Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 16166
  • 59

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hayalimdeki Resident Evil 5 Ekstrası : "MERCENARIES EXTREME"
« Yanıtla #30 : 11 Mart 2010, 18:48:56 »
Ben Choke hareketini pek beğenmedim şahsen. Yahu Claire bu, kız kurusunun teki Arnold Schwarzenegger değil ki. :D
Ama yinede nankörlük etmeyeyim. Gerçekten oyunu tam biz Fan'ların gözünden yeniden yaratıyorsun Alper Abi. :)
Aslında Choke biraz terminatör havası katıyor sana katılıyorum fakat Barry gibi Resident Evil'ın en sakin karakterlerinden birisini Mercenaries Reunion'da ölüm makinesine çeviren Capcom için sanırım bu durum fazlasıyla sıradandır. Claire için düşünürken önce aklıma boyun kırma geldi ve dedim ki, abisinin kopyası olur; o yüzden onu geç. Daha sonra Jill'inkisi gibi çok şekil bir hareket düşündüm ve sonra dedim ki; oğlum bu Claire, Ada olsa neyse ama Claire çok fazla aksiyon karakteri değil, öyle birşey olsun ki sıradan fakat öldürücü olsun. En güzel olanı da boğaz sıkıp öldürmektir dedim ve öyle karar kılıp yazıya döktüm. Zaten bu boğaz sıkma hareketini ona eklememdeki bir diğer sebep de Spencer'a uygulayacağı öldürme hareketiydi. Hani sizlere bahsetmiştim, oyunda bir de Spencer olacak ve onun da işini fiziksel hareketle bitireceğiz diye. İşte Claire'ın Spencer'a uygulayacağı fiziksel hareket üstüne atlayıp yere düşürüp ondan adeta Raccoon'da ölen tüm insanların intikamını alma isteği gibi Spencer'ı boğazlayacaktı. Bunu yaparken söyleyeceği bir takım humanist sözlerde türkçe olarak kafamda belirdi bile : "Senin gibiler yüzünden bu dünya cehenneme dönüyor, ne kadar az olursanız o kadar iyi!" Tabiki bu örnek bir cümle, değiştirebiliriz de. Eleştirilerinize açıktır. Neticede Claire fanı olup aynı zamanda puan yapma delisi arkadaşlarıo düşünüp onlara rahatlık sağlayacak bir fiziksel hareket eklemeyi uygun buldum. Ayrıca eline bir de eski oyunlardan Linear Launcher verdim dikkat ettiysen. Bunun nedeni de boss düşmanlara karşı ezik kalmasını istemeyişim. Ayrıca Claire için düşündüğüm en son detay ise Code Veronica X üniformasıyla olmasıdır. "Let me live" Zaten diğer sayfada Claire için düşündüğüm "L3+R3" tuşlarıyla yapılan animasyonda da bunu söyleyecekti. Hem üniforma hem de animasyon bir bütün olsun istedim. Şimdi de Ada Wong'u düşünüyorm fakat bu kadına fiziksel hareket olarak ne gider, ne gitmez bilemiyorum. Düz sıradan hareketler mi yoksa şekilli ve oyuncuların kalbini çelecek hareketler mi? İşte tam olarak Ada Wong'u da oluşturduğum zaman sizlerle burda paylaşacağım. Beğenileriniz ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.

NinjaPrincess

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • Tekken Türkiye
« Yanıtla #31 : 11 Mart 2010, 19:14:55 »
Challenge bölümünü çok beğendim. Bu tarz birşey yapıp DLC olarak çıkarsalar onu da indirirm xD

ugurLu

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 11 Mart 2010, 20:17:32 »
Vuuav Alper hocam gerçekten çok güzel çalışma yapmışsın eline emeğine sağlık yani şu çalışmanı Cv'ye döküp Capcom'a gitsen seni güzel bi departmanına müdür yapardı heralde :)

Hmm Tuzak demek ha? Bak bunu bilmiyordum. ???
Resident Evil 3'te Nemesis'i defalarca tuzağa düşürüp hayatta kalmadık mı  :))

est35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 11 Mart 2010, 20:41:10 »
Vuuav Alper hocam gerçekten çok güzel çalışma yapmışsın eline emeğine sağlık yani şu çalışmanı Cv'ye döküp Capcom'a gitsen seni güzel bi departmanına müdür yapardı heralde :)

