Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 36495
  • 146

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2008, 02:22:47 »
HUNK

Umbrella yöneticilerinin yetkisi altındaki özel birim olan Umbrella Özel Kuvvetler üyesi. Raccoon Şehri'ndeki biyolojik afet esnasında Alfa Ekibi'nden olan HUNK'a, takım arkadaşlarıyla birlikte yeraltı laboratuvarına sızması ve ne yapılması gerekiyorsa yapılarak, William Birkin'den bir G-Virüs örneği alması için şirketin Fransa şubesine bağlı yöneticisi Christina tarafından gizli emirler verilmiştir. Sonunda takım arkadaşlarının hepsini kaybeden HUNK, eskiden William Birkin olan G yaratığını tek başına savuşturmayı, G-Virüsü'nü korumayı ve görevini tamamlamayı başardı.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 06 Şubat 2008, 18:54:29 »
KANALİZASYON YÖNETİCİSİNİN FAKSI

-Bağlantı Tesisi'nin Kullanıcı Listesi-

Ayın ilk ve üçüncü Çarşambası, bakım amiri Angelica Margeret, tesisleri kullanacak. Kadının gereç olarak kullanacağı ekipman, su buharına karşı hassas olduğundan, pervaneyi etkinleştirerek tesis içindeki nem seviyesinin düşürüldüğünden emin olun.

Her ayın 28'indeyse tesisi, kimyasal madde nakliyecisi Don Waller kullanacak. Taşıyacağı kimyasallar son derece uçucudur. Kimyasalların taşınması boyunca aşırı dikkat gösterilmesi gerekmektedir.

Her ayın 6'sı ve 16'sında, polis şefi Brian Irons, laboratuvarda gerçekleşen olağan toplantılara katılmak için tesisi ziyaret edecek.

İki ayda bir 4. Cuma günü, William Birkin, Umbrella Şirket Ortaklığı'nın Şikago Şubesi için bir eğitim semineri vermek amacıyla tesisi kullanacak. William Birkin'e karşı bir saldırı ihtimali yüksek olacağından, onun can güvenliğini korumak için akla gelebilecek her türlü önemli almalıyız.

Gerektiği takdirde olası diğer tüm ziyaretçiler ve mekana varacakları saatler size bildirilecektir. Güvenli bir şekilde bu şahısları, gidecekleri yerlere yönlendirin. Hiçbir olay beklemesek de sizin için en uygunu budur.

Umbrella Genel Merkezi Baş Sekreteri
Charles Coleman

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 06 Şubat 2008, 19:33:49 »
TİMSAH

T-Virüsü'yle enfekte olduğu Raccoon Şehri kanalizasyonlarına salıverilmeden önce bir evcil hayvan olarak bakılmış yavru timsah. Epeyce artan saldırganlık ve 10 metre üzerindeki bir boyut artışı virüsün etkileri arasında yer alır. Genellikle yiyeceğin en kolay bulunduğu çöp toplama alanında yaşar. Bu yaratığın planlanmadan kaza sonucu doğuşu ve Umbrella'nın öncesinde yahut sonrasında timsah kökenli yaratıklara dair hiç rapor olmayışı özel bir durumdur.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 08 Şubat 2008, 03:01:44 »
DEV KARABÖCEK

Bunlar, T-Virüsü'yle enfekte olana ve yaklaşık olarak doğal boyutlarının 7-8 katı büyüyene kadar kanalizasyonda yaşayan normal karaböceklerdi. virüs yayılırken yiyebildikleri oranda fare yediklerinden ötürü boyutları, bu anlamda artış göstermiştir. Avlarını tuzağa düşürmek için sürüler hâlinde hareket edip saldırırlar, ki bu da, nüfus patlamalarını açıklayabilir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 10 Şubat 2008, 16:12:33 »
LURKER

Hem karada hem suda yaşayan bir kurbağa kökeninden T-Virüsü'yle yapılmış olan erken deneyler sonucunda doğmuş bir B.O.S.

