"Alone İn The Dark" PS2 İncelemem:
Güzel videolar göstererek oyuncuların ağzını açık bırakan "Alone İn The Dark" PS2'ye çıkacağını öğrenince mutlu olmuştum,ama oyun çıktığın önce PS2 de grafiklerin kötü olduğunu ve kontrollerin de zor olduğunu çeşitli kaynaklardan okuyarak öğrendim.
Grafikler:
Grafiklerin PS2'de kötü olduğunu öğrendim ama bu kadarda kötü olduğunu beklemiyordum videolarda ne güzel adam, adama benziyordu ama PS2'de adam; maymuna benziyor hemde sadece biz değil oyundaki diğer karekterlerde maymun olmuş,ama bağzı cinematikler gerçekten güzel olmuş."Bu günleridemi görecektik?"dedim ve oyuna devam ettim.
Kontroller:
Kontroller bana pek okadarda zor gelmedi,daha iyi kontrol sistemi yapılabilirdi ama buda aşırı kötü sayılmaz.(Bu konuda fazla denecek birşey yok,herkesin kontrol zevki ve anlayışı farklıdır.)
Sonuç:
Oyunu değiştirmeye gitsem şimdi adam: "oyun çalışıyor"diyerek oyunu geri almayacak,kısacası: oyun elimde patladı.Oyunu kapadım sonra Clock Tower 3'ü açıp biraz "üstümdeki şoku atayım" dedim ve iyikide öyle yapmışım CT3'ün grafikleri bile daha güzeldi.Bu oyunu illa oynayack olanlar PS2'de oynamasın.
NOT:10/5
Kendi yorumumdur.