Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil: Dead Aim
//
Resident Evil: Dead Aim Belgeleri
5891
16
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
LW
Site Kurucusu
Resident Evil: Dead Aim Belgeleri
«
:
12 Ağustos 2009, 16:41:40 »
YÖNETİCİNİN RAPORU 16/09/2002
MİMARIN GÜNLÜĞÜ
BİYOLOJİK RAPOR 1
BİYOLOJİK RAPOR 2
İŞTEN ÇIKARMA BİLDİRİMİ
PARİS ŞUBESİNDEN GELEN ACİL FAKS
DENEK "A" GÜNLÜĞÜ
NAKLİYE MÜRETTEBATININ GÜNLÜĞÜ
OPERATÖRÜN NOT DEFTERİ
MORPHEUS'UN EMİRLERİ
OLAĞAN RAPOR NO.1162
ARAŞTIRMA RAPORU #220120
ARAŞTIRMA RAPORU #220329
GEMİNİN KAYITLARI
KRALLIĞIM ÜZERİNE DÜŞÜNCELER
GARSONUN MEKTUBU
Albert Wesker
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil: Dead Aim Belgeleri
«
Yanıtla #1 :
17 Ekim 2010, 18:05:06 »
YÖNETİCİNİN RAPORU 19/06/2002
Biz, bugün tesiste geliştirmelere başlayacağız.
Havuz bölmesini açabilmek ve kapayabilmek için bir kulp gerekir. Bu 1. kattadır ve tamamen paslanmış durumdadır. Bir an evvel değiştirilmelidir. Biz 1. katta, sadece yeni olanını koyuyoruz.
Bu döküman,
Albert Wesker
tarafından hazırlanmıştır.
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #2 :
17 Ekim 2010, 18:05:15 »
MİMARIN GÜNLÜĞÜ
Biz füze üssünde inşayı tamamladık. Ben bu merkezin kontrolünün Morpheus'un kontrolü altında olduğunu düşünüyorum. Ben bir mimarım ve bu üssün nasıl kullanılacağı ile ilgileniyorum. Morpheus, Raccoon City olaylarından sonra, uzağa gitmek istiyor.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #3 :
17 Ekim 2010, 18:05:20 »
BİYOLOJİK RAPOR 1
Bu rapor, başarısızlıklar ve bu tesiste üretilen biyo organik silahlarda yapılan değişiklikleri inceleme raporudur.
7 Nisan...
Bilinmeyen bazı su yaratıkları, süratle akaçlama hendeğinde ürüyor. Onların vücutları, kuvvetli asit salgısı içerdiği için onlara dokunmak son derecede tehlikelidir. Ben onlara, torpillere benzedikleri için, "Torpil Çocuklar" adını verdim.
9 Nisan...
Ben, bu "Torpil Çocuklar"ın hepsinin yumurtlayan birer anneden olduklarını farkettim. Eğer bu anneyi bulabilir ve yok edebilirsem, bu bölgedeki tüm yaratıkları ortadan kaldırabilirim.
16 Nisan...
Ben "Torpil Çocuklar"ı denemeye, ve öldürmeye karar verdim. Bundan dolayı da annelerini yok edebilmek için akaçlam hendeğini keşfettim. Yine de "Torpil Çocuklar", annelerini koruyorlar gibi gözüküyor ve onlardan birisi beni korkunç şekilde yaraladı. Onlar şimdi bölgelerini genişlettiler. Bu yüzden, onlardan kurtulabilmek için bir yol bulmalıyım.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #4 :
17 Ekim 2010, 18:05:28 »
BİYOLOJİK RAPOR 2
Bu rapor, başarısızlıklar ve bu tesiste üretilen biyo organik silahlarda yapılan değişiklikleri inceleme raporudur.
18 Mayıs...
Ben bugün yer altına gözlem alanını yerleştireceğim. Bu alan az güçle çalışır, bundan dolayı bölgenin çoğu karanlıktır. Ben, karanlığa düşkün yaratıkların bu alanda yaşayabileceğini düşünüyorum.
19 Mayıs...
Biz, kırmızı ve parlak şeyler gördük. Onlar yaratıkların gözüne benziyor ancak henüz bunu doğrulamıyoruz. Biz yakşalınca, aşırı derecede çabuk hareket ediyor ve kaçıyorlar. Ben, gözleri parıldadığı için bu yaratığa "Parıltı" adını koyuyorum.
20 Mayıs...
Numune toplayabilmek için giden bazı işçilerim vardı, bir "Parıltı" yakalamayı denedim. Planım işe yaramadı ve hedef, onlara saldırdı. İki adamım öldü.
22 Mayıs...
Bir "Parıltı" yakalayabilmek için çalışan, işçi sayısını arttırdım. Onlar bu sefer birisini vurmayı başardı. İşçilere göre, "Parıltı", saldırmadan evvel kendini açıyor. Ölü olmasına rağmen çok değerli numuneler kazandım.
