Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 4786
  • 13

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Resident Evil: Gun Survivor 1 Belgeleri
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2010, 13:23:14 »
KİLİSE YÖNETİMİNİN NOTLARI

Bugün şehrin her bir kısımından liderler, ben de dahil olmak üzere, kumandanla bir toplantıya katıldık. Brifing Raccoon City'nin yok olmasıyla ilgiliydi. Konferans sırasında herkez sorumluluğu William Birkin'e yükledi. O şirketi ele verdi ve G-Virüsü kendi amaçları için kullanmak istedi. Kumandan bize : "Eğer bu şehirde Birkin gibi bir hain varsa hemen ve hiç soru sormadan işini bitirmelisiniz" dedi. Tüm kalbimle kumandanın emrini kabul ediyorum. Raccoon City, Umbrella laboratuvarları için hayati bir öneme sahipti.

Hayır... Gerçekte çok daha fazla önemlidir.

Biz bu şehirde bir tehlikeye izin vermemeliyiz. Biz şehri satın alabilmesi için Umbrella'nın uğraşmasına izin veremeyiz. Bu milyar dolarlık tesisi kurmak israftır. Biz, gelecekte personelin davranışını daha yakından gözlemeliyiz.

Bu döküman, Albert Wesker tarafından hazırlanmıştır.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Gun Survivor 1 Belgeleri
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2010, 13:23:22 »
FABRİKA İŞÇİSİNİN GÜNLÜĞÜ

5 Ağustos 1998

Daha fazla duramam ! Ben subjeleri ameliyat masasına almak ve onların beyinlerinden bir parça alabilmek için kafataslarını yarmak zorundayım. Ben tekrar ve tekrar bunu yaparım. Günlerce... Bu müthiş bir şey... Suç daima benimle kalır. Hatta ben yatağıma yattığımda bile.. Kumandan Vincent bize : "Onları insan olarak görme, onlar sadece bizim tyrantları yaratabilmek için kullandığımız hammaddelerdir." dedi. ama onların kafataslarını kesen bizleriz. Ben onlara asla hammade gözüyle bakmıyorum. Onlarda aynen bizim gibi birer insandır.

Ben onların acılarını azaltma yollarını Kumandan Vincent'a sordum, lakin Komutan Vincent bu isteğimi görmezden geldi ve bana anestezi kullanarak Hetero NonSerotonin'in çıkarılamayacağını söyledi. Şirketin emirleri olsa bile ben yaptığımız şeyi ahlaki bulmuyorum.

Ben öldüğüm zaman kesinlikle cehenneme gideceğim. Hatta şimdiden bile orda olduğum söylenebilir.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2010, 13:23:30 »
MALZEME NASIL ÇIKARILIR

Hetero Nonserotonin Beta nasıl çıkarılır ?

Kütle halinde Tyrant'ların bir sistemini kurmak, gen ekleme süreci sırasında kesinlikle zorunludur, yüksek miktarda saf Hetero Nonserotonin şırıngayla zerk edilmelidir. Bu madde insan beyninin öğelerinden birisidir.

O malzemenin çoğunlukla ikincil cinsiyet karakteristiklerinin sonraki döneminde insanların hipofizi ile üretildiği gösterildi. Hem de tıbbi bir veri, bu beyinle alakalı malzemenin beyin sapında ceruleustan üretilen noradrenalinin aşırı salgısına yanıt olarak üretildiğini gösterir. Noradrenalin, beyinle ilgili malzemenin, insanların, uç noktadaki gerilim veya korkunun bir durumunda olduğu zaman salgıladığı maddedir. Hetero Nonserotonin'in sadece, aktif hücrelerde var olduğu için onu ölü bir beyinden çıkaramazsınız. Böylece, malzemeyi çıkarması için en iyi yol, anestezi olmadan açık deneğin kafatasını kesmektir. Bu, noradrenalinin aşırı salgısına sebep olacaktır. Hipofiz, acil çıkarmaya sonra hazır olur.

Kumandan Vincent Goldman
Sheena Adasındaki Tyrant üssü

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2010, 13:23:38 »
KAPICI ANDY'NİN GÜNLÜĞÜ

6 Eylül...

Ben asla onu görmedim ama Vincent'ın bu şehirdeki en büyük kumandan olduğunu duydum. Açıkçası o, Umbrella karargahı tarafından yollanan seçilmiş bir kişidir. Gerçekten de o, en yakın arkadaşını bile acımadan öldürecek kadar şeytandır. Yeter ki onu öldürmesi Vincent'i terfi ettirsin.

Güzel.. Bu karanlık lağımda yaşadığımdan beri o, benim için bir anlam ifade etmiyor...

20 Eylül...

Bugün iğrenç bir dedikodu işittim... Yeni kumandan Vincent, çocukların üzerinde deneyler yapılması için dünyanın her tarafından çocuk getirilmesini emir verdi. Ben o çocukların bu şehre niçin getirildiklerini bilmiyorum, ama bu durum beni rahatsız ediyor.

