Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 6739
  • 22

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 2 (1998) Belgeleri
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2010, 02:13:31 »
FİLM A

Kod G, İnsan Vücudu Deneyi

15 Eylül 15:24

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2010, 02:13:40 »
SEKRETERİN GÜNLÜĞÜ B

8 Haziran

Şefin odasını düzene sokarken, yüzünde öfkeli bir bakış ile kapıyı kırarcasına açtı. Burada çalışmaya başladığımdan bu yana iyi ay geçmişti, ama bu, onu böyle gördüğüm ikinci sefer oluyordu.

Sonuncusu şu heykele çarptığımda olmuştu, sadece o sefer hiç olmadığı kadar abartılı bir ruh hâline bürünmüştü.

15 Haziran

En sonunda şefin başından beri neyi sakladığını keşfettim... Eğer bildiğimi öğrenirse, hayatım ciddi anlamda tehlikeye girecek.

Şimdi geç oldu. Günün birinde o sakladığı şeyi alacağım ama.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2010, 02:13:52 »
ŞEFİN GÜNLÜĞÜ

23 Eylül

Her şey bitti. Umbrella'nın şu geri zekalı tayfası, sonunda yaptılar yapacaklarını... Tüm vaatlerine karşın şehrimi enkaza çevirdiler. Yakında sokaklar, zombilerle enfekte olacak. Ben de enfekte olur muyum acaba diye düşünmeye başladım. Eğer gerçek ortaya çıkarsa şehirdeki herkesi öldürürüm!!!

24 Eylül

Planlandığı gibi polis arasında karışıklık yayma konusunda başarılı oldum. Dışarıdan hiç kimsenin yardım etmek için gelemeyeceğine emin oldum. Polisin eylemlerindeki gecikme sayesinde yine hiç kimse, şehrimden canlı olarak kaçma şansına sahip olamayacak. Bunu da bizzat, polis bölgesi içindeki tüm kaçış yollarının kesilmiş olmasıyla gördüm. Hâlâ düşük düzeylerde kaçmaya yeltenen birçok hayatta kalan var; ama kimsenin dışarı çıkamayacağından emin olacağım.

26 Eylül

Polis bölgesi içindeki geriye kalan hayatta kalanlar konusunda kalbimde bir değişim oldu. Şahsen peşlerine düşmeye karar verdim.

En az bir saat önce arkasından yaklaşarak Ed'i kalbinden vurdum. Yerde, kendi kan gölü içinde acıyla kıvranırken onu izledim. Yüzündeki ifade tam olarak enfesti. Ardına kadar açılmış gözleriyle bana bakarken göçüp gitti. Çok güzeldi. Acaba belediye başkanının kızı hâlen hayatta mıdır? Daha sonra peşine düştüğümde eğlenebileyim diye kızın kaçmasına izin vermiştim... Yeni ganimetimle eğleneceğim. Aynen öyle, ona sonuza kadar dondurulmuş bir poz vermeyi çok isterim.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2010, 02:14:00 »
BEKÇİNİN GÜNLÜĞÜ

11 Ağustos

Uzun zamandan sonra mavi gökyüzünü ilk kez görme şansı sonunda elime geçmişti, ama gel gör ki ruhumu çok az ferahlattı. Zira, saat kulesindeyken görevlerimi ihmal ettiğim için şef tarafından azarlandım.

Hâlen anlamadığım sadece tek bir şey var. Doğrusu şef, görevlerimi aksatmamdan ziyade kulede olmamdan dolayı endişe etmiş gibi görünüyordu.

Her şeyi geçtim, kuleye giriş neden yasaklandı yahu?

5 Eylül

Geçenlerde hurdalıkta çalışan yaşlı adamla konuştum. Adı Thomas. Sessiz bir adam ve satranç oynamaktan gerçekten hoşlanıyormuş gibi görünüyor. Hatta imha alanındaki kapılardan bir tanesi için satranç taşı işlemeli özel bir anahtar ve kilit dizayn edecek kadar ileri gitti.

Yarın gece satranç oynamak için plan yaptık. Ne derece iyi diye düşünmeden edemiyorum. Onunla ilgili canımı sıkan tek şey; kendisini her daim kaşıma şekli. Bir tür deri hastalığımı var, yoksa sadece görgüsüzlük mü yapıyor?

9 Eylül

Thomas hayal ettiğimden çok daha iyi bir oyuncuymuş. Hani ben de kendimi iyi bir oyuncu zannederdim; ama beni ezmekte hiç sıkıntı yaşanmadı.

Satranç kadar iyi olduğu başka bir şey iştahı. Oyun boyunca yaptığı tek şey, yiyecekler hakkında konuşmaktı. Oldukça sağlıklı gibi görünse de, anlaşılan aslında öyle değil...

İyi mi merak ediyorum.