Hmm Tuzak demek ha? Bak bunu bilmiyordum. ???
Resident Evil 3'te Nemesis'i defalarca tuzağa düşürüp hayatta kalmadık mı  :))
Hatta çoğu zaman hayatta kalmaktan ziyade ölmüştük. Tabi ki hatırlıyorum(Aslında çoğu zaman şansın bizden yana olmasıydı bizi kurtaran). Benim demek istediğim yapımcıların oyun esnasında Oyuncuya karşı yapmış oldukları tuzak. Şahsen ben Unlimited Ammo bir silah gördüm mü :-* asla affetmezdim.   :D

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 13 Mart 2010, 17:23:06 »
Evet, sonunda geldik ekstramızın son ismi olan ve üzerinde  günlerce düşündüğüm Ada Wong'a. Resident Evil 2'de tanıdğımız ve fan kitlesini Resident Evil 4'te adeta patlatan Ada Wong, Resident Evil 5'e uyarlansaydı acaba nasıl olurdu? Eminim ki çoğunuz buna sıcak bakardınız. En azından bu hayalini kurduğum ekstrada... Ben bile fanı olmamama rağmen Ada Wong ve Mercenaries'i devamlı bir bütün olarak düşünmüşümdür. Zaten o yüzden hayalimdeki ekstraya ekldim, üstelik birbirine alternatif 3 kostümle. Şimdi sizlere Ada Wong'un fiziksel hareketleriyle ilgili düşüncelerimi anlatmaya başlayayım.

Kick : Kafaya ateş edip sersemlettiğimiz düşmana uygulayacağımız hareketidir, animasyonu Resident Evil 4'tekinin aynısıdır ve etkisi 350 hp'dir.
Ghost Butterfly : Bacağa ateş edilip tökezletilen düşmana önden uygulanacak harekettir, animasyonu Wesker'ın aynı isimli hareketine bezemektedir ama etkisi ondan çok daha düşüktür. 400 hp.
Advanced Head Grab :Bacağa ateş edilip tökezletilen düşmana arkadan uygulanacak harekettir,animasyonu Jill'in Head Grab hareketine biraz benzer ama burda Ada, Jill gibi düşmanın omzuna oturmaz, direk olarak düşmanın omuzları üzerine basarak ayakta durur ve ayaklarıyla boynunu kırarak daha kontrollü bir şekilde yere atlar. (Yani boyun kırma işinden sonra yere atlama animasyonu da Jill'inkinden daha ilginçtir) Etkisi direk ölümdür.
Cobra Dash : Koluna ateş edilen düşmana önden uygulanan stun hareketidir, animasyonu Wesker'ın "Cobra Strike" hareketine tamamen benzemesine rağmen, etkisi alakasız denilecek kadar azdır. 250 hp.
Fan Kick : Koluna ateş edilen düşmana arkadan uygulanan stun hareketidir, animasyonu zayıf bir döner tekmedir ve etkisi 250 hp'dir.
Heel Impale : Yere düşen düşmana uygulanan harekettir, animasyonu yerdeki düşmana ayağın sanki kazık gibi saplanması şeklindedir, ayrıca Excella'nın yaptığı hareketten daha estetik görünür. Etkisi 550 hp'dir.
Scorpion : Bu hareketin adı, vücudun kıvrık akrep kuruğu gibi duruşundan kaynaklanır. Karakterin önden uygulanan ölümcül hareketidir. Animasyonu, iki eli üzerinde amuda kalkan Ada'nın düşmanı bacaklarıyla yakalayıp yere çakması şeklindedir(Bu hareketi eski ateri oyuncuları bilirler. Mortal Kombat'taki Sonya'nın yakalayıp yere çakma hareketinin aynısıdır). Sadece majinilere yapılabildiği için etkisi direk ölümdür.
Double Cobra Dash : Karakterin arkadan uygulanan ölümcül hareketidir. Animasyonu, bütün gücünü toplayan Ada'nın önce sağ eliyle ve sonra da hiç vakit kaybetmeden sol eliyle uyguladığı vuruştur. Etkisi majinilerde direk ölüm, diğer düşmanlarda ise 2000 hp'dir.