Gözleri ve kulakları, bu şekildeyken büyük ölçüde kayba uğramış olsa da av algılama yetenekleri, neredeyse doğaüstü bir düzeyde gelişmiştir. küçük çabayla bir insan hedefini fiilen delip geçebilecek oranda dilleri güçlenmiştir. Ayrıca tam bir insani yutabilecek raddede sindirim sistemleri de gelişmiştir. Müthiş saldırı özellikleri içermelerine rağmen Lurker'ların, zeka eksiklikleriindeki uçurum nedeniyle gerçek bir B.O.S. gibi akıllarını kullanabilmeleri mümkün değildir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 16 Şubat 2008, 22:22:34 »
ANNETTE'İN SHERRY İLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMESİ 1

Adam: Raccoon Doğu İlköğretim Okulu.

Annette: Merhaba, ben Annette Birkin.

Adam: Ah, Sherry'nin annesi. Sizin için ne yapabilirim?

Annette: Kızım ile hemen görüşmek istiyorum.

Adam: Kendisi şuan derste...

Annette: Bu acil bir durum!

Adam: T-Tamam onu hemen getiriyorum.

Sherry: Anne?

Annette: Sherry, tatlım! Sana söylemem gereken çok önemli bir şey var, beni çok iyi dinlemeni istiyorum. Dediklerimi aynen yapman gerekiyor, tamam mı?

Sherry: Tamam...

Annette: Okuldan çıkmanı ve derhal eve dönmeni istiyorum. Öğretmenine annenin işiyle ilgili olduğunu ve derhal eve dönmen gerektiğini söyle. 30 dakikada evde olabilir misin?

Sherry: Sanırım... Ama neden? Anne bir şey mi oldu?

Annette: Sorulara ayıracak zamanımız yok, tatlım. Her şeyi sen eve vardığında açıklarım. Şimdi, lütfen bana güven ve dediklerimi yap.

Sherry: ... Tamam.

Annette: Eve vardığında seni ararım. Acele et!

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 23 Şubat 2008, 13:50:42 »
G-VİRÜSÜ

Umbrella Şirketi bilim adamı, dahi Doktor William Birkin tarafından icat edilmiş güçlü virüs. Uygulandığı ev sahibinin hücrelerine muhteşem bir dayanma gücü ve yenileme yeteneği verir. Kusurlu maruz kalma, ev sahibinin, akıl kapasitesini ve öz farkındalığını geçersiz kılan bir "G Organizması"na dönüşmesine yol açar. Bir "G Organizma"sı, sadece hayatta kalma içgüdüyle yönetilir. Umbrella Şirketi, görüşleri şirketininki ile uyuşmayan bilim adamlarına baskı yapmak adına, G'leri zapt edecek ve onları kurtaracak bir birlik oluşturmak için gizli bir plan hazırlar. Bu bilim adamları, nasıl olduysa isyan eder ve kendi kendilerine G-Virüsü'nü uygulayarak G-Virüs dönüşümü geçirirler. Canavarlara dönüşmüş bu bilim adamları, intikamları uğruna neredeyse Umbrella Şirketi'ni yok ederler. Bu ihtilaf, daha sonra Raccoon Şehri'nin tamamını enfekte eden tartışmalı T-Virüs salgınının başlangıcını tetikler.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 01 Mart 2008, 23:13:57 »
ANNETTE'İN SHERRY İLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMESİ 2

Sherry: Anne?

Annette: İyi, eve varmışsın.

Sherry: Anne, sorun ne?

Annette: Beni dikkatlice dinle tatlım.

Sherry: Pekala...

Annette: Birazdan... belki bir saat içinde, şehirdeki insanlar paniğe kapılacak. Birçok yerde yangın çıkacak ve insanlar kavga etmeye başlayacaklar. Bir kaza oldu ve insanların kafası karışmış durumda. Ama merak etme her şey düzelecek. Sana gitmen için güvenli bir yer söyleyeceğim ve senin de oraya gitmen lazım, tamam mı?