12 Eylül

Thomas ile başka bir satranç oyunu oynarız diye düşünüyordum, ama iyi hissetmediğinden iptal etmek zorunda kaldık.

Beni görmeye gelmişti, ama kelimenin tam anlamıyla bir yürüyen ölü gibi göründüğünden ötürü geri dönüp dinlenmesini söyledim.

İyi olduğu konusunda ısrar etti, ama gerçekten sorunları olduğunu söyleyebilirdim.

Aslında bakacak olursam, ben de son zamanlarda kendimi pek iyi hissetmiyorum...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2019, 00:01:47 »
FİLM B

Arukas terzisi önünde çekilmiştir. 2 saat içinde bir zombiye dönüşmüştür.

Fail, bunaltı hissinin yanında şiddetli üst deri ajitasyonu hakkında defalarca şikayette bulundu. Bilincini kaybedene kadar da bu durum cereyan etti.

Görüntüleyen R. Lambert

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #15 : 02 Ocak 2019, 00:02:16 »
ŞEFE POSTA

Alıcı: Bay Brian Irons, Racon Şehri Polis Merkezi Şefi.

Hain köstebek Albert Wesker'ın hareketlerinden dolayı konak laboratuvar tesisini kaybettik. Çok şükür ki onun girişimi, devam eden virüs araştırmamız üzerinde hiçbir kalıcı etkiye mukayyet olmayacak.

Şu anki tek endişemiz hâlihazırda geri kalan S.T.A.R.S. üyeleri: Redfield, Valentine, Burton, Chambers ve Vickers'tır. Şayet S.T.A.R.S. araştırma faaliyetlerimize bağlı herhangi bir kanıtı açığa çıkarırsa tamamen kaza eseri gibi görünecek şekilde onlardan kurtul.

S.T.A.R.S.'ın hareketlerini gözlemleye devam et ve bildiklerinin halka ifşa edilmediğine emin ol. Bu iş boyunca Annette, seninle iletişim hâlinde olacak.

William Birkin

Anlaşma uyarınca bu dönemki hizmetlerin için hesaba 10.000 ABD doları tutarında para yatırdım. Tamamlanması yakın olan G-Virüsü'nün üretimi, T-Virüsü'nün yerini almak üzere tasarlandı. Tamamlandıktan sonra eminim ki Umbrella Şirketi yönetim kurulunun bir üyesi olarak atanacağım.

Bilhassa dikkatli hareket etmemiz şart. Redfield ve diğer S.T.A.R.S. üyeleri hâlâ tasarıyla ilgili olan bilgiyi ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Faaliyetlerini izlemeye aynen devam et ve yeraltı araştırma tesislerini araştırmaya yönelik tüm girişimleri engelle.

William Birkin

Bir problemimiz var. G-Virüsü'yle ilgili araştırmamı değerlendirmek için Umbrella Karargahı'nın gönderdiği casusların beni ihbar ettiğinin bilgisini aldım. Konuyla ilgili ajanların sayısı belirsiz. Tüm hayatımın çalışmasını temsil eden bu projenin benden alınmasına müsaade etmemeliler. Herhangi bir şüpheliye karşın şehri iyice araştırın. Nedeni ne olursa olsun gerekli görülen her kişiyi gözaltına alın ve Annette aracılığıyla benle hemen iletişime geçin. Bu önlemler sayesinde olası herhangi bir tehdit bertaraf edilebilir.

Kimsenin G-Virüsü üzerindeki çalışmamı çalmasına izin vermeyeceğim. Umbrella'nın bile...

William Birkin

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #16 : 02 Ocak 2019, 00:02:47 »
KANALİZASYON YÖNETİCİSİNİN FAKSI

-Bağlantı Tesisi'nin Kullanıcı Listesi-

Ayın ilk ve üçüncü Çarşambası, bakım amiri Angelica Margeret, tesisleri kullanacak. Kadının gereç olarak kullanacağı ekipman, su buharına karşı hassas olduğundan, pervaneyi etkinleştirerek tesis içindeki nem seviyesinin düşürüldüğünden emin olun.

Her ayın 28'indeyse tesisi, kimyasal madde nakliyecisi Don Waller kullanacak. Taşıyacağı kimyasallar son derece uçucudur. Kimyasalların taşınması boyunca aşırı dikkat gösterilmesi gerekmektedir.

Her ayın 6'sı ve 16'sında, polis şefi Brian Irons, laboratuvarda gerçekleşen olağan toplantılara katılmak için tesisi ziyaret edecek.

İki ayda bir 4. Cuma günü, William Birkin, Umbrella Şirket Ortaklığı'nın Şikago Şubesi için bir eğitim semineri vermek amacıyla tesisi kullanacak. William Birkin'e karşı bir saldırı ihtimali yüksek olacağından, onun can güvenliğini korumak için akla gelebilecek her türlü önemli almalıyız.

