Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 2541
  • 14

Glück

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Kelime, iki Hece, Beş Harf; Hayat...
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2008, 17:46:10 »
Şimdi ben bundan azcık tırtıklasam Türkçe hocası benim gibi konuşmayı bile beceremeyen birinin bunu yazdıına inanmaz :D

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2008, 18:14:34 »
last escape: teşekkür ederim. devamı gelecekmi bilinmez, içimi dökmek için yazdım, yine böyle dolu olursam kesin devamı gelir.  Hayat hem kırıcıdır hem kırılgan, biraz gerçektir birazda yalan...?   sözüde Teomann'ın şarkısından esinlendim. Gönülçelen şarkısında diyor ya hem kırıcı hem kırılgan biraz gerçek biraz yalan ben onu hayata uyarladım..

das glück: Tırtıkla ama kaynağıyla...:D

rindoshinka

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 12 Şubat 2008, 19:43:21 »
Bir Kelime, iki Hece, Beş Harf; Hayat...
Yazı çok güzel olmuş okurken sanki bunu ünlü bir felsefeci yazmış gibi düşünüyor insan...Hayatımızdaki değerler değişti hatta artık ticari oldu bu değerler ve felsefe haline geldi.
Mesela

Aşk mı para mı gibisinden.

Ama böyle değerleri hatırlatan kişilerin yazıların olması güzel.Tebrikler Levent abi çok iyi yazmışsın. ;)

Glück

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2008, 20:47:15 »
last escape: teşekkür ederim. devamı gelecekmi bilinmez, içimi dökmek için yazdım, yine böyle dolu olursam kesin devamı gelir.  Hayat hem kırıcıdır hem kırılgan, biraz gerçektir birazda yalan...?   sözüde Teomann'ın şarkısından esinlendim. Gönülçelen şarkısında diyor ya hem kırıcı hem kırılgan biraz gerçek biraz yalan ben onu hayata uyarladım..

das glück: Tırtıkla ama kaynağıyla...:D

Nasıl yani hocam ben bi RE fan ı yım manyak gibi o oyunu oynuyorum derslerimi de o yüzden yapmıyorum bunu da o sitenin yöneticisinden mi aldım diyim :D

abi senin resident_lewent nicki daha güzeldi ya kafiyeli oluyodu :D bi de burda Alper abi falan vardı onun yerinde olsam ben Alpert_Wesker yapardım :D

(JiLl_VaLenTinE)

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • https://www.residentevilturk.com
« Yanıtla #14 : 28 Nisan 2008, 14:27:10 »
yorumuna sağlık bence gayet iyi yorumlamışsın kendince.