Gördüğünüz gibi tüm karakterler hareketleriyle beraber oluşturuldu. Genel olarak bir kez daha baktığımızda elimizdeki karakterler toplamda 32 kişidir(Standart koyu renk'le yazılanlar The Mercenaries'ten bildiklerimiz; Kırmızı'yla yazılanlar Mercenaries Reunion'dan bildiklerimiz; Yeşil'le yazılanlar ise tamamen benim hayalimin ürünü olan Mercenaries Extreme'in yeni karakterleridir).

Chris Redfield (BSAA)
Chris Redfield (Safari)
Chris Redfield (STARS)
Chris Redfield (Warrior)
Chris Redfield (Exoskeleton)
Chris Redfield (BSAA - 2)
Sheva Alomar (BSAA)
Sheva Alomar (Clubbin')
Sheva Alomar (Tribal)
Sheva Alomar (Fairy Tale)
Sheva Alomar (Office Lady)
Sheva Alomar (Soldier)
Josh Stone
Excella Gionne
Barry Burton
Rebecca Chambers
Jack Krauser
Claire Redfield
Leon S. Kennedy (Agent)
Leon S. Kennedy (RPD)
Leon S. Kennedy (Mafia)
Ada Wong (Red Butterfly)
Ada Wong (Mercenary)
Ada Wong (Spy)
Jill Valentine (BSAA)
Jill Valentine (Battlesuit)
Jill Valentine (STARS)
Jill Valentine (Last Escape)
Albert Wesker (Midnight)
Albert Wesker (STARS)
Albert Wesker (Boss)
Albert Wesker (Anti Hero))

Bu yazıyla ilgili fikirlerimin de sonuna geldim artık yazacak birşeyim kalmadı. Artık bu vakitten sonra genel olarak yorumları bekliyorum. Aslında bazılarınızın da beyan ettiği gibi bu fikirler Capcom'a gitmeli. Fakat bunun fikir babası olan benim bunu yapmaya ne yazık ki gücüm yetmiyor. Fikir çok ama ulaştırabilecek yöntemlerden mahrumum. Bunun en önemli nedeni ise yeterli ingilizceden mahrum oluşumdur. Gerçi yollasam bile, sizin benim gibi bazı Resident Evil severlerin ilgisini çekecek ama Capcom büyük ihtimalle fikirlerimi göz ardı edecektir. Fikir onlara da taze gelse bile eminim ki üşengeç davranıp bir iki güzel sözle başlarından savılacağım. O yüzden sanırım bu sabit başlıkta bunları okumakla yetineceğiz. Bu vakte kadar üşenmeden yazdıklarımı değerlendirdiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum ve önceden dediğim gibi, son mesajım da dahil olmak üzere eleştiri ve görüşlerinizi bekliyorum.

bkcm81

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • BlogGrup
« Yanıtla #35 : 14 Mart 2010, 00:24:45 »
Abi ne demeli ki.. Sen tek başına bir Resident Evil extrasından çok Extra olarak bir oyun yarattın diyebiliriz.. Herşeyden önce ellerine sağlık Alper abi bu fikirler herkesden kolay kolay cıkmaz ve hayal gücün mükemmel. Keşke imkanımız olsada Fan yapımı bi DLC çıkarabilsek Resident Evil 5'e senin şu yazdıklarınla.. Yazdıklarına yapılabilecek pek birşey, denicek çok fazla söz yok abi. Umarım günün birinde bi çalışan bunu görürde "C by ReTürk V.I.P. Member Albert Wesker" patentiyle bi DLC görürüz =)