Gerektiği takdirde olası diğer tüm ziyaretçiler ve mekana varacakları saatler size bildirilecektir. Güvenli bir şekilde bu şahısları, gidecekleri yerlere yönlendirin. Hiçbir olay beklemesek de sizin için en uygunu budur.

Umbrella Genel Merkezi Baş Sekreteri
Charles Coleman

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #17 : 02 Ocak 2019, 00:03:17 »
KANALİZASYON YÖNETİCİSİNİN GÜNLÜĞÜ

28 Haziran

Uzunca bir süre geçmişti ki bugün Don'u gördüm ve çalışmamızı tamamladıktan sonra muhabbet ettik. Düne kadar hasta yatağında olduğundan dem vurdu. Burada ne kadar zamandır çalıştığı belliyken, bu durum gerçekten hiç de şaşırtıcı gelmiyor. Bir at gibi terliyor ve de konuşurken vücudunu kaşıyıp duruyordu. Ateşi olup olmadığını sordum; ama bana yalnızca tuhaf tuhaf baktı. Aman derdi neyse ne yahu?

7 Temmuz

Şef Irons, laboratuvarı son zamanlarda oldukça sık ziyaret ediyordu. Orada ne yaptığını bilmiyorum; fakat daima suratsız görünüyordu. Hatta yüzündeki ifade her zamankinden daha rahatsız edici bir hâl almıştı. Tahminimce Doktor Birkin'in imkansız istekleri yüzünden. Yine de şefe karşı bir sempatim var. Bu şehir için tüm o yaptıklarından sonra bunları hak etmiyor.

21 Temmuz

Nadiren içki içerim çünkü gece vardiyasında çalışıyorum; ama hayatımı şekillendirdiğimden beri bu konuda şikayet etmem gereken çok fazla şey olduğunu zannetmiyorum.

16 Ağustos

Şef Irons bugün geç geldi. Her zamanki hâlinden daha suratsız görünüyordu. Onu neşelendirmek için adi herifle şakalaşmaya çalıştım; fakat ters tepti. Namussuz köpek, silahını çekip beni vurmakla tehdit etti! Onu sakinleştirebildim, fakat bu herifin bir takım ciddi sorunları var. Benim yardımım ve madalyonum olmadan laboratuvara giremeyeceğini pekâlâ biliyor. Şef için "hizmet et ve koru" tam olarak ne anlama geliyor yahu?!

21 Ağustos

William, polis ve medyanın, Umbrella'nın işleriyle ilgili bir araştırma başlattığından beni haberdar etti. Soruşturmanın şehir genelinde olacağını ve hatta kanalizasyon hattı boyunca araştırma yapma ihtimallerinin olduğunu söyledi. Soruşturma sonuçlanana kadar benden, Umbrella'nın tüm kanalizasyon tesisi faaliyetlerini askıya almamı istedi. Kanalizasyon hâlâ geçit amacıyla kullanılacak; fakat Birkin, son derece ihtiyatlı olmam gerektiğini ve olur da bir kimse, bu işleyiş hakkında bir şey bulacak olursa işimi kaybedeceğimi özellikle vurguladı.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Ocak 2019, 00:04:36 »
KULLANICI KAYDI

Kültür Deneyi Odası için geçici Kullanıcı Kaydı.

Kullanıcı Adı: "ZİYARETÇİ"
Parola: Yok

24 saatliğine geçerli.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2019, 00:05:09 »
LABORATUVAR GÜVENLİK KILAVUZU

-Acil Durum Hâlindeki Güvenlik Tedbirleri-

Kontrol edilemez bir biyolojik tehlike salgını durumunda tüm güvenlik tedbirleri, yeraltı nakil tesisine yönlendirilecektir.

Kargo nakliyatı sırasında herhangi bir anormallik tespit edilmesi durumunda, tüm malzemeler yükleme bölgesinden belirlenen yüksek hızlı nakliye trenine otomatik olarak aktarılacaktır. Bu aşamada tüm malzemeler, yalıtılarak imha edilecektir.

Olası 1. Seviye acil durumlarında trenin tamamı, gecikmeksizin arındırılıp imha edilecektir.

Şu anda tesise malzemelerin taşınması için kullanılan kuzey güzergâhı, laboratuvarın bizzat kirlenmiş olması durumunda tesisten bir acil kaçış güzergâhı olarak tayin edilecektir.

Bu güzergâh, şehir sınırları dışındaki vardiya noktasına geçiş sağlayacaktır. Burada yürütülen araştırmalara veya bu tesisin varlığına ilişkin herhangi bir bilginin ifşa edilme hususu kesinlikle yasaktır.

Sınıflandırılmış tüm araştırmaları korumak birincil öncelik olduğundan, kaçış erişimi belli hafifletici koşullar dahilinde reddedilebilir.