Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 48708
  • 155

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil 3: Nemesis (1999) "The Mercenaries"
« Yanıtla #80 : 18 Ağustos 2008, 16:53:35 »
Yok yahu yanlış hatırlamıyorsam Nicholai' da U.B.C.S. askerlerine özel bir handgun vardı.SigPro mu neydi :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #81 : 18 Ağustos 2008, 16:57:47 »
Yok bende yanlış hatırlıyor olabilirim :D Bakmak lazım aslında :D

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 18 Ağustos 2008, 16:58:40 »
Yok yahu yanlış hatırlamıyorsam Nicholai' da U.B.C.S. askerlerine özel bir handgun vardı.SigPro mu neydi :D
Yav hiç kullanmadım açıkcası o silahı.Plastikten yapılmış zaten.Fazla hasarda vermiyor ama Nicholai  onu kullanmak zorunda...

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 18 Ağustos 2008, 17:23:23 »
Nicholai Ginovaef... Aslında şu Capcom, iki dakika işi gücü bırakıp, bizim Resident Evil 2 ve Resident Evil 3 ile ilgili fikirlerimizi dinlese varya, bahse gireriz, sonradan oluşma pek çok Nicholai Ginovaef fanı bile çıkar. Şahsen, bu adamın soğuk duruşuna hastayız. Mercenaries'te bu adamla çok bitirmişliğimiz vardır. Gerçi tüm rehineleri kurtarmadım ama kaça kaça finale varmayı başardım.

Bu arada Merve Wesker ve Nicholai arasında bir zorluk bağı kurmuş.

Kısmen haklısın Merve'ciğim. Ancak Code Veronica X'te Wesker'la bitirmek çok daha zor. Neden dersen tek bıçağın var ve tüm düşmanları zoraki şekilde öldürmek zorundasın. Wesker'ın Nicholai'ya göre yegane kolaylığı Battle Game'da health itemleri bulabilmektir. Ama onun haricinde hiçbir kolaylığı yok. Nicholai ise nispeten daha kolay, neden dersen kaçman mümkün. Gerçi ısırılma durumun var, ama aynısı Wesker'ın olayında da var. Ayrıca Nicholai'da, Wesker'daki gibi, bossfight'a gitme zorunluluğu da yok. Kaldı ki, oyunu biraz kasan bir kişi Nicholai ile de rehine kurtararak cephane alabiliyor. Oysa Wesker'da bu durum mümkün değil. Alabildiği yegane cephane "Magnum"dur, o da sadece bossfight için kullanılmalıdır ve ayrıca şansa karşına çıkar. Düşünsene, şansın yaver gitmez de Alexia'nın karşısında bıçakla kala kalırsan...

Herneyse sonuç olarak Nicholai ile pro olarak oynayanlar var. Şahsen biz çok pro değiliz ama nerdeyse her oynayışımızda Nicholai ile bitirmişliğimiz vardır.

SmHbRtC

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • Torrent-Oyun
« Yanıtla #84 : 18 Ağustos 2008, 17:29:37 »
Nicholai Ginovaef'le ancak restoranta kadar gelebildim benzinliğie giden yol ayrımında baya geliyorlar varile nişan almak lazım bir seferde aksi halde çok yaklaşıyorlar ve varile isabet etmiyor.Bitirenleri tebrik ediyorum vallaha  :)

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 25 Ağustos 2008, 13:54:06 »
Nicholai Ginovaef'le ancak restoranta kadar gelebildim benzinliğie giden yol ayrımında baya geliyorlar varile nişan almak lazım bir seferde aksi halde çok yaklaşıyorlar ve varile isabet etmiyor.Bitirenleri tebrik ediyorum vallaha  :)
Nicholai aslında diğer serilerin extralarına göre zorun kolayıdır...Bende bitirmiştim az çok...ama rehine kurtarmadan bitirmek zor olur...

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 26 Ağustos 2008, 15:28:04 »
Zaten rehine kurtarmak apayrı bir işkence.. Tabanway gideceksin.. Hiç kasmaya gerek yok, maksat macera olsun ! :D

hamdi_61

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 26 Ağustos 2008, 16:20:16 »
Aslında nicholai göründüğü kadar zayıf bir karakter değil. Bir kere bıçağını aktif kullanırsanız normalden çok daha fazla süre kazanabilirsiniz. Önünüze gelen tüm kargaları bıçakla kısa bir sürede öldürürseniz süre sorununuz olmaz. Hatta fıçı patlatma yöntemi ile nemesisi bile elimine edebiliriz. Biraz zor olur ama kaza yapmış otobüsün orada mutasyon geçmiş hali ile bize saldırdığında fıçıları kullanabiliriz. Ama sadece fıçıların yeterli olacağını sanmıyorum. Onun için öncesinde biraz kasıp rehine kurtararak cephane elde edebiliriz. Ayrıca nikholai tam bir kaçış adamıdır. Aksiyon tuşunu aktif bir şekilde kullanrak zombileri elimize edebiliriz. Darbelere de dayanıklıdır kolay kolay ölmez ama hunterlere dikkat edin :)
Bir soru: Nemesisi nikholai ile öldüren varmı?
ben hiç denemedim :)

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 26 Ağustos 2008, 19:31:57 »
Aslında nicholai göründüğü kadar zayıf bir karakter değil. Bir kere bıçağını aktif kullanırsanız normalden çok daha fazla süre kazanabilirsiniz. Önünüze gelen tüm kargaları bıçakla kısa bir sürede öldürürseniz süre sorununuz olmaz. Hatta fıçı patlatma yöntemi ile nemesisi bile elimine edebiliriz. Biraz zor olur ama kaza yapmış otobüsün orada mutasyon geçmiş hali ile bize saldırdığında fıçıları kullanabiliriz. Ama sadece fıçıların yeterli olacağını sanmıyorum. Onun için öncesinde biraz kasıp rehine kurtararak cephane elde edebiliriz. Ayrıca nikholai tam bir kaçış adamıdır. Aksiyon tuşunu aktif bir şekilde kullanrak zombileri elimize edebiliriz. Darbelere de dayanıklıdır kolay kolay ölmez ama hunterlere dikkat edin :)
Bir soru: Nemesisi nikholai ile öldüren varmı?
ben hiç denemedim :)
Öldüren vardık tabiki...Ama bana göre Nemesis'leri es geçmek lazım...Otobüs ün ordaki ile karşılaştığımız hariç.Yoksa zorlanırız.

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 28 Ağustos 2008, 18:42:07 »
Allah Allah...Nicholai ile The Mercenaries oynuyordum.Benzin istasyonuna geldiğimde rehine yoktu.Normalde olması lazım.Yada ben'mi bişi kaçırdım...