Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 14562
  • 39

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil Outbreak 1 Belgeleri
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2010, 14:16:11 »
GAZETE

GÜN IŞIĞI YOKOLDU. RACCOON ŞEHRİ ÜZERİNDE KARA BULUTLAR BELİRDİ!

R.P.D, kendi bünyesinde 30 cinayet hakkında müşterek bir araştırma merkezi kuracağını resmen ilan etti.

Şüpheliler arasında hiçbir bağlantı yokken kurbanların katlediliş şekilleri birbirine benziyor.

Seri cinayetler için müşterek bir araştırmayı başlatmak yapılan en mantıklı şeydi. Yetkililer cinayet ayrıntılarını kamu oyuna ilan etmekten kaçınıyorlar. Kopya cinayetlerin meydana gelmesi engellenmeye çalışılıyor.

Rivayetlere göre bir medya mensubu bazı bilgilere erişmiş durumda: "Şüpheli olayın olduğu zamanda deliydi."

Yetkililer bu tür söylentilerin gerçekliğine dair "Yorum yok" açıklaması yapmaya devam ediyorlar.

Olay tamamen problemli görünüyor.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2010, 14:16:21 »
BAR ÇALIŞANININ GÜNLÜĞÜ

Yan apartmanın veletlerinden nefret ediyorum! Onlar, nerdeyse her gün çatıdan bir şekilde bu binaya sokulup bir ton sıkıntı yaratıyorlar.

Dünden önceki gün 3. katta arkam dönükken panjuru kapattılar. Bu yüzden lazım olan bir pakedi alabilmek için çatıya çıkamadım.

Sonra Jack'ten bir ton laf işittim. Ne komik?! Sanki benim kabahatimmiş gibi...

Çatıdaki zincirle bağlı çitin kilidini kaç kere kırdıklarını hatırlayamıyorum bile. Ama bu sefer oraya öyle bir kaynak yaptım ki onlar bir daha asla buraya giremeyecekler.

Eğer bir daha buraya girmeye kalkarlarsa onları dava edeceğim. Sizin sonunuzu izleyeceğim, veletler!

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2010, 14:16:28 »
JACK'İN PUSULASI

Cindy'e:

Lütfen Robert'ın deposundan aldığım pakedi odama götür. Bu sıralar pek çok tehlikeli müşteri buraya girer çıkar oldu. Bundan dolayı ondan silah istedim.

Artık bir tane var ! O kas yığını herifler nerdeyse her gece burda boy gösterdiler. Bu gece silahla karşılarına çıkacağım ve onları kovacağım.

Not;
Odamda paket için yer olmayabilir. Onu oturma odamdaki masaya bırakıver.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2010, 14:16:35 »
RACCOON'DA BUGÜN

YERALTINDAN GELEN ÜRKÜTÜCÜ SES!

Geçenlerde Güney Campbell Caddesinde hayalet söylentileri vardı. Onun, gece vakti çalışan akaçlama sisteminden bile daha sesli şekilde inlediği söyleniyor.

Kamp yapan okul öğrencilerinin etrafta konuştukları bir hikayeye benziyor. Ama bu mahaldeki kayıp insan sayıları, geçen aydan bu yana hızla arttı.

8 kişi daha kayboldu. Garip bir şekilde kayıp insanlar aynı özelliklere sahip: Beyaz, Sarışın ve 18-23 yaş arası bayanlar.

Caddede onların kaçırıldığı gün yoğun bir sis perdesi vardı. Kuzey-Güney Caddesi boyunca lağım kanalından gelen kadı sesi birkaç saat boyunca duyulabildi.

Akaçlama lağımları araştırıldı. Ancak ne kayıp kişi ne de herhangi bir iz bulundu.

Polis Departmanı, konak olayından şu ana kadar gelişen garip olaylar arasındaki ilişkileri inkar ediyor. Yine de olayların anlatılması gerekmektedir.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2010, 14:16:42 »
LABORATUVAR BİLGİSİ

UMB No.20 -> UMB No.3 + VP-017

* Birleşimde renk değişir.
* Çok kuvvetli bir yabani ot ilacıdır.

Bitkilere karşı çok etkilidir. Dikkatli tutunuz.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2010, 14:16:48 »
FİRMA İÇİ NOTU

Bazı sebepler yüzünden maddeler yanlış yerleştirildi. Biz yeni bir kod sistemi kullanma kararı aldık.

Biz bu sistem sayesinde her gün açılıp kapanan kapıları kontrol edebileceğiz. Güvenliğin bu denli arttırılması, kötü amaçla kullanımı kesecektir.

Ayrıca biz, kimyasal rafları da düzenliyoruz. Bu vazife, gelecek hafta bitirilmelidir.

Bu bilginin gizli olduğunu not etmeliyim.

Yoksa şirketimize suçlu olarak dava açılabilir.

Şifre: 0634

İdari Bölüm Yöneticisi
Walter Ryan

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2010, 14:16:59 »
AYLIK PAROLA

Bu ayın ilk gününden itibaren şifreler değiştirilmiştir.

Lütfen geçmiş ayın kodunun saat 12:00'dan itibaren geçersiz olduğun bildiriniz.

B5F Bilgisayar Odası: J126
B4F Doğu Bölgesi Pasajı: 0580

Bu arada, bildiğiniz üzere bu kodu kullanarak elektronik kilitleri devre dışı bırakabilir, 4. güvenlik derecesinden düşük düzeydeki kapıları açabilirsiniz. Ancak uyarmalıyım; bu kodlar idareciler tarafından bilinmelidir. Bu sayede dış kaynaklara sızıntı yaşanmaz.

Yönetim Bölümü Başkanı
Walter Ryan

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2010, 14:17:08 »
PERSONEL DOSYASI

11 Eylül, Saat 13:30, Misafir Sayısı: 4 

* Olası diğer misafir kullanıcıları kontrolü
* Giriş Adı: "GUEST"
* Parola: Yok

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2010, 14:17:19 »
MALZEME SORUMLUSUNUN GÜNLÜĞÜ

Bugün en beterinden bir gün geçirdim. Rick'in, idare edeyim diye bana verdiği döner platform anahtarını gidip kazarayla düşürdüm. Ayvayı fena şekilde yemiş durumdayım. Eğer yönetim, anahtarı kaybettiğimi öğrenirse kovulmak; endişelerim arasında son sırada yer alıyor.

Duyduğum söylentilere göre benim gibi "rezillik çıkaran" kişiler, şirketin üzerinde çalıştığı bazı ürkütücü test "denekleri" için yem olarak kullanılıyormuş.

Şükürler olsun! Güvenlikten Robert, tuvalette anahtarı bulup idareye götürmüş. Gerçi ben bunu, anamı ağlatmaya hazırmış gibi görünen patronumdan öğrendim ya neyse.

Yahu, sümüklü veletin teki olduğum Ortaokul'dan beri öylesine fena anam ağlatılmamıştı.

Puuuf! Mesele de mesele olsa! Eğer ilk etap kodu bilinmiyorsa, o anahtarla zaten kimse bir halt yapamaz ki.

Hay arkadaş, şirketten ayrılacağım zaman o anahtarla kodu kullanıp asansörleriyle kafama göre in-çık yapmazsam adam değilim! Hani ben bile "Umut" gibi hatırlaması çok kolay olan bir kodu unutmam.

Evet, kendi şahi asansörüm yapacağım onu... Aslında epey terbiyesizce geliyor kulağa!