Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 17256
  • 98

tolgabey

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #60 : 08 Şubat 2009, 14:44:38 »
her zaman levent abi çok saol...

jill_lover

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 15 Şubat 2009, 19:11:14 »
Bu Siteyi Kurmakla En Güzel İyiliği Bize Yapmış Oldun Levent Abi Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum ve Başarılarının Devamını Diliyorum  ;)

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 15 Şubat 2009, 21:11:14 »
harika bir site olduğu düşüncesindeyim aklı başında insanların burayı yönetmesi de büyük bir etken başka siteleri görüyorum kuruluyor 2 ay sonra puffff yok oluyor .bu site 1 yılını devirdi ve büyüyerek devam ediyor yayınında ve yapımında emeği geçen arkadaşlar çok teşekkürler ediyorum saygılar .

(JiLl_VaLenTinE)

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • https://www.residentevilturk.com
« Yanıtla #63 : 27 Şubat 2009, 02:43:58 »
Levent senin yazılarını daha önceden farklı sitelerde görüyodum ve bence bu siteyi kurmuş olman çok takdir edilecek bir durum ;) Hep üzülürdüm neden RE ye ait bir Türk sitesi yok diye :'( (Gerçi bi ara Vahid'in kurduğu bi site vardı ama) ve siteyi tamamen tesadüf eseri buldum.Ve burda çok güzel zamanlar yaşadım son derece sıcak samimi bi ortam olduğu için bazen sabahlara kadar burda vakit geçirdiğimi bilirim(Re-Türk Gece Nöbeti)Gerçi bi dönem yoksun kaldık sorunlar yaşandı kapalı kaldı ama bunlar çözümlendi sonuç itibariyle.Yeni bir site olmasına rağmen görüntüsünden kalitesine içeriğiyle gayet dolu bi ortam ve gün geçtikçe de yükseliş devam edicektir ;)

Sen ve ekibin bence elinizden geleni yapıyorsunuz kanısındayım ve tebrik ediyorum daha nice başarılı işlere imza atman dileğiyle.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 27 Şubat 2009, 19:27:05 »
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için. Dersler falan uzak kalıyoruz artık ama arkadaşlar benden daha iyi idare ediyorlar.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 26 Eylül 2009, 16:52:12 »
Kişisel başlık olunca gerekli duyurularımı da buradan yapayım dedim.:) Okulun başlaması ile geçen seneden beri o ilk siteyi kurduğumuz zamanlardaki gibi aktif olamıyorum biliyorsunuz. Tabii yaz tatili olunca daha çok girebildim, offline görünsem de gizli giriyorum yani neredeyse her an buralardayım. Haberler ile sitenin bazı sorunları ile uğraşmaktan zaten diğer sohbetlere zamanım kalmıyor. Salı gününden itibaren tekrar okul için şehir dışına çıkıyorum ve online olma sürem bir süre yine azalacak. Ama ekipte yer alan arkadaşlar önemli bir şey olduğunda bana bir şekilde telefondan falan ulaşıp bilgi verebiliyorlar. Bunu bildirmek istedim, gönül isterki admin olarak ilk günlerdeki gibi her sohbete katılabileyim ama sorumluluklar artınca istediğiniz gibi olmuyor her şey. Yaramazlık yapmadan siteye iyi bakın.:D Şimdiden bilgi vereyim dedim.:)

ugurLu

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 26 Eylül 2009, 19:45:46 »
Sadece moderatörler değil bizde elimizden geldiğince siteye bakacağız hocam senin gözün arkada kalmasın :) Eğitiminde başarılar .Allah zihin açıklığı verip seni başımızdan eksik etmesin :)) Resident Evil demek Sen demek Sen demek resident evil demek .

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 26 Eylül 2009, 20:08:40 »
Gözün arkada kalmasın Levent abi:)

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 27 Eylül 2009, 20:17:04 »
Kolay gelsin Levent abi  ;)

bkcm81

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • BlogGrup
« Yanıtla #69 : 27 Eylül 2009, 20:28:43 »
Kolay qelsin Levent abi.. Merak etme ReTürk Ailesi olarak biz de emanetini benimsedik.. (: