Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 26950
  • 98

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« : 17 Şubat 2008, 03:22:49 »
Kendimi tanıtmama gerek yok sanırım...:D Benim hakkımda iyi, kötü hertürlü görüş eleştirinizi çekinmeden yapabilirsiniz. Hatalarımı söylemeniz çok güzel olur ve onları düzeltmek için kendimi sorgularım...Hadi bakalım kolay gelsin.:D

İlerleyen zamanlarda ilk mesajıma edit çekip biyografimi eklerim...:p

Yıllar sonra gelen ekleme; artık biyografim var..:D

Alıntı

Hep bir özgeçmiş istediniz benden ancak bugüne nasipmiş. Uzun süredir açıktı başlık ama yazamamıştım birtürlü, ciddi anlamda zaman sorunum vardı uzun süredir ki şu anda da öyle ama bu kez 15 dakikamı ayırıp zamanı yarattım.:D

Levent Arıkan ya da kısaca lakabıyla Levo. 15 Mart 1989?da İzmir?de doğdum ve o günden bu yana şehir dışında geçen okullu yılları saymazsak hep izmir?de yaşadım. Yani İzmirli bir bünye oluyoruz.:)

Resident Evil ile tanışmam yanlış hatırlamıyorsam yıl olarak 99 yılında oldu. Bir arkadaşımın abisi playstationda oynuyordu ve resident evil 3 olması oyun. Görür görmez bağlandım zaten oyuna. Dedim ne mükemmel bir oyundur bu, Nemesis?i görür görmez mükemmel bir gerilim ve heyecan hissetmiştim hatırladığım. Sonra oyunu oynamaya başladık arkadaşla ve giderek içine düştük, gecelerce sabahlamalar bulmacaları çözmek için uğraşlar falan filan. Oyunu uzun bir sürede bitirmiştik sanırım beraberce. Sonra fan olma evreleri başlamıştı ve hemen serinin diğer oyunlarını arama çalışmaları falan. Yıllar geçtikçe gerçek bir fanatik olup çıkmıştım, sabah RE akşam RE olmuştu hayat. Yıllar geçtikçe teknolojide artınca ulaşmak daha kolay oluyordu bilgilere. Ve işte o günden bugüne bir RE fanı olduk kaldık ama son zamanlarda ne oyun oynamaya ne de RE?ye ya da forumlara zaman ayıramaz oldum. Bu hayat meşgalesi tabiikide.

İnternet üzerinden RE  adına her kaynağı stok yapmaya başladım ve kendimde yazılar yazıyordum inceleme tarzında. 2006 yılında yanlış hatırlamıyorsam lewent89 adında bir blog açmıştım ve orada kendi yazılarımı paylaşmaya başladım. Sonra başka kaynaklardan izin alarak blogu zenginleştirdim. Hergün ilgi artmaya başladı ve 5 ay sonunda artık site açmamı isteyenler oldu. Başta çekindim ama sonra açtık ücretsiz hostlardan bir forum. Buradan sonrasında çok detaya girmeyeceğim. Çok uzayacak ki ne zaman yeter ne kağıt detaya girersek.:) Foruma ilgi giderek arttı ve derken artık kendi forumuna geçin diyenler oldu. Bilal ve Metehan ve birkaç arkadaş daha katıldı ekibe. Playstationturk ve merlininkazani sitelerindede bir yandan yöneticilik yapıyordum. Psturk?un sahibi Burhan abi levo sana artık kendi forumunu açmanın zamanı geldi çünkü Re konusunda herkesi topladın bile deyince 2008 1 ocak olması lazım RETürk?ün temelini attık. O ilk 9 ay okulu kazandığım güne dek çok zaman harcadım müthiş ekiple ve sonrasında biraz koptum gittim. Ama Bilal, Metehan ve Berkay siteyi uçurdular ki RETürk bugün bu haldeyse benden çok onların payı var. Ben sadece sitenin kurma fikrini ve temelini attım ve belli bir yere kadar gelmesini sağladım ama onlar siteyi uçurdular. Sağolsunlar.

Okul bitti ve artık iş hayatı başlayacak ki açık öğretimle okulda devam edecek aslında. O yüzden eskisi kadar zamanım olmuyor ne oyuna ne foruma ama mesaj atmıyor olsamda her şeyden haberim oluyor burada dönen her detaydan.

Sevecen ve saf bir adamımdır ama silersem de bir daha adını bile anmam her kim olursa. Kişisel özelliklere fazla girmeden artık özgeçmişi bitiriyorum.

Ben RETürk?ü kurma fikrini düşündüm sadece ve bunu arkadaşlarımla gerçekleştirip onların ve siz üyelerin çabalarıyla bugüne getirdik. Avrupai bir RE mekanı oldu artık ReTürk ve her geçen gün büyüyor. Umarım uzun seneler daha böyle devam eder. Biraz baştan savma bir anlatım oldu ama en azından biraz hakkımda bilgi sahibi olmuşsunuzdur. Benden bu kadar?:D

Chupakabra

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2008, 19:01:16 »
abi senin hakkında sölicek söz yok ama bu siteyi kurman bizler için çok iyi oldu

Hitman

• Ziyaretçi
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2008, 16:52:30 »
Gerçekten... bu forumu kurmanız çok iyi oldu :D :)

emperor622

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2008, 19:43:57 »
Lewwo sen MK forumdaki Resident Evil Moderatörlüğünden ayrıldın mı? Professional Gamer olarak gözüküyor.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2008, 19:45:48 »
Evet ayrıldım. Özel sebeplerden.

emperor622

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2008, 19:47:02 »
Hmm... Geçmiş olsun ne diyeyim.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #6 : 27 Şubat 2008, 00:18:09 »
Eyvallah..;)

ugurLu

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2008, 22:21:39 »
Levent kardeşim senin için söyliyeceğim şey öz ve kısa olsun istedim. ve şu sözle sana sesleneyim  :

İNANMAK BAŞARMAKTIR...İNANDIĞIMIZ KADAR BAŞARIRIZ...

sende bu yola, inandın ve inandıgın kadar basardın .... Başarın ve başarıların ortada ki buda ne kadar inandıgını gösterir. Teşekkur ediyoruz sana ve azmini hiç bi zaman yitirmemen dileyiğle ;)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2008, 22:22:45 »
Çok teşekkür ediyorum absolid_vodka güzel görüşlerin için.sizlerin desteği ve yardımları olmasa inanın bende çoktan pes etmiştim. her şey için minnettarım...

Wesker86

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2008, 11:51:13 »
valla fazla söze gerek yok ben seni merlinden de bilirim çok iyi bir recisin