Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 46665
  • 155

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 3: Nemesis (1999) "The Mercenaries"
« Yanıtla #100 : 12 Ocak 2009, 16:24:53 »
Uzun zamandır "The Mercenaries" oynamıyordum bugün "Nicholai" ile oynadım çok zorlandım,rehineler yokmuş gibi davrandım,nemesislerden kaçtım zombilere bile bulaşmadım sadece patlayıcıların etrafına doluşan zombileri tümünü yoketmek için mermi harcadım okadar,hunterlardan da şans eseri kurtuldum.

Bu sonuçtan sonra, Rank: F, Ödül: 200 PTS oldu.Bu kadar uğraşıp sonucunda bu kadar az puan alacağımı bilseydim "Mikhail" ile hiç zorlanmadan oynar ve çok daha fazla puan alırdım :)

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 12 Ocak 2009, 17:35:01 »
resim için sagol bende uzun zamandır oynamıyordum valla oynasım geldi şimdi ;)

MiKhAiL

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 17 Ocak 2009, 16:16:54 »
ya arklar bana full save dosyası verebilecek olan varmı??? mercenaries oynucamda

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 17 Ocak 2009, 16:32:42 »
Buyur benim save dosyam. (oyun 1 kere bitirilmişitir,sınırsız roket atar ve gattlingun açılmıştır)

https://rapidshare.com/files/184897608/RE3_save.rar.html

MiKhAiL

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 17 Ocak 2009, 17:12:09 »
sagol:D

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 17 Ocak 2009, 19:51:54 »
Konun ilk mesajın da Alper abi rehinelerin güçlendirilmiş mermi verdiğini söylemişti.Aranızda bu mermileri görmeyenler vardır diye düşündüm ve kendi oyunumda bunların resimlerini çektim:

Güçlendirilmiş shotgun mermisi:

Extrayı "Mikhail Victor" ile oynarken, Bar'a gidin ve Carlos'u kurtarın ozaman bu mermiyi alırsınız içinde 14 adet mermi bulunmaktadır.Bu mermi ile daha fazla zombiyi daha kolay öldürebilirsiniz.

Güçlendirilmiş handgun mermisi:

Extrayı "Nicholai Ginovaef" ile oynarken, gazete ofisine gidin ve kadını kurtarın ozaman bu mermiyi alırsınız.Bu mermi ile Nemesis'e her ateş ettiğinizde, Nemesis'in inlemesini duyabilirsiniz.

"Nicholai" ile oynarken bu mermiyi almak için pek uğraşmayın ben bu resmi çekebilmek için defalarca öldüm :)

ümit can

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 22 Ocak 2009, 23:19:45 »
valla konuyla alakası yok belki ama.. re 3 te epilique lerin resimlerinini hepsini açın ca ne oluyor ki hiç bu kadar çok bitirmedim..bitirmişimdir playstationda da save leri hep sildim son resim açılınca ne olyoo bilen war mı ?

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 24 Ocak 2009, 12:28:51 »
valla konuyla alakası yok belki ama.. re 3 te epilique lerin resimlerinini hepsini açın ca ne oluyor ki hiç bu kadar çok bitirmedim..bitirmişimdir playstationda da save leri hep sildim son resim açılınca ne olyoo bilen war mı ?

Yeri değil ama hazır sorulmuş bir cevap vereyim.

O resimleri açınca ekstradan birşey olmuyor sadece resimler açılmış oluyor :) (ama arkadaşlarınıza "bak ben bütün resimler açtım"diye hava atabilirsiniz)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #108 : 25 Ocak 2009, 13:49:46 »
Bununla birlikte Resident Evil 3 ilk çıktığı zamanlarda böyle imkânlar yoktu.Yani şimdi epilogueleri internet üzerinden bulmak kolay; fakat o zamanlarda epilogulerin hepsini açmak bir usatlık gerektirirdi ve her karekterin ne yaptığını öğrenmiş olurduk.Tabii şimdi bunların bir önemi kalmadı.

Buarada ellerine sağlık Hocam.Hiç bilmediğim bir bilgiydi.

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 26 Ocak 2009, 16:14:57 »
Ellerine sağlık Berkay...Bir aralar oynarken aldığımı hatırlıyorum bu mermileri.Ama daha sonradan pek bakmadım...