Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil: Revelations Serisi
//
Resident Evil: Revelations 2 Belgeleri
17638
63
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
...
7
Orcuncharted
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil: Revelations 2 Belgeleri
«
Yanıtla #10 :
26 Aralık 2018, 00:04:44 »
GEZGİNİN GÜNLÜĞÜ
11 Ekim 2008
Bu küçük adanın varlığını eski tozlu bir kitaptan öğrendim ve herhangi bir haritada veya başka bir şeyde listelenmiş değil. Keşfedilmemiş bir adada macera yaşama şansının hoş olacağını düşündüm. Ve işte böylece yola çıkmış oldum.
Oraya gitmek için bir helikopter kiralamak ucuz değildi. Ve iner inmez, yerel halkı helikoptere el koyup beni gözaltına aldı. Hiç hoş değildi.
Ve şimdi bu iğrenç eski odaya hapsedildim. Bu adamlar yorgunluktan ölmüş. Nasıl olduğunu açıklayamıyorum, ama birine bakmanın ve o kişinin iyi olmamasının nasıl bir şey olduğunu bilir misiniz? Evet, işte bu kötü bir his.
12 Ekim 2008
Bu adamlar bana ne yapacaklarını tartışıyorlardı. Gitmeme izin verseler nasıl olur?
Onlara tekrar tekrar söylemiştim; macera için geldim. Dinlemiyorlar.
Hoş değil.
19 Ekim 2008
Görünüşe göre bu adamların aklı, yabancıların bu yeri bulabileceği düşüncesini almıyor. Yok artık? Devir teknoloji devri. Birisi yeteri kadar araştırdığında neden bulamasın ki?
Ama bilirsiniz, buraya gelmenin iyi bir fikir olmadığını hissetmeye başlıyorum...
10 Aralık 2008
Lanet olası iki ay. Ve hâlâ buradayım. Bu saçmalık!
Kötü bir şey oluyor. Kimseyi görmedim. Ve göremiyorum... ama hayvanvâri bir hırıltı duyabiliyorum. Ne oluyor lan!
Beni burada unutmadılar, değil mi? Değil mi?
19 Aralık 2008
yiyecek yok su yok yardımı dokunan biraz yağmur suyu var
bir fare yakalamak için bile mecalim yok
bitmeyecek
26 Aralık 2008
su su su
tanrım lütfen SU
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #11 :
26 Aralık 2018, 00:06:56 »
SAHTE DENEY SONUÇLARI
8 Kasım 2009
En sonki sahte uygulama, bizi esas deneye hiç olmadığı kadar yaklaştırdı.
Bu defa 11 adalıya dedektör kelepçe bağlandı, sonrasında uzun zamanda değişkenlik gösteren oldukça zorlu duygusal baskıya maruz bırakıldılar.
Sonuçlar: Üçü hemen öldü. Geriye kalan sekizi en nihayetinde bir noktada dönüştü ve imha edildiler.
Deney; hiçbir nesnenin korkusunun üstesinden gelememesiyle sona erdi.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #12 :
26 Aralık 2018, 00:07:44 »
KASABA YERLİSİNİN PUSULASI
(Rusça yazılmış)
O kadın buraya geldiğinde olaylar fazlasıyla değişti. Zabytij'imiz artık neredeyse tamamıyla farklı bir ada gibi oldu.
Madenlerde yeni ekipman var. Ve iş! Sadece genel işçi değil, aynı zamanda araştırmacı da çalıştırıyor. Çok fazla istihdam fırsatı var.
Ona olan minnettarlığımı yeteri kadar derinden ifade edemiyorum.
Buna rağmen, ondan şüphelenenler de var. Ne kadar nankörce! Eğer bundan hoşlanmıyorsanız, bu yerden gitmekte her zaman özgürsünüz.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #13 :
26 Aralık 2018, 00:08:47 »
GABE'İN NOTU
Bunu bulan herhangi bir yardımsevere,
İsteğimiz dışında kaçırıldık ve bu adaya zorla getirildik. İsimlerimiz Neil Fisher, Pedro Fernandez, Edward Thompson ve Gabriel Chavez.
Bulunduğumuz yerin koordinatları yok ve bizden başka kurban var mı bilmiyorum.
Burada bir şey var. İnsan mı yoksa hayvan mı bilemiyorum. Yabanî, hırçın bir hırıltı duyuyorum. En azından birden fazla potansiyel düşman var.
Bileklerimize acayip cihazlar takıldı. Tanımadığımız bir kadından yayın alıyoruz, bize "Vossek"e gitmemizi söylüyor. (Yazımı doğru mu emin değilim)
Eğer bunu okuyan dost biriyseniz, bizimle Vosset'te buluşun. İhtiyatlı olun, tetikte olun.
G. Chavez
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #14 :
26 Aralık 2018, 00:10:05 »
KÖYLÜ KADININ MEKTUBU
(Rusça yazılmış)
Benim kıymetli sevgilim,
Madenlerde çalışmaya gitmek için ayrılmandan bu yana bir yıl geçti. Tüm çabaların ve emeğin için teşekkür ederim. Ve tabii ki, bize bu fırsatı sunana da müteşekkirim, bizi bu umutsuzluktan o kurtardı.
