Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 15718
  • 64

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
MillAvriLewo & Scream, Raccoon City'de
« : 06 Kasım 2009, 02:28:52 »
Aslında bu yazıyı, "Komik ve Eğlenceli Yazılar" kısmına yazacaktım, ama başlık kilitlendiği için buraya yazıyorum. Gerekli görülürse, o başlığa taşınabilir :)

Yazı tamamıyla bana aittir. Alıntı değildir.

Bugün MillAvriLewo, Resident Evil Türk'ten arkadaşı Scream ile piiz (a.k.a. içmek) yapmak için evlerinin yakınındaki manastıra çıktı. O muhteşem İzmir manzarasına karşı bir süre devam etmiş olan piiz seansından sonra tepeden aşağı inmeye başladılar. Scream önde, MillAvriLewo ise arkadaydı. İçmekten zil zurna sarhoş olan MillAvriLewo, ayağının bir anlık tökezlemesi sonucu dengesini kaybetmiş ve bayır aşağı yuvarlanmaya başlamıştı. Scream bunu fark edene kadar MillAvriLewo çoktan üçüncü taklasını atmıştı. Son hızla Scream'e çarptığı gibi onu da devirdi ve birlikte bayır aşağı durmak bilmeyen bir hızla yuvarlanmaya devam ettiler. En sonunda, az ilerideki kayaya çarparak anca durabildiler.

Kısa süreli bir baygınlıktan sonra uyandılar. Her ikisinin de başı korkunç derecede ağrıyordu. Etraflarına baktılar, ama bir tuhaflık vardı. Ortalık savaş alanı gibiydi. Hurdaya dönmüş arabalar ve moloz yığınları gördüler. Bunlara ek olarak, nereden geldiği belli olmayan ve rahatsız edici uğultular duyuluyordu.
"Neredeyiz lan?" diye sordu MillAvriLewo. "En son yuvarlanıyorduk?"
"Biraz fazla yuvarlandık galiba, şuraya baksana..." dedi Scream. Eliyle az ileriyi işaret ediyordu. "Raccoon City'ye gelmişiz."
"O kadar yuvarlandık mı ya?"
"Durum onu gösteriyor."
"Allah Allah... E hazır gelmişken bir Extra daha alalım ;D"

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: MillAvriLewo & Scream, Raccoon City'de
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2009, 03:43:22 »
Usta yazıların zaten çok iyidir hikayelerin falan ama mizahi yönünde mükemmel yine kopardın beni.:D Vizeler üstü güzel stres attırır bu yazılar bana devamını beklerim.:D Alemsin sen ya.:D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2009, 04:18:29 »
Usta yazıların zaten çok iyidir hikayelerin falan ama mizahi yönünde mükemmel yine kopardın beni.:D Vizeler üstü güzel stres attırır bu yazılar bana devamını beklerim.:D Alemsin sen ya.:D

Ne mutlu bana yüzünde tebessüm oluşturabildiysem :) Arada böyle aklıma geldikçe yazıp buraya eklerim :D

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2009, 16:55:27 »
Evet içip kafayı bulduğunuz belli oluyor Raccon City'e geldiğinize göre:)

bkcm81

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • BlogGrup
« Yanıtla #4 : 07 Kasım 2009, 00:41:42 »
Ne kadar içipte uçtunuz abi siz oyle :D Bide 70'lik Vodka alın iyi gider sdkfghjnkgds :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Kasım 2009, 02:08:38 »
Ne kadar içipte uçtunuz abi siz oyle :D Bide 70'lik Vodka alın iyi gider sdkfghjnkgds :D

Levent'e demiştim "adam gibi iç, sarhoş olma" diye. Beni dinlemedi ki şaşkın :D :D

bkcm81

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • BlogGrup
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2009, 01:12:04 »
Eee Tabi İçmeyi de bilmek lazım.Aç gibi içerseniz olucağı bu :D :D :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2009, 02:42:29 »
Eee Tabi İçmeyi de bilmek lazım.Aç gibi içerseniz olucağı bu :D :D :D

Ben insan gibi içtim la :D Levent görmemiş gibi içti... Ondan sonra da gördük ne olduğunu :D :D :D

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2009, 02:48:07 »
Belli oluyor:)

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2009, 03:53:00 »
Kısa süreli bir baygınlıktan sonra uyandılar. Her ikisinin de başı korkunç derecede ağrıyordu. Etraflarına baktılar, ama bir tuhaflık vardı. Ortalık savaş alanı gibiydi. Hurdaya dönmüş arabalar ve moloz yığınları gördüler. Bunlara ek olarak, nereden geldiği belli olmayan ve rahatsız edici uğultular duyuluyordu.
"Neredeyiz lan?" diye sordu MillAvriLewo. "En son yuvarlanıyorduk?"
"Biraz fazla yuvarlandık galiba, şuraya baksana..." dedi Scream. Eliyle az ileriyi işaret ediyordu. "Raccoon City'ye gelmişiz."
"O kadar yuvarlandık mı ya?"
"Durum onu gösteriyor."
"Allah Allah... E hazır gelmişken bir Extra daha alalım ;D"

MillAvriLewo ve Scream, bakkal bulabilmek için Raccoon City'nin sokaklarında dolaşmaya başladılar.
"Burası nasıl bu hale gelmiş ki?" diye sordu Scream. "İç savaş mı çıkmış? Ne olmuş?"
"Müsait bir zamanda anlatırım. Önce şu bakkalı bir bulalım da, gerisi kolay."
"Gerçi böyle bir yerde bakkalı bulsak ne olacak? Sağlam bir yer kalmamış gibi görünüyor."
Tam sokağın köşesine geldikleri sırada, bir takım ayak sesleri duydular.  
MillAvriLewo köşeye kadar gelip başını hafifçe uzattı. Aynı hızla da geri çekti.
"Abi... Ne olursa olsun köşeyi dönmeyelim!"
"Niye la? İnsanlar zengin olmak için uğraşmıyorlar mı?"
"Abi o anlamda 'köşeyi dönmeyelim' demedim." dedi MillAvriLewo. "Gerçek anlamda köşeyi dönmeyelim."
"Heaaa... Peki neden?"
Bu arada ayak sesleri giderek yaklaşıyordu.
MillAvriLewo, ayak seslerinin iyice yakına geldiğini anladığı anda Scream'i olanca hızla ittirdi. "Koş abi!! Sakın arkana bakma!!" dedi. "Olabildiğince hızlı koş!!!"
"Ne oluyor lan?!" dedi Scream. Koşarken bir yandan da arkasına baktığı anda, elinde bazuka tutan iri bir yaratık gördü.  Gördüklerine inanamamıştı. "Oyundaki Nemesis değil mi bu?!"
"Ondan 'köşeyi dönmeyelim' dedim ya! Koşmaya devam et!" dedi MillAvriLewo. Bu arada Scream'i de geçmişti.
"Yahu bi..." diye başladığı cümlesini tamamlayamadan, Scream, önündeki logar kapağına takılarak iki seksen yere uzandı.
Bunu gören Nemesis, durdu ve Scream'in yanına gitti.
Bunu gören MillAvriLewo da Scream'in yanına geri döndü.