Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 15740
  • 64

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: MillAvriLewo & Scream, Raccoon City'de
« Yanıtla #30 : 10 Kasım 2009, 17:38:45 »
Şimdiden uyarayım Jill'e ters birşey olursa elim yakanızda :D

Peki, tamam :P

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 11 Kasım 2009, 21:30:05 »
"Kapağa gel kapağa!" dedi MillAvriLewo. Ağzı kulaklarındaydı. "Yalnız fazla oyalanmasak iyi olacak. Eğer Nemesis bizi bulursa, elindeki bazuka ile kapağın kralını yapar."
"Haklısın..." dedi Jill. Eliyle saat kulesini işaret etti. "Yardım çağırmıştım. Kısa süre içerinde gelirler. Acele etsek iyi olur."
"Ne ara çağırdın yardımı?" dedi Scream. "Deminden beri tabana kuvvet koşuyoruz...?"
"Sizinle karşılaşmadan önce çağırmıştım. Hadi gidelim!"
"Sözüm ona bira alacaktın MillAvriLewo. Nemesis bahanesiyle arada kaynadı :P"
"Raccoon City'den kurtulalım da, alırız abi."
"İyi bakalım. Öyle olsun :)"
Efsanevi üçlü (Anlatımcının iç sesi: Ne ara efsanevi oldu bunlar? Benim bildiğim bir tek Jill efsaneydi. Diğer iki soytarıya ne oluyor?) Raccoon City'nin sokaklarında Nemesis'ten kaçarak saat kulesine doğru gidiyorlardı.  Tam saat kulesinin önüne geldiklerinde, bir takım ayak sesleri duydular.
Jill kim olduğuna bakmak üzere etrafa baktığı sırada, ayak seslerinin ait olduğu kişiyle çarpıştılar.
Scream Jill'i son anda tuttu.
"Teşekkürler Scream. Az daha düşüyordum."
"Rica ederim." dedi Scream. Daha sonra çarpan kişinin kim olduğuna baktı. Oldukça tanıdık olduğunu gördü. Bir süre sonra jeton düşmüştü. "Claire? Sen Claire Redfield mısın?"
"Afedersiniz? Siz kimsiniz?" dedi Claire. "Adımı nereden biliyorsunuz?"
Bu arada, Jill cebinden senaryoyla ilgili kağıtları çıkarttı. Şöyle bir inceledi. "İyi de, oyunun kadrosunda Claire Redfield diye biriyor?" dedi. "Senaryoları karıştırdın galiba?"
Claire de şortunun arka cebinde duran senaryo kağıdını çıkarttı. İnceledi. "Ama benim burada adım geçiyor?"
"Senin bir önceki oyunda olman gerekiyordu." dedi MillAvriLewo. "Sanırım bir karışıklık oldu."
"Oyunun senaristi bana yanlış söyledi herhalde ya." dedi Claire. "Peki şimdi ne yapacağım?"
"Madem buraya kadar geldin, bize katıl." dedi Scream. "Sorun olmaz herhalde?"
"Benim açımdan sorun yok." dedi Jill. "Hem tanışmış da oluruz."
"Birbirinizi tanımıyor musunuz?" diye sordu Scream.
"Hayır."
"Bugün ilklere vesile oluyoruz. Allah'tan hayırlısı." dedi MillAvriLewo. "Keşke daha önceden içseymişiz be Scream!"
"Doğru dedin hocam."
"Hazırsak gidelim mi?" diye sordu Jill. "Nemesis de damlar birazdan."
"Nemesis kim?" diye sordu Claire.
"Merak etme, tanıdığında, 'keşke merak etmeseydim.' diyeceksin."
"Demek öyle?"
"Aynen öyle" dedi Scream. "Hadi gidelim."
"Peki, gidelim." dedi Claire. "Saat kulesine mi çıkacaktık?"
"Evet." dedi MillAvriLewo. "Acele edelim!"

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 11 Kasım 2009, 21:32:33 »
Vay be Re senaryoları bile karıştı ya daha ne diyeyim:) Güzel gidiyor:)

bkcm81

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • BlogGrup
« Yanıtla #33 : 11 Kasım 2009, 22:01:49 »
Süpersin Reis :D :D Bol Bol icicem artık belki düşerim bende buralara :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 11 Kasım 2009, 23:10:44 »
Süpersin Reis :D :D Bol Bol icicem artık belki düşerim bende buralara :D

Dikkat et de Silent Hill'e düşme :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 12 Kasım 2009, 01:29:54 »
"Bugün ilklere vesile oluyoruz. Allah'tan hayırlısı." dedi MillAvriLewo. "Keşke daha önceden içseymişiz be Scream!"
"Doğru dedin hocam."
"Hazırsak gidelim mi?" diye sordu Jill. "Nemesis de damlar birazdan."
"Nemesis kim?" diye sordu Claire.
"Merak etme, tanıdığında, 'keşke merak etmeseydim.' diyeceksin."
"Demek öyle?"
"Aynen öyle" dedi Scream. "Hadi gidelim."
"Peki, gidelim." dedi Claire. "Saat kulesine mi çıkacaktık?"
"Evet." dedi MillAvriLewo. "Acele edelim!"