Güzel.. Bu işe karıştırılmak istemiyorum. Yeter ki bu işin ucu bana dokunmasın.

10 Ekim...

Ben geçen gece o korkunç kazayı gördüm. Çok fazla ayrıntıyı bilmiyorum lakin, bir şeyin kumandan Vincent'i bu kadar zalim yaptığını duydum.

9 Kasım...

Bugün, nihayet, Kumandan Vincent bir teftiş için aşağı geldi. Biraz geyik muhabbeti yaptık ama onda bir zalimlik göremedim. Bir hatıra için onun resmini aldığım zaman bana epey kızmıştı.. O bu kadar pislik işte !!!

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2010, 13:23:47 »
LOTT'UN GÜNLÜĞÜ

10 Eylül...

Bugün pasajda bazı mahkumları gördüm. Uykulu haldeydiler...Kızlardan birisi ağlıyordu. Oğlanlardan bazılarını hatırlıyorum da...Çürümüş kokulu pis şeyler giyiyorlardı.

Kumandan Vincent bana : "Onlar biz, Umbrella ailesinden farklı insanlardır." Baba onların bu adaya getirildiğini bana söyledi. Bundan dolayı onlar çalıştırılabilir, terbiyeli insanlara dönüştürülebilirlerdi.

Ben onların doğru birşey yaptıklarını düşünüyorum. Bu çocuklar umarım ileride eğitimli ve terbiyeli insanlar olurlar.

15 Ekim...

Bir keresinde, Kumandan Vincent'in hapishaneden kaçmaya çalışanları öldürdüğünü duymuştum. Ben, neden bu kadar çok şeyin olduğun u merak ediyorum. Onların bizim altımızda olduklarını biliyorum ama Kumandan Vincent onları öldürmek zorunda mıydı ? Doğruluğuna inandığım şey bu mudur ?!

Umbrella ve babam onlara yardım etmeyi kabul etti. O, onları neden öldürdü ?

23 Kasım...

Şehir komple panik haline girdi ! Yaratıklar her yerdeler ve insanlara saldırıyorlar! Bazı Umbrella yetkilileri bana ani saldırmanın iyi olduğun söyledi.

Yardıma ihtiyacım var !

Lütfen birisi beni kurtarsın !

24 Kasım...

Annem ve babam yaratıklara dönüştü. Sağ kalanlardan birisi, kumadan Vincent'in canavarlarla dolu şehire döndüğünü söyledi. Şimdi kimseye güvenemem ! Ben ne olursa olsun kız kardeşim Lily'i korumak ve kollamak zorundayım. Biz şehirden birlikte kurtulmak zorundayız.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2010, 13:23:57 »
HASTA BİLGİLERİ RAPORU

İsim: William J Smith
Boy: 181cm
Ağırlık: 72 kg
Fiziksel durumu: İyi
Zihinsel durum: Az
Tedavi: Her kahvaltıda çorbasına 10mg sakinleştirici. Her yemek için ekmekte 5mg Halucion

---

İsim: Jennifer Campbell
Boy: 165cm
Ağırlık: 47 kg
Zihinsel durumu: İyi
Zeka durumu: Kararsız
Tedavi: Uzun zamandır kapalı kaldığından şüpheci olmuştur. Yemeklerine ilaç koymak faydasızdır çünkü nadiren yemek yiyor. En iyisi içme suyuna sakinleştirici konulmasıdır.

---

İsim: Ryoji Yokota
Boy: 177cm
Ağırlık: 50 kg
Fiziksel durum: MRI sonuçlarına göre bir damar tümörü var. Ancak çok da önemli değil.

---

İsim: Karelina Albachakov
Boy: 155cm
Ağırlık: 43 kg
Fiziksel durumu: İyi
Mental condition: İyi
Tedavi: Her kahvaltıda çorbasına 10 mg sakinleştirici.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2010, 13:24:08 »
HAPİSHANE ŞEFİNİN GÜNLÜĞÜ

20 Ekim...

Bugün biz 20 kobayın intiharı hakkında raporumuza bir cevap aldık. Merkezde herhangi bir şüphelenme yok, yakında kobayların değiştirilmek için toplanacağından da bahsetmiyor. Artık çok geç, ama şimdi ben, kitle halinde kaçış olduğu zaman, bir kitle intiharı üzerine sahte bir rapor yolladığıma üzülmeye başladım. Yine de ben kumandan Vincent'e karşı çıkmaya kalkarsam bu şehirde olmam ölüm anlamına gelir. Ben asla onun, hapisten kaçmaya çalışırken vurduğu zaman, zalimce attığı kahkahaları unutmayacağım. Sanki bir gurup böceği öldürüyor gibiydi.