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 14 Mart 2010, 12:11:26 »
Patentini geçtim canım, artık gerçekleştirse ona da eyvallah. Ha, fikrin kime ait olduğu da belirtilirse o da Capcom'un alicenaplığı olur. Aslında karakterlerle sınırladık hatta yazılacak tüm şeyler bu kadar dedik ama ya haritalar? Onlara pek değinmedik. Başta 3-5 tane saydık üstün körü. Aslında bu ekstra öyle bir olmalı ki, aynen ilk Mercenaries'teki gibi karakter ve haritalar aça aça ilerlenmeli. Düşünün 32 karakter saydım, o zaman nedir : 32-2=30 harita olmalı. Bunlardan 8 tanesi zaten bildiğimiz haritalar olduğuna göre 30-8=22 yeni harita gerekir. İlk mesajımda birkaçına değindim ama, oyuncu yeni keyifler yeni maceralar arayacaktır. Bu kadar karakteri 8 haritaya kıstırmak hepsine hakaret sayılır çünkü. Bir dahaki sefere aklıma gelen hayalimde oluşturduğum diğer haritaları yazacağım. Kısa bilgilerle özet geçeceğim desem yeridir. :)

SuperPyro

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 15 Mart 2010, 23:18:38 »
selamlar
bu portala yeni katıldım... RE5/ mercanieres runion kimle nasıl oynayabiliriz?? internetten türk arkadaslarla ???

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 19 Mart 2010, 17:51:52 »
Burda karakterlerle ilgili tüm detaylara girip, olması gerekenleri belirtmiştik. Fakat, bunca karakteri açabilmek için de bir dünya haritaya ihtiyaç olacak. İşte sizlere ürettiğim hayal ürünü fakat beğeneceğinizi umduğum haritaları sunuyorum. Bu başlığı açarken ilk mesajımda sizlere 6 haritayı vermiştim fakat tekrar amaçlı bir de burda baştan veriyorum. Zaten ilk 6 haritanın tanıtımlarına bakarsanız, ilk mesajımdaki ilgili bölümden copy + paste olduğunu anlayacaksınız. Neyse sözü çok uzatmadan hayalimdeki haritalara geçiyorum.

- HANGAR : Evet burayı biliyorsunuz, bölüm 6-3'te Wesker'la savaştığınız alan. Uçağın kapalı olduğu alan ve birkaç modifikasyonla şahane bir Mercenaries haritası olabileceğini düşündüm. Düşman olarak askerler ve minibosslar olarak da komandoyu koyarsak sanırım bölüm biraz gözünüzde canlanmaya başlar. Ayrıca askerlerin yanında lickerlar ve şişman majinilerin de gelmesi bölümü bir nebze daha eğlenceli kılacaktır.

- WATERWORLD : Bunu zaten Resident Evil 4'ten biliyorsunuz! Aynısının Resident Evil 5'e uyarlaması, diyebiliriz. Düşman olarak bazı askerler, okçu köylüler, köpekler ve mini boss olarak da Red Executioner gelse ne derdiniz ? Standart Resident Evil 5 mekanlarından faklı olması da onu ilgi çekici kılacaktır.

- NDIPAYA LANDS : Bu haritada toprak yapı dikkatinizi çekecektir. Ndipaya toprakları olarak çevirebileceğiniz bu isim, sizlere hiç şüphesiz ki temel düşmanın yerliler olacağını söyleyecektir. Evet, burada temel düşman olarak yerliler, örümcek şeklindeki parazitler ve boss olarak hem Ripper hem de Giant Majini gelse iyi olur. Ripper'ı özellikle koydum çünkü mekan toprak ağırlıkta bir alan olacaktır. Civarda önü sınırlarla kapanmış bir bataklık, Merdivenle çıkılan oldukça yüksek bir yere dikilen devasa ve çirkin görünümlü Ndipaya putu, küçük baraka tarzı içinde etler asılı olan evler, sağda solda koşuşturan birkaç tavuk, haritayı doğal olarak sınırlayan sarp kayalıklar, sadece başlangıç yerlerinde görülen dar ve zigzaglı yollara rağmen genel olarak geniş bir görüş açısına sahip olabileceğiniz bazı yerleri yokuş yukarı olacak bir harita. Burayı 3-1'de gördüğümüz yerlilerin köyüne benzetebilirsiniz fakat ordan farklı bir mekan. Ayrıca haritada birbirine oldukça uzak iki noktada 2 tane roket atar da bulunuyor.

