full versiyonunu nerden indirebiliriz eğer bildiğin bi yer varsa adres verebilirmisin
Alıntı yapılan: darıus_stone - 14 Mayıs 2009, 15:22:59full versiyonunu nerden indirebiliriz eğer bildiğin bi yer varsa adres verebilirmisin Forum Kuralları 1 :Korsan Cd Dvd Paylaşımı Yasak
Alıntı yapılan: furkandemirel37 - 11 Kasım 2010, 19:04:07Alıntı yapılan: darıus_stone - 14 Mayıs 2009, 15:22:59full versiyonunu nerden indirebiliriz eğer bildiğin bi yer varsa adres verebilirmisin nereden bakıyoruz berkant abi Forum Kuralları 1 :Korsan Cd Dvd Paylaşımı YasakMesajın hangi tarihte atıldığına bakarsan güzel olacak.
Alıntı yapılan: darıus_stone - 14 Mayıs 2009, 15:22:59full versiyonunu nerden indirebiliriz eğer bildiğin bi yer varsa adres verebilirmisin nereden bakıyoruz berkant abi Forum Kuralları 1 :Korsan Cd Dvd Paylaşımı Yasak
Dalgaları ayarladığımız bölüm varya hani Nicholai bize ateş ediyor ıskalıyor falan sonra nemesis geliyor ben nemesisi öldürüyorum öldürdükten sonra sayı saymaya devam ediyor ve oyun donuyor sayma işlemi bitince ölüyorum. Bu işlemi gerçekleştirirsem bu sorun çözülürmü ?