Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 11911
  • 37

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Alone In The Dark
« Yanıtla #30 : 26 Ağustos 2008, 19:28:42 »
Ellerine sağlık Berkay...Yav ben bu oyunu Ps 1 de oynamıştım galiba hayal meyal hatırlıyorum.El feneri vardı Adamdada silah falan..Bayağı zaman geçti unuttum,ama güzel oyundu  ;)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #31 : 28 Ağustos 2008, 11:09:04 »
Hımmm bir zamanlar Resident Evil' i ezen oyun, şimdi ezdiği oyun tarafından eziliyor :D Yinede başarılı bir yapım... Daha doğrusu öyle olduğuna inanıyorum...

barisay

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • baris-ay.space.live.com
« Yanıtla #32 : 31 Ağustos 2008, 17:06:07 »
bir alone in the dark oyunu resmi

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • www.hayattanmaskeler.com
Ynt: Ynt: Alone In The Dark
« Yanıtla #33 : 08 Ocak 2009, 00:43:23 »
Evet özkan doğru hatırlıyorsun bende PS1 'de oynuyordumda o Alone İn The Dark The New Nightmare 'dı konuştuğumuz Alone İn The Dark ise en son çıkan oyunu.Ayrıca bende aldım PS2 de oynadım bu son oyununu yazlığa gidiyordum o yüzden PS2 'ye aldım orada oynayayım diye pcmi buradaki evde bırakıyordum herneyse cidden iğrenç ötesi olmuş PS2 'de sana aynen katılıyorum berkay

ben bugün alone ın the darkı aldım ve bi yere geldim böyle arabayla gidiyon asagı ucuyon ve yaralanıyon sonra bi kadın telefon verıyo sana ondan sonrasında kaldım eger oynayıpta gecersenız bana nasıl gectıgınızı soylersenz seevınırım yaralısın hıc bı sey yapamıyon

Kardeş oradan yukarı doğru ilerle hafif bir yokuş çıkıyorsun orada bir binaya gireceksin yani gecekondu gibi bir bina diye hatırlıyorum orada sprey falan alacaksın yani can alacaksın sonra olaylar gelişecek falan filan.

Bu arada o atmosferi gözümün önüne getirdim bir anda sanki Dünyalar Savaşını konu almış adamlar ya şimdi aklıma geldi buda...

tolgabey

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 16 Ocak 2009, 20:26:49 »
Ben ilk defa bu oyundan korktum valla ilerliyodum bir yere geldim 2 tane zombi bana doğru geliyolar hızlılar ortalıkta kimse yoktu aniden çıktılar elime aldığım gibi sandalyeyi kafalarında parçaladım :D

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 16 Ocak 2009, 23:39:24 »
İyi yapmışsın kardeş acıma zombilere Resident Evıldada öldüre öldüre zombi bırakmadık ortalıkta bak şimdi nelerle uğraşıyoruz :D

tolgabey

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 18 Ocak 2009, 19:19:19 »
Ama ozaman ödüm .... karışmıştı yani ( çok özür diliyorum ( sansür koydum ) yazdığım için ) ama öyleydi.

HBK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 19 Ocak 2009, 00:00:38 »
Estağfurullah anlıyorum senin durumunu korkmakta haklısın fakat nedense ben hiç ama hiç korkmuyorum oyunlar olsun,gerçek olaylar olsun,filmler olsun korku denen bişey yok bende.Heee tabi ani olan şeylerden korkarım refleks olarak oda arada bir bazen arkadaşlar bana korkusuz falan derler bir bakımada güzel bişey karizma yapıyorum ya milletin ödünün patladığı yerlere ben giriyorum elimi kolumu sallayarak.Küçükken çok korkardımda şimdi tık yok Valla. Neyse konuyu çok kaydırdım.

Korku konusunda konuşmak istersen kardeş özelden konuşalım tabi isteyen herkesle konuşurum.