Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 3015
  • 5

Albert Wesker

  • Forever Emektarı
  • *
  • Çevrimdışı
  • İleti: 275
    • Profili Görüntüle
Albert Wesker - Forever Emektarı
« : 17 Aralık 2018, 13:10:53 »
Hepinize, seneler sonra tekrar merhaba. Ben Albert Wesker kullanıcı adıyla bildiğiniz Alper abiniz. ilsirya'nın (Dilay) önerisi üzerine ben de fazla uzun olmayacak üç beş bir şeyler karalamak isterim.

Cümle başında isim olarak kendimi tanıtmıştım, adım Alper. Samsun doğumluyum, şu an itibarıyla 33 yaşında ve halen Samsun'da ikamet etmekteyim. Özel bir şirkette müşteri temsilcisi konumunda 7 yıla yakın bir süredir çalışıyorum. İç güveyden hallice diyebileceğiniz bir gelir düzeyine sahip olmakla beraber, fazla harcama ihtiyacı olmayan birisi olarak kendi kendime yetebiliyorum. Mizacıma gelecek olursak, genel tabiriyle ciddiyet yanlısı ve kuru şakalardan uzak bir insanım. Belirgin kırmızı çizgilere sahibim ve en yakınım dahi olsanız bu sınırların ihlaline müsade etmiyorum. Bu beni sevimsiz, soğuk nevale bir insan yapmıyor kuşkusuz. Kendimce bir mizah anlayışına da sahibim. Yani her şeyin bir yerinin ve zamanının olduğunu düşünenlerdenim anlayacağınız.

Bu siteyle ilgili olarak uzun bir maziye sahibim. Resident Evil Türk... Evet, o günleri hatırlayabiliyorum. Msn Messenger'ın en etkin iletişim aracı olduğu bir dönemdi ve forum siteleri çok tutuluyordu. O dönemi görmüş bir internet sitesiydi burası. Lakin zamanla sosyal ağların yaygınlaşmasıyla beraber forum siteleri de eski 'karizmalarını' yitirdiler. Bu, kuşkusuz ki sanal ortamın evrimsel sürecinden gelen doğal bir sonuçtu. Forumlar her zaman belirli bir disiplin ve kendince katı kurallara sahipti. İnsanlar artık biraz daha özgürlük arar oldular ve sosyal ağlar hayatımızın vazgeçilmez parçaları oldu. Bu site, eski adıyla Resident Evil Turk de bu sürecin eleğinden geçti ve geneli olumlu olacak bir çok hatırayla kapandı. Daha önce birçok forum sitesi görmüştüm ama burası kadar farklı bir yer görmemiştim. Çünkü her şeyden önce sevdiğim kült bir serinin fan sayfasıydı ve burada 'olmazsam olmazdı' Ayrıca farklı forum sayfalarından tanıdığım isimlerin yönetiminde açılan bir sayfaydı, bu da bu sitenin yerini benim için bir tık daha özel yapıyordu. Bir çok çeviri ve makale ile destek sağladım. Bu benim için, ki o yıllardaki ruh halime göre söylüyorum, bir vazife gibiydi. Okula giden bir öğrencinin sınava çalışması gibi ya da karnı acıkan bir kişinin yemek yemesi gibi düşünebilirsiniz. Zaman su gibi geçti, bazı şeyler değişti ve artık forum siteleri de miyadını doldurdu. Resident Evil Türk de bunlardan birisiydi. İyiydi, hoştu lakin her güzel şeyin olduğu gibi onun da bir sonu olmalıydı. Nitekim oldu da ve uzun bir süreliğine takipçilerinden ayrıldı. Şimdi ise farklı bir isimle diriltilmeye çalışıldığını görüyorum. Takdire şayan bir çaba. Bu fikrin sahibi ayakta alkışlanmalı diye düşünmekteyim. Şu anki süreçte ne olur? Bence bir forum sitesin ortamından ziyade bir müze olarak hizmet vereceğini düşünüyorum buranın. Ya da geniş sanal bir kütüphane de diyebiliriz, bilgi almak isteyenler için. Sosyal ağların bilgi paylaşım hızını geçemeyecek olsa bile yine de geçmişte ne yaptığımızı hatırlamak adına ideal bir ortam olacağını tahmin ediyorum. Fazla aktif olabilir miyim? Zannetmiyorum. Ama arada sırada bile olsa ne olup ne bittiğine göz gezdirebilecek bir zamanım olur diye düşünüyorum. Sonuç olarak bir çok takipçisinin olduğu gibi benim de geçmişimin bir parçası burası.

Evet... Bu yazının da sonuna gelelim ve sizleri okurken çok fazla sıkmayalım. Mümkün olduğunca kendimden ve Resident Evil Turk hakkındaki düşüncelerimden bahsetmeye çalıştım. Umarım kendimi ifade etmekte başarılı olmuşumdur. Bu anlattıklarımla ilgili ya da bunların haricinde, ki güncel forum kurallarına uygun olmak şartıyla, hakkımda merak ettiğiniz diğer şeyleri de sorabilirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum, kendinize çok çok iyi bakın.  ;)


DWG22

  • Site Denetmeni
  • *
  • Çevrimdışı
  • İleti: 1134
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Albert Wesker - Forever Emektarı
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2018, 12:53:19 »
YAYH, seni burada görmek bir onurdur. Yönetim kadrosunu şereflendirdin :U Senin, Mert Abi'nin, Tulga Abi'nin, Levent Abi'nin emeklerini geçebilecek hiçbir emek yoktur abi. Yokluktaki ilk varlıklar sizdiniz abi :W O yüzden daima o öpülesi ellerinizle hep isimleriniz hatırlanacak :W


Albert Wesker

  • Forever Emektarı
  • *
  • Çevrimdışı
  • İleti: 275
    • Profili Görüntüle
Ynt: Albert Wesker - Forever Emektarı
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2018, 15:33:31 »
Yokluğun gözü çıksın be Bilal'im. :D


DWG22

  • Site Denetmeni
  • *
  • Çevrimdışı
  • İleti: 1134
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Albert Wesker - Forever Emektarı
« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2018, 17:20:54 »
İşte senden duymak istediğimiz laflar bunlar YAYH :U


ilsirya

  • Forever Emektarı
  • *
  • Çevrimdışı
  • İleti: 324
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
Ynt: Albert Wesker - Forever Emektarı
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2018, 01:41:23 »
Yazını okurken geçmişe gittim geldim Alper abi. Cidden çok güzel zamanlardı, şimdi yeniden bu forumu ayakta görmek mükemmel bir şey. Ve sen de yazınla sosyal ağların forumların yerini nasıl aldığını gayet iyi bir şekilde anlatmışsın. Emeğine sağlık. :W


Wesker86

  • Eski Üye
  • *
  • Çevrimdışı
  • İleti: 46
    • Profili Görüntüle
Ynt: Albert Wesker - Forever Emektarı
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2019, 19:03:22 »
kanka valla hoşgeldin sensiz bu forum olmaz