Ellerine sağlık usta gene kopardın beni Bitmiş napalım.. Genede emeğin için teşekkürler ara sıra beklerim gene hee
Alıntı yapılan: Albert Wesker - 12 Kasım 2009, 13:54:26Hikaye demek sonlandı. Aslında iyi olmuş. Kısa bir hikaye olması daha sevimli kılmış. Emeklerin için teşekkürler Orçun.Bir rüya havasında olmasını istediğim için bu kadar kısa tuttum. Öbür türlü, bir süreden sonra kabak tadı verebilirdi. Dediğin gibi böylesi daha iyi oldu Teşekkür ederim
Hikaye demek sonlandı. Aslında iyi olmuş. Kısa bir hikaye olması daha sevimli kılmış. Emeklerin için teşekkürler Orçun.
Alıntı yapılan: Scream - 12 Kasım 2009, 15:28:12Alıntı yapılan: Albert Wesker - 12 Kasım 2009, 13:54:26Hikaye demek sonlandı. Aslında iyi olmuş. Kısa bir hikaye olması daha sevimli kılmış. Emeklerin için teşekkürler Orçun.Bir rüya havasında olmasını istediğim için bu kadar kısa tuttum. Öbür türlü, bir süreden sonra kabak tadı verebilirdi. Dediğin gibi böylesi daha iyi oldu Teşekkür ederim Bir dahaki rüyana konuk oyuncu olabilirim. Ama göreceğin rüya çok da iç açıcı olmaz baştan söyleyeyim
İlerde o rüyanın bir trailerını yayınlarsın artık
süpersiniz bea!!!
Hikaye her açıdan mükemmeldi, devamını merlinden okuduğumdan buraya yazmamıştım ama okurken inanılmaz eğlendim. Ellerine sağlık üstad.