- MILITARY CAMP : Kijuju askeri kampıdır. Burda adından anlayacağınız üzere askerler gelmektedir. Her çeşit asker burda mevcuttur. Bu alan biraz karışıktır ve haritada görebileceğiniz birkaç tane asker çadırı bulunmaktadır. Haritada açık alan oldukça azdır fakat yüksek yerler bol miktarda bulunmaktadır. Burası biraz ormanı andırır haritanın en geniş alanlarında uzun ağaçlar görülür. Ayrıca kampın içinde teknolojik iletişim aletleri, yere atılmış boş şırıngalar ve TriCell logolu kasalar dikkati çeker. Çatıda ise kullanıma açık otomatik silahlar vardır. Bunu onlarda kullanabilir, onları etkisiz hale getirip siz de kullanabilirsiniz. Bu haritada miniboss olarak hem komando hem de chainsaw gelir. (Ancak kolaylık açısından kırmızılı chainsawlar.. Hiç bayılmadan direk ölmeleri için)

- SUBURBAN NEIGHBORHOOD : Adından anlayacağınız gibi Kijuju'nun bir varoş mahallesidir ve Shanty Town'un çok daha değişmiş halidir. (Hatta epey değişmiş halidir, demeliyiz. Şu 2-1'de tam testereye giderken kullandığımız hafif yokuş yol var ya, işte onun solunda yolu kapatan arabanın orda olmadığını düşünün, onun yerine iki büyük enkaz otobüsün olduğu alanı kapatır. Yani senaryoda oraya gelirken kullandığımız yolu kastediyorum. Bir yer açılmışken diğer yerler kapanır, anlayacağınız) Burda uzun bir yol görünür etrafta en fazla birkaç katlı yapılar vardır ve buradaki düşmanlar köylüler köpekler ve uçan parazitlerdir. Miniboss olarak chainsaw ve Executioner gelir.

- SPENCER ESTATE : Nereyi dediğimi sanırım anladınız. Spencer Şatosu! Burda mercenaries oynamak hanginizin aklına gelir ki?! Burda görmeye yabancı olduğunuz majinileri göreceksiniz fakat asker olanlarını. Miniboss olarak da şu elinde gemi çapası olan dev yaratık olacak. Bu haritanın diğerlerinde olmayan bir esprisi olacak ve düşmanlarınızdan birisi savunmasız ve zararsız ihtiyar Spencer olacak! Onu ister silahla ister fiziksel hareketle öldürebileceksiniz. Silaha dayanıklılığı son derece zayıf olan Spencer'a, isterseniz fiziksel hareket de kullanabileceksiniz. Burası o kadar eğlenceli ki her karakterin Spencer'a uygulayacağı fiziksel hareket farklı olacak.

İşte ilk mesajdaki ilk 6 farklı harita bunlardı. Resident Evil 5 Mercenaries ve Mercenaries Reunion'dan da bildiğiniz 8 harita zaten var. O yüzden onları geçip yenilerini sunuyorum sizlere...

- PUBLIC ASSEMBLY 2 : Burası ilk harita olan Public Assembly'nin daha değeişik bir versiyonudur. Burda hava hafiften kapalıdır, haritanın bazı yerleri kesilmiş ve bazı yeni yerler eklenmiştir(Kesilen yerler: Arkada kalan alanın çoğu, şu dar bir odada süre bulup da orda camdan aşağı atladığımız yer(şu tavuğun olduğu alan) ve evin çatısına varabilmek için kullandığımız yukarı çıkmak için kullandığımız tahta merdiven(Hani şu istediğimizde ayağımızla itebildiğimiz merdiven varya onu diyorum) Eklenen Yerler : Duvarlarla kaplı bazı yerler belirli bir yere kadar açık, biraz evvel kaldırılan merdivenin yerine artık ordaki evin içinden çatıya çıkacağız(Bu seferki merdiven yere itilebilen merdiven değil, sabit merdiven olacak)). Haritada düşman olarak yine köylü majiniler(fakat kadın majiniler ve gözlüklü majini yok), kanatlı parazitler ve boss olarak da mavi pantolonlu testereler olacak. (Zor ölsünler diye özellikle onları seçtim. Böylece kombo kaçırır ve bol bol söversiniz bana :D)