1 Haziran...
Topladığım numuneleri deniyorum, ama benim bu "Parıltı"nın bu hale nasıl geldiği ile ilgili herhangi bir fikrim yok. O, hunterın bir alt türü gibi görünüyor, ancak yine de daha çok araştırma yapmam gerekiyor.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #5 :
17 Ekim 2010, 18:05:38 »
İŞTEN ÇIKARMA BİLDİRİMİ
Tarih : 20 Ağustos 1998
Nereye : Ar-Ge Bölümü
Kişi : Mr. Morpheus D. Duvall
Araştırmalarımız üzerine, 11 Mayıs 1998'de senin Raccoon City olaylarında sorumlu olduğunu gördük. Senin görevin bu vesileyle bitirilmiştir. Buna rağmen senin ifşa anlaşamn yürürlükte kalacak. En sonunda da senin son ödeme kotrolün "Kovma Prosedürü" kısmı gereğince halledilecektir.
İyi dileklerimle
Umbrella Şirketi
Bölüm Personeli
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #6 :
17 Ekim 2010, 18:05:47 »
PARİS ŞUBESİNDEN GELEN ACİL FAKS
Tarih : 18 Eylül 2002
Nereye : Uluslararası Satış Bölümü
Kişi : Roberto
Bugün 3 T-Virüs numunesi Paris Laboratuvarından çalındı. Aklımıza gelen ilk şüpheli R&D Merkezinin bölümündeki Morpheus D. Duvall'dir. Onun bu hareketi şirketimize karşı bir misillemeye benziyor. Bu yüzden bütün bölümlere bu uyarıyı yolluyoruz. Bu konuyla ilgili bilgi edinen herhangi birisi hemen merkezle iletişime geçmelidir.
İyi dileklerimle Umbrella Şirketi Paris.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #7 :
17 Ekim 2010, 18:06:03 »
DENEK "A" GÜNLÜĞÜ
26 Eylül 1996...
Bugün deneye başlayacağız. "Konu" mahkum edilmiş bir suçludur. Bu "konu" tesise geldiğinden bu yana 1 ay oldu. O kendisine ne olacağından haberdar değil ancak yinede korkmuş gibi gözüküyor.
1. Gün : Deneye Başlama
Biz acının bir kısmını hafifletebilmek için kulak memesine çekiçle vurduk. Bu sadece insancıl sebeplerle yapıldı.
4. Gün : Gözlerin çıkarılması
Biz, onun dış tepkilerini gözleyebilmek için gözlerini çıkardık.
14. Gün : Kas desteği için 1 doz ilaç verme
Kas destekleyicisi verdikten sonra, kasların olağan dışı gelişimini doğruladık. Çok fazla ağırlık kazandı. Biz ilerde maddeleri arttırarak kullanmayı düşünüyoruz...
36. Gün : Duyma keskinleştirildi
Gözleri çıkarıldığından olmalı ki, duyma hissi arttı. O, kesinlikle bir sesin nerden geldiğini ve mesafesini anlayabiliyor.
41. Gün : Denek kaçtı
Denek kaçtı. Görme yeteneği olmadan "Konu" oldukça tehlikelidir. Onu yakalamaya çalıştığımız zaman ses yapmamak için en uç noktada özveri gösteriyorduk.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #8 :
17 Ekim 2010, 18:06:11 »
NAKLİYE MÜRETTEBATININ GÜNLÜĞÜ
22 Ağustos 2002 Salı
Evet! Bugün benim 100. yıldönümüm...Ama burda olduğumdan beri oldukça sıkılıyorum. Ben çok bekledim, çünkü bu bir lüks kruvazör.. Ama ben bir kargodan çalışmaktan daha farklı olduğumu öğrendim (?)
4 Eylül 2002 Çarşamba
Etrafta yazabileceğim birşeyler var. Bugün büyük kargo kaynatma kabı odasının ötesinde olan takdim odasına taşındı. Birçok insan bu odanın içinde ve dışında geziyor. Orda ne olduğunu merak ediyorum. Meraklıyım çünkü sadece mürettebat o odaya girebilir...
6 Eylül 2002 Cuma
Ben bugün kargo kasalarının üzerindeki bezlerinden birinde kırmızı bir iz gördüm. Bunun biyolojik ve kimyasal silahların bir simgesi olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde yolcular bu odanın içinde ve dışında gidebiliyorlar. Belki de odada saklı bir kapı vardır ama ben onun nereye açıldığını bilemiyorum.
7 Eylül 2002 Cumartesi
Bugün, patron, işimde dikkatli olmam için bana bağırdı. Ne pislik herif !!! Bir işe ihtiyaç duyduğumdan beri dikkatli olmalıydım.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #9 :
17 Ekim 2010, 18:06:18 »
OPERATÖRÜN NOT DEFTERİ
16 Haziran 1997
Buraya gönderildiğimden bu yana 1 ay geçti. Umbrella'nın kimyasal atık düzenleme tesislerine şoke edildim. Bu kaza beni şaşırtmadı... Eğer öleceksem bir insan olarak ölmeyi isterim...
24 Haziran 1997
İdareci, kızgınca Morpheus'u çağırdı. O beni lanetledi. O, sağlık idaresindeki işçilere daha dikkatli olmalı, ve biyolojik silahları ödemelidir (?) Bu tesis Umbrella'nın malıdır, ama o böyle düşünmüyor. Burda ne kadar uzun kaldığımdan haberim yok. burda kalmak istemiyorumama burdan kaçamıyorum. Vücudum hareket edemiyor !!
Bu döküman,
Albert Wesker
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//