Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 24971
  • 75

oldsnake

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil Nereye Koşuyor?
« Yanıtla #60 : 03 Kasım 2009, 00:38:07 »
Resident evil serisini resident evil serisi yapan oyunlar onlar berbat dediğin 95 2001 arasında yapılanlar. Berbat demen çok derece yanlış. Yeni fanlardan birisi olduğun belli oluyor zatende onlara berbat dersen burada tartışmaya sebep olursun :/

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 03 Kasım 2009, 00:55:24 »
o mesaj başka üyelere göndermedir.Resident evil'ın 98 yılından beri hayranıyım.Önceki mesajları ve benim o mesajımı dikkatlice okumanı tavsiye ederim ;)

oldsnake

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 03 Kasım 2009, 00:57:00 »
ha kardeş yeni gördüm , seni tanıyorum zaten öyle bir re hayranı olarak öyle bir hataya düşmessin zaten ;)

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 03 Kasım 2009, 00:57:48 »
tamamda snake kardeş alıntı yaptığın ve eleştirdiğin mesaj benim mesajım ;)

oldsnake

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 03 Kasım 2009, 01:27:50 »
öncelikle senden 8 yaş büyük biri olarak "olursan veya kardeş" yerine abi demeni beklerim senden berkantcım. mesajı yanlış anladığımdan sana yazmıştım.

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 03 Kasım 2009, 01:30:15 »
bende yaşça büyük olduğunu bilmiyordum(profilimde 13 yazabilir ama bu ayın 14'ünde 15'ime giriyorum)bundan sonra dikkatli olurum.Puanım niye azaldı benim ?

oldsnake

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 03 Kasım 2009, 01:32:57 »
ha 15 ha 21. sonuç olarak biraz daha saygı beklerim ben bu sitenin büyüklerinden biri olarak. puanını yanlış anladığım zaman düşürmüştüm düzelttim, sorgulama üslubu yerinede rica üslubunu kullanmanı tavsiye ederim senden site kurallarına dahil olarak.

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 03 Kasım 2009, 01:34:37 »
puanım habire düştüğü için o tavırla sormuştum :) neyse özür dilerim.bundan sonra DAHA dikkatli olurum.

emacorpdreams

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 04 Kasım 2009, 00:33:43 »
selam resident evil gençliği.. re1 - re2 - re3 bulundukları zaman diliminde korku oyun tarzı olarak kısır bir zamanda, bize eğlenceli ve korku dolu seyirler yaşattılar. bu oyunların yeri bizim için çok ayrı.. bu oyunlarda oyunun bitmemesi için dua eder yeni seri için sabırsızlanırdık. Takii re4 çıkana kadar. tabi arada çıkan fason oyunları saymassak.. (survivor, dead aim, outbreak vs..) tarzı ile diğer oyunlardan farklı olan bu seri ile resident evil değişimi başladı.. iyimi oldu..? olmadı O alıştığımız değer verdiğimiz resident evil ruhunu kaybetmiştik.. re4 grafik ve aksiyon olarak bize isteneni versede, o sabahlara kadar içinden çıkılmaz analitik bulmacaların zevkini vermedi.. re5 ten bahsetmenin bir anlamı yok. çünkü oyunun sadece adı resident evil.. içerik bir metal gear kırması call of duty aksiyonu, düz ara vurdulu kırdılı bir macera oyunu.. zombiler bile abi bizi eski halimize sokun diyorlar.. gönül isterki wii ye çıkan son versiyon re oyunun ps2 ye yada ps3 e çıkması.. aynı zamanda re6 da yeni umutlarımız yok değil. eğer seri değişimi devam ederse.. raflardan eskileri çıkarıp tekrardan nostalji yapmakla yetincez.. Kalın sağlıcakla.. emacorp

Witch-King

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 18 Aralık 2009, 18:05:55 »
oynadık zaten biz bunu şuan taartışıoruz yani şuana göre kötü
Tamam oyun eskisi kadar korkunç olmayabilir fakat eskisi gibi yavaş ve heyecansız değil.
Hem sende dediğin gibi zmanında güzeldi ben bunu şuan diorum
Aslında Ege bu konuda haklı. Grafikler nedeniyle bir süre sonra bıkkınlık veriyor. RE4 veya RE5 olsaydı durmadan oynardım ama alcak zaman da yok. 2 haftada anca iniyor ve kurulum aynı GTA IV gibi karmaşık oluyor. + oyundan sıkılmak ta var. Oyunu tadında bırakamıyorum ben hile kullanıyorum. Sıkıcı oluyor ama kullanmayınca da oyun nerdeyse bitmiyor. RE3'ü Ada'nın dosyasını açana kadar oynadım sonra Merc modu oynadım. Orda sınırsız silah aldım ve oyunun ilk sahnesinde 'puffffff' sıkıldım. Aslında gerçeği söylemek gerekirse Resident Evil zor ve sıkıcıdır.