Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 26954
  • 98

RE_6

• Ziyaretçi
Ynt: LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #20 : 14 Nisan 2008, 18:49:23 »
helal olsun iyi işler çıkartmış pstürkte merlinde burda tebrik ediyorum ;)

Seeds Platinum Games

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2008, 14:48:42 »
LEvent hakkındaki görüşlerim. Çok laubali,hiç sevmem keratayı.Zaten baştan kıl olmuştum.Hele merlinde gördüğüm yerde ,yerden yere vuruyordum. ;D  (Bu önermenin tersini alalım!!)

Leventcim gerçekten emeğine,bileğine,aklına,beynindeki sinaps ve nöronlara sağlık.!! ;D :D  Abarttım durumu ama neyse.Canım böyle devam et.Çok iyi iş çıkartıyorsun.Tabi sana kabul edersen bir abi-kardeş tavsiyesi.Zaten sabırlısın fakat daha da sabırlı olmasın.Forum yönetmek kolay iş değildir.Zaten sabrın ve tavrınla herkesi dize getirirsin.Ki bazılarını getirdin.Başta beni. ;D Bütün emeklerin için,arkadaşlığın,kardeşliğin için teşekkür ederim.Kısacası yönetici olarak senden gayet mutluyum.  :) ;)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2008, 17:17:45 »
Sağolasın Vahid hocam. Senden bu sözleri duymak gerçekten çok onur verici.:)

a_s_leon; sende sağolasın. Puan almanın online olmakla çok yakından alakası yok. Puan modlar ve yöneticiler tarafından kaliteli mesajlara veriliyor.;)

Seeds Platinum Games

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2008, 14:53:12 »
Sağolasın Vahid hocam. Senden bu sözleri duymak gerçekten çok onur verici.:)

LEventcim senle msn de 1 defa karşılaştık ama.FAzla da konuşamadık.İnşallah konuşuruz.Bu arada msn de çevrim dışıyım.Fare gibi gizliden gizliye girenlere bakıyorum. Ne Bilâl nede Levent ikinizde yoksunuz.Hayırlısı. :) Leventcim sendeki sabıra da hayranım haaa böyle devam.Hani bir söz vardır dediğimi yap yaptığımı yapma !! Aynen öyle ben fazla sabırlı değilim ama sabırı severim ve tavsiye ederim.Sen dediğimi yap yaptığımı yapma.Asıl sana bir iki kelime söz söylemek benim için bir onur leventcim. :) ^_^

ali32aft

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Mayıs 2008, 21:23:11 »
lewo kardeş seni azda olsa tanıdım diyebilirim ama gördüğüm kadarıyla konulara zamanında müdahelelerin var burada yöneticiliğin en zor yanı herkese adaletli davranmaktır en güzel yanıda makamın için değil kişiliğinle karakterinle sevilmektir '''biraz karışık oldu ama sanırım anlamışsındır''' zaten herkes seni sen olduğun için seviyor buda benim fikrim :D

in_the_end

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 05 Haziran 2008, 11:58:19 »
Lewo milla'yı merak ediyosanız merlinin kazanında 8 dakikalık bir video yapmışlar(merlinin kazanı anısına -son-) orda son resim otobüste.. bayağ karizma çıkmışsın dostum vallaha yakışıklıymışsın 8)

emperor622

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2008, 11:59:14 »
Lewwo o fotoyu daha önce sitede vermişti. Lakin kaldırdı. Ondan sonra bir daha sadece MSN'de görebildim o fotosunu. :D

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Haziran 2008, 17:32:23 »
Eyvallah hocam. Aslında resim koydurtmucaktım ama videoyu yapan Orçun abi bir şekilde isteğim dışında eline geçirince eklemiş.:D O 2 sene evvelki halimiz tabi, şimdi değiştik biraz daha..:)

NeMe$ı$_Re3

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 05 Haziran 2008, 21:59:12 »
lewo kardes merlinin kazanında sülükler konusunda çok güzel şeyler vermişsin ;D :D :)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 06 Haziran 2008, 00:06:33 »
Valla tam olarak anlayamadım ama sanırım RE makale odasındaki sülüklerden bahsediyorsun..:D