Kumandan Vincent, gerçekten de soğuk kanlı birisidir. O gerçek bir katildir. Gerçeği merkeze anlatabilecek konumdayım ama buna rağmen kumandan Vincent'ten korkarım. Onun ne yapacağını bilmiyorum...

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2010, 13:24:22 »
RACCOON ŞEHRİ'NDEKİ YIKIMIN RAPORU

Slayt: Raccoon City
"Yıkımdan sonrası" raporu

Tarih : 5 Ağustos 1998
U.B.C.S üyesinin raporu
Bölüm 1

11 Mayıs'ta Lord Spencer'ın konağında meydana gelen tehlike ve biyo-kimyasal laboratuvarı, S.T.A.R.S ekibi üyelerinin tam tesisi yok ettiği zaman 25 temmuzda bitti. 08/05/1998'den itibaren çevrede virüs sızıntısı ile ilgili biçbir haber yoktur. Yine de biz büyük bir dikkatle alanı izlemeliyiz. Bizim gizli adamımız Albert Wesker, M.I.A'dır ve ölü olarak gözükmektedir. Yine de biz sadece Jill Valentine ve Chris Redfield'ın polis şefine bağlı olduğu bilgisine ulaştık.

Ben bu meselenin aceleyle halledilmesini arz ederim.

U.B.C.S Komutanı
Nicholai Ginovaef

---

Tarih : 30 Eylül 1998
U.B.C.S üyesinin raporu
Bölüm 2

Raccoon City şehrinde saat kulesinin tepesine yerleştirildim. Şehir, zombilerle istila edilmiş bir durumdaydı. Raccoon City'nin tehlike yüzünden tamamen yok edildiğini söyleyebilirim.

Bu durum, konakta yaşanan olaylardan farklıdır. Biz bu olayda şirketimizin araştırmacılarından birisi olan ve T-Virüsü'yle G-Virüsü'nün mucidi olan Dr. William Birkin'den şüpheleniyoruz. Ben bu olayları araştırdım ve iki olayın da belirtilmesi gerektiğini anladım.

Bizim dünya çapındaki tüm tesislerimizde depolanan virüsün güvenlik önlemleri geliştirilmelidir. Ayrıca biz, adamlarımızı daha da eğitme gereği duyuyoruz. Biyolojik silah virüsleri, hiç şüphesiz ki bizim ürünlerimiz olacak, bundan dolayı korunmaları gerekir. Bütün personel, tehlikenin daha fazla büyümemesi için gerekli özeni göstermeliyiz.

U.B.C.S Komutanı
Nicholai Ginovaef

---

Tarih : 6 Ekim 1998

Biz T-Virüs kirlenmesinde, numune toplarken zorlandık. Geliştirilmiş yeni biyolojik silah olan Nemesis umduğumuzdan çok daha zeki ve şiddetliydi. Sonuç olarak, alana yollanan bir çok U.B.C.S üyesi numune toplama sürecinde feda edildi. Ben onun, geliştirilmesi için analiz edilmesini bekliyorum. Son biyolojik silah daha çok geliştirilmeli..

U.B.C.S Komutanı
Nicholai Ginovaef

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2010, 13:24:49 »
RESTORAN YÖNETİCİSİNİN GÜNLÜĞÜ

4 Ekim 1998...

İnanılmaz bir hikaye işittim. Amerika'da küçük bir şehir olan Raccoon City geçen hafta yok edildi. Onlar bütün şehir sakinlerinin zombiye dünüştüğünü söyledi ve şehir tamamen terkedilmiş haldeydi.

Umbrella Şirketi'nin olayın arkasında olduğuna dair söylentiler çıktı. Ayrıntıları bilmiyorum. Olayın, benim yardım edemeyceğim bir yerde, denizin karşısında, burdan uzakta meydana gelmesine rağmen yine de Umbrella'dan şüphelendim. Umarım her şey bu şehirle birlikte yok olmuştur.

6 Ekim 1998...

Başka bir ilginç hikaye daha işittim. Bu hikaye, güya bu şehrin yok olmasına neden olan Dr. William Birkin'le ilgilidir. O, T ve G virüsün yaratıcısıdır. Artık neyse ney !! O kendi amaçları için virüsü kullandı, kendi vücuduna virüsü zerketti ve yaratığa dönüştü. Üstelik virüsü de lağıma sızdırdı. Onun yayılmayı virüsle yaptığı söylenir.

8 Ekim 1998...

Burda öğle yemeği için gelen birisinin, bu virüsün adada olduğunu anlatmasından sonra ne yapmalıyım ? O, böyle bir kazanın burda olmasının imkansız olduğundan bahsetti.. Oysa ben bundan o kadar da emin değilim...

Ben Umbrella için paraya sebep çalışıyorum. Ama sırf Umbrella işcileri için lokantamyı açmaktan usandım. Bu şehirde benim için yeni ve ilginç hiçbir şey yok. Burdan kaçmak için yeterince zamanım olduğunu umuyorum..Daha geç olmadan...