Sadece bir yıl için gitmiş olman gerekiyordu. Süre bu kadardı. Henüz geri dönmedin. Neden?
Ama sadece sen değil. Arkadaşlar, diğer köylüler de... ortadan kayboldular ve asla geri dönmediler.
Zehirli gazların, canavarların ve sözle anlatılamaz korkuların söylentilerini duydum, daha başka bir şey söylemek istemiyorum.
Umarım mümkün olan en kısa sürede eve dönersin. Seni bekliyorum.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #15 :
26 Aralık 2018, 00:10:58 »
PEDRO'NUN KELEPÇEYLE İLGİLİ NOTLARI
Kelepçe (Şimdiye kadar öğrendiklerim)
- İçinde GPS (Konum) takibi var. Galiba nerede olduğumuzu saptamayı sürdürmek için.
- Verici çift-yönlü. Hem biz, onu duyabiliyoruz hem de o, bizi.
- Sinyallerin kaynağı adanın ortasından geliyor, yüksekçe bir yerden. O garip görünümlü kule olmalı. Kadının da orada olduğuna şüphe yok!
- Hayatî belirtilerimizi de izliyormuş gibi görünüyor. Ama hangi amaçla?
Bize virüs bulaştırdığını söylediğinde şaka yapmıyormuş. Hassiktir! Ne yapmamız gerekiyor?
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #16 :
26 Aralık 2018, 00:12:19 »
KASABA YERLİSİNİN NOTU
(Rusça yazılmış)
Baban dev yapıta gittiğinden beri hiçbir şekilde geri dönmedi. Beklemeyi denedim, ama daha fazla bekleyemiyorum. Onu aramaya gittim.
Oldukça endişeliydim, ama oradaki herkes bana çok iyi davrandı. Civarda korkunç bir şeyin olduğunu söyleyip bana önlem amaçlı koruyucu bir aşı yaptılar ve kelepçenin beni koruyacağını söylediler.
Bu yer çok geniş ve harika. Bunun gibi bir şey görmemiştim! Tabi ki, bu muhtemelen o kadın için önemsiz bir şey. Adamızı korudu. Ne olursa onun için mümkünmüş gibi hissetmeye başlıyorum artık.
Hatta ondan şimdiye kadar şüphelendiğim için vicdan azabı duyuyorum.
Herhalde önemli değildir, ama bir parça sersemlemiş gibiydim o ara. Belki de sadece gerilmiştim.
Ve sonunda babanı buldum! Şey, bir parçasını. Omuzlarının üstünde iyi bir kafa taşıdığını biliyordum. Artık ondan geriye kalanların tümü bu.
Onu bu şekilde getirmemin imkânı yok.
Bu kelepçe tuhaf sesler çıkartıyor. Az biraz sinir bozucu.
Ama endişelenme, babanın geri kalanını bulacağım ve eve döneceğiz
çok acıkmış olmalısın.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #17 :
26 Aralık 2018, 00:13:10 »
KLİNİK DENEY NOTLARI
24 Ocak 2010
T-Phobos Virüsü için testler neredeyse tamamlandı. Hedef güçlü, duygusal travmalara maruz bırakılarak bir tetiklenme durumu oluşturulmakta ve bu da T-Virüsü'nün ölümcüllüğünü azaltmakta. Aynı zamanda virüs kaynaklı mukavemeti de %2
oranında düşürdük. Her şey plânlandığı gibi ilerliyor.
Bununla birlikte, zaman yaklaşıyor. Kusursuza yakınız, hataya karşı sıfır toleransımız var.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #18 :
26 Aralık 2018, 00:13:58 »
SEVGİLİ BABAMA VEDA SÖZLERİ
Seni zavallı, dermansız ihtiyar,
Yeni bir dünya yaratmak ve o dünyaya bir tanrı gibi hükmetmek istedin. Ama tüm isteklerine karşın, insanlığın en tehlikeli düşmanlarının üstesinden gelemedin-- Yaş ve hastalık. Her şeye sahiptin, ama harap olmuş vücudun sana ihanet etti.
Ve sonra öz "oğlun" seni tarihsel olayların sadece bir dipnotu olarak bırakarak, arkanda bıraktığın hayatının acınası özetini bitirdi. Başarısız oldun, ihtiyar.
Ama korkma. Kurduğun hayal yaşamaya devam ediyor.
Bana verdiğin bilgi, güç ve deneklerin zenginliğini alacağım ve senin başarısızlığa uğradığın yerde ben başarmış olacağım. Yeni dünyayı yaratacağım ve bir tanrı gibi ona hükmedeceğim. Mirasın uzun zaman önce unutuldu, ama benimki daha yeni başladı.
Belki ruhun - hiç olduysa tabi - sonsuzluğa rağmen ızdırap içinde çürüyecek ve bırak cehennem devamlı olarak dişlerinin gıcırtısı ile dolup taşsın.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #19 :
26 Aralık 2018, 00:17:05 »
ŞAHİN ODASINDAKİ DUVAR YAZISI
Ölümünü kabul etmelisin--sessizce.
Büyümek gibi.
Yazdır
Sayfa:
1