- URBAN DISTRICT : Burası normal oyundan bildiğiniz bir alan olacak. Burası Allyson'u bulduğumuz ve öldürdüğümüz alan olacak ama harita normal oyundaki kadar geniş olmayacak. Tellerle kaplı bazı yerler açık olup hareket kabiliyetimizi arttırıken, normalde açık olan bazı yerler enkazlarla kapalı olup haritaya bir limit getirecek. Düşman olarak tüm köylü majinileri (yine gözlüklü olanı hariç) Allyson'ı şişman majinileri, köpekleri, kanatlı parazitleri ve boss olarak da Prison'da karşımıza çıkan siyah maskeli cellatları göreceğiz(Dikkat edin, ordaki siyah maskeli cellatlar, Public Assembly'dekilerden daha zor ölüyor ve daha hızlı oldukları söylenebilir.) Tavuk ise olmayacak!

- THE TRAIN STATION : İşte oyundan bildiğiniz bir mekan daha! Burası 2-2'den bildiğiniz alan fakat, oyundaki kadar kısa bir alan olmayacak tren vagonları biraz daha ilerde bir yerde haritayı kısıtlayacak. Ayrıca normal oyundaki gibi vagonların tepesine çıkabileceğiz fakat normal oyunda oraya ilk girdiğimiz alan olan bekleme istasyonu haritaya dahil edilmeyecek. Onun yerine trenlerle çok daha haşır neşir olacağınız biraz da labirenti andıracak bir mekan bizleri bekliyor. Düşman olarak tüm majiniler (bu sefer gözlüklü de dahil ama dinamitli ve molotovlular hariç) olacak, lickerlar olacak ve boss olarak ise hem kırmızı pantolonlu testereler hem de mavi pantolonlu olanları gelecekler fakat bu haritada, Ship Deck'teki gibi roket atar ve Grenade Launcher bulamayacağız.

- MINING AREA : Burayı da normal oyundan biliyorsunuz. Hatırlarsanız, Jill'in Irving'i elimizden kaçırdığı alandı. İşte macera bu büyük alanda olacak ve normal oyundan tek farkı Popokarimu'ya gidilecek yerin kapalı olması ve senaryoda içinde başladığımız ev olmayacak. Kırık bazı merdivenler sağlam halde bulunacak ve düşman olarak dinamitli ve molotovlu majiniler ağırlıklı olmak üzere, şişman majiniler kanatlı parazitler, örümceğe benzeyen parazitler ve lickerlar olacak. Boss gelmeyecek!

- MONARCH ROOM : 5-3'te Jill ve Wesker'la savaşmak zorunda kaldığımız alan. Yeterince geniş ve gerekli yerlerle doğal yoldan sınırlandırılmış güzel bir alan. Bu alanda hiçbir değişiklik olmadan aynen kalacak, düşman olarak asker majiniler(çelik zırhlı olanlar hariç ama silahlı ve roketatarlılar dahil) ve boss olarak da kırmızı pantolonlu testereler gelecek.

- BATTLE ISLAND : Tamamen hayali bir alan ve düşman olarak hem köylü hem yerli ve hem de asker majinileri görebileceğiniz bir alan. Ada geniş ve birkaç yerde ulaşımı kolaylaştırılmak için konulmuş tutunarak kaydığımız o aletlerden olacak. Boss olarak ise şu ana kadar gelen tüm bossları bu adada görebileceğiz (Cellatlar, testereler, ripper, komando, dev majini, elinde çapası olan yaratık)

İşte size yeni 6 mekan daha. Aslında daha çok bulmam gerekirdi fakat anca üretebildiğim 6 tane. Diğerleri de artık Capcom'un ellerinden öpmeli, diye düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz.

est35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 19 Mart 2010, 22:45:46 »
Mining Area tam bir mercenaries bölümü aslında. Standart oyunda bile bir ''No Mercy'' modu yaşatabilecek bir yer orası. Orasının Alper Abi'nin gözünden kaçmıyacağını biliyordum. :D
Alper abi sen gerçekten bunları tek başınamı tasarlıyorsun ? Bir ekibin yok değil mi? :D