"Tahminimce Nemesis bizi saat kulesinin orada bekliyor olacak" dedi Jill. Umarım bu sefer senaryo farklıdır."
"Göreceğiz." dedi Scream.
"İşte orada!" diye bağırdı MillAvriLewo. Eliyle saat kulesini işaret etti. "Saat kulesinin tepesinde!"
"Bu hiç de iyiye işaret değil." dedi Jill. "Umarım helikopter gecikir. Yoksa hapı yuttuk demektir."
Bu arada bir korna sesi duyuldu. Ekip olarak sesin geldiği yere doğru baktılar. Yaklaşmakta olan bir araç, tam önlerinde durdu. Kapısı açıldı. İçeriden çıkan adamı görünce bütün ekip ters geldi; çünkü çıkan kişi Albert Wesker'ın ta kendisiydi!
"Oğlum MillAvrilLewo, sanırsam fazla içtik veya kafamızı biraz fazla sert çarptık." dedi Scream. "Arabadan inen adamı Albert Wesker olarak görüyorum...?"
"Abi zaten Albert Wesker o!"
"Yapma ya!" dedi Scream. "İşte şimdi hapı yuttuk!"
"O kadar emin olma evladım." dedi Albert Wesker. "Sizleri şu izbandut kılıklı sefil yaratıktan kurtarmaya geldik."
"Bunu gerçekten sen mi söylüyorsun?" dedi Scream. "Yoksa sen de mi içtin?"
Albert Wesker hiçbir şekilde cevap vermeden aracın arka kapısını açtı. "Binecek misiniz? Yoksa parçalara ayrılmayı mı istersiniz?"
"Ben o araca hayatta binmem!" dedi Jill. "Hele Albert Wesker varken, asla!"
"Eğer araca binmezsen, Nemesis senin üstüne biner!" dedi Scream. "Araca binmemiz daha mantıklı olsa gerek...?"
Jill dönüp Nemesis'e doğru baktı. Nemesis, deyim yerindeyse bostan korkuluğu saat kulesinin tepesinde bekliyordu. "Hadi binelim de gidelim" dedi.
Hep birlikte araba bindiler ve yola çıktılar.
Durumu fark eden Nemesis, peşlerinden koşmaya başladı. Ancak bir süre sonra durup araca doğru nişan aldı.
"Bazukayı bize çevirdi! Bir şeyler yapın!" diye bağırdı Jill. "Yoksa bizi uçuracak!"
"Merak etmeyin." dedi Albert Wesker. Aracın penceresini açtıktan sonra şoföre baktı. "Dikkatli ol."
Şoför kafasını salladı.
Tam bu sırada da Nemesis bazukayı ateşledi.
Roket arkalarından son hızla gelmekteydi.
Albert Wesker iyi bir zamanlamayla roketi yakaladı. Cebinden sigarasını çıkarttı ve roketten çıkan ateşle sigarası yaktı. Ardından da roketi Nemesis'e geri fırlattı.
Nemesis, havalarda süzülürken, ekip ise son hızla Raccoon City'den kurtulmayı başarmışlardı!
Albert Wesker onları kurtarmayı başarmıştı.

Bir süre sonra Scream uyandı. Nerede yattığını anlayamamıştı. Yanı başında birinin yattığını fark etti. Hızla ayağa kalktı, ama başı korkunç derecede ağrıyordu.
"MillAvriLewo? Hocam uyan!" dedi.
MillAvriLewo sızlanarak kendisine geldi. Onun da başı korkunç derecede ağrıyordu.
İkili ayağa kalktılar. Şöyle bir etraflarına baktılar. Halen Balçova taraflarındalardı. Üstlerini başlarını şöyle bir silkelediler.
"Bir garip rüya gördüm ki, sorma gitsin." dedi Scream. "Anlatsam gülmekten ölürsün!"
"Neymiş ki?"
"Anlatırım. Önce düzgün bir yere gidelim de, anlatması kolay..." dedi Scream. Birlikte Kipa'ya doğru gitmek için yola koyuldular.

S O N

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 12 Kasım 2009, 13:19:14 »
Tühhh nede güzel okuyorduk bitti :D abi neler içtiğinizi eksiksiz olarak bana özel mesajla atarmısın :) yarın akşam bende bu yöntemi bir deniyeyim. Gerçi bende bu şans varken ne Raccoon'a nede Silent Hill'e düşerim, şansız adamın düşeceği tek yer olan Teletubbieslerin (Teletabis) yanına düşerim.

Tekrardan eline sağlık abi. :)

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 12 Kasım 2009, 13:54:26 »
"Eğer araca binmezsen, Nemesis senin üstüne biner!"

Koptuğum anın resmidir! :D :D :D

Hikaye demek sonlandı. Aslında iyi olmuş. Kısa bir hikaye olması daha sevimli kılmış. Emeklerin için teşekkürler Orçun.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 12 Kasım 2009, 15:28:12 »
Tühhh nede güzel okuyorduk bitti :D abi neler içtiğinizi eksiksiz olarak bana özel mesajla atarmısın :) yarın akşam bende bu yöntemi bir deniyeyim. Gerçi bende bu şans varken ne Raccoon'a nede Silent Hill'e düşerim, şansız adamın düşeceği tek yer olan Teletubbieslerin (Teletabis) yanına düşerim.

Tekrardan eline sağlık abi. :)

Atayım atmasına da, bayır aşağı yuvarlanabileceğin bir yerlerde içmeye dikkat et :D Ayrıca biraz da şans lazım :D :D :D

Bu arada, beğendiğine sevindim :)

Hikaye demek sonlandı. Aslında iyi olmuş. Kısa bir hikaye olması daha sevimli kılmış. Emeklerin için teşekkürler Orçun.

Bir rüya havasında olmasını istediğim için bu kadar kısa tuttum. Öbür türlü, bir süreden sonra kabak tadı verebilirdi. Dediğin gibi böylesi daha iyi oldu :)

Teşekkür ederim 8)

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 12 Kasım 2009, 17:32:54 »
İşin cıvığı çıkmadan kısaiöz ve tatlı bir hikaye oldu bence :) Böyle şeyleri tekrar tekrar bekleriz:)