ilginç ilginç olan ne diyorsanız işte şu QUEN DİDOda ölü veltro ajanlarına denk geliyorsunuz inceledinizmi bilmem ama şu isimler dikkatimi çekti cafer tokuş ve ekrem ataizi daha öncede lost in nightmerste denk geldiğimiz kuranı kerim detayı sokak yazısı ve bu size rastlantı gibi geldi belki ama nedense şu söz aklıma geldi bir şey bi defa olursa rastlantıdır ikincisi ise kasti olarak yapılmıştır neden böyle birşey oldu diyorsanız gelecek seferki oyunun türkiyede geçeceğine dair şüphelerim var yada italyada
Revelations oynamadım ama sayfaya bi arkadaş mesaj atmıştı, görüntüleri yakalayıp, işte bundan haberiniz var mıydı falan yazmış. Sonra bi araştırdım, benim sevgili milletim yok efendim türkleri kötü göstermişler, terörist olarak tanıtmışlar muhabbetine götürmüş işi. Öyle bi hale gelmişiz ki her şeyi üstümüze alınıyoruz. Ona bakarsan ne savaş oyunları var, Rusya ile savaşıyoruz direkt oyunda. O zaman Ruslar gitsin herkese düşman kesilsin. Bu tip şeylerde bi kasıt olduğunu düşünmüyorum. Oradaki isimlerin de çoğu öz türk isimleri değil, çoğu bize başka dillerden geçme. Hem öyle bile olsa kırk yılın başı bi oyunda Türk ismi geçmiş. Sevineceğimiz yerde... (Bu laflar sana değil abi onu belirteyim, lafı gelmişken söylüyorum)
Lost In Nighmare'deki Kuran olayına hiç girmeyeceğim. Şimdi diyeceğim çok şey var da, bazı arkadaşlar kırılır falan, hiç muhabbetini açmak istemiyorum.
Dere Sokak olayı biraz işin esprisi sonuçta oyun Afrikada geçiyordu. Bize yakın bir yer tuhaf karşılamamak lazım.
RE'nin senaryo olarak Türkiye'de geçmesini istemezdim, büyük risk olur. Biz de bu kafada bi millet varken... Kalsın.

İtalyada, Almanyada falan geçsin...