Sherry: Anne, bekle! Ne oldu? Sen neredesin? Ve... Ve... Okuldaki arkadaşlarım ne olacak?

Annette: Zamanımız yok, sana her şeyi sonra açıklarım, tatlım. Bak,evimiz artık güvenli değil ve oradan ayrılmanı istiyorum. Annenin yatak odasında şifonyerin üstünde beyaz bir mücevher kutusu var. Oradaki kolyeyi yanına almanı ve ardından evden çıkıp polis karakoluna gitmeni istiyorum. Flower Road'ı kullanabilirsin ancak orası çok tehlikeliyse, yoldan geri gelmeni istiyorum.

Sherry: Tehlikeli... ?

Annette: Birçok insanın kafası karışık durumda ve bazıları öfkeli olabilir. Sherry, bu çok önemli. Herkesten uzak dur. Yolda arkadaşlarını ve öğretmenlerini görsen bile onlara yaklaşma, anladın mı?

Sherry: ...

Annette: Sherry?

Sherry: ... Tamam... Kimseye yaklaşmam...

Annette: Aferin benim iyi kızıma. Polis karakoluna girdiğinde güvende olacaksın. Seninle orada buluşuruz. Bunu yapabilirsin Sherry, güven bana.

Sherry: Tamam... Lütfen acele et anne. Tek başıma olmak istemiyorum...

Annette: Tabi ki tatlım. Şimdi yola çık.

Sherry: Anne! Babam nered...

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 08 Mart 2008, 16:35:50 »
SHERRY BIRKIN

G-Virüs programındaki merkezi şahsiyet William Birkin'in  tek kızıdır. Belki de, yetişkinlerle etkileşiminde zor  zamanlar geçiriyor gibi görünmesinin nedeni anne ve babasının işleriyle takıntılı olmasıdır. Raccoon Şehri'ndeki biyolojik kaza vuku bulduğunda, annesi Annette Birkin'in talimatıyla yardım için polis karakoluna gitmiş; fakat karakoldaki çok sayıda zombi polisten kaçıp saklanmak zorunda kalmıştır. Leon ve Claire'in koruyu bakımı altında olduğu hâlde Polis Karakolu'nun bodrum katında ayrı düşmüştürler. Sherry, G olarak bilinen yaratığa mutasyon geçirmiş olan babası William Birkin tarafından saldırıya uğramış ve vücuduna bir embriyo yerleştirilmiştir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 10 Mart 2008, 13:27:04 »
BİRLEŞİK DEVLETLER FEDERAL POLİS MERKEZİ DAHİLİ SORUŞTURMA RAPORU

(*29 Eylül'de S.T.A.R.S. bürosuna fakslanmıştır)

Sayın Chris Radfield
-Raaccon Şehri Polis Merkezi-
S.T.A.R.S. Takımı

İsteğiniz üzerine, dahili soruşturmamızı gerçekleştirdik ve aşağıdaki bilgileri keşfettik .

1) Umbrella Şirket Ortaklığı tarafından şu an geliştirilme aşamasında olan G-Virüsü hakkında.

Şimdiye kadar G-Virüsü'nün var olup olmadığı bile doğrulanmamış durumdadır. Bu konuyla ilgili araştırmamıza devam ediyoruz.

2) Raccoon Polis Merkezi Şefİ Bay Brian Irons hakkında.

Görünen o ki Bay Irons, son 5 yıl boyunca Umbrella'dan çok büyük meblağlarda para almış. Keşfedebildiğimiz kadarıyla Göründüğü kadarıyla Bay Irons'ın, Arklay konağındaki olayla birlikte bizzat Umbrella'yla ilgisi olduğu anlaşılan bir takım başka olaylarla da doğrudan ilişkili olduğu görülüyor. Bu işlere ne ölçüde karıştığınıysa, tam anlamıyla bu noktada tespit etmemiz mümkün değil. Bu şahıs söz konusu olduğunda aşırı dikkatli davranılmasını tavsiye ediyoruz.  

Jack Hamilton
Birleşik Devletler Federal Polis Merkezi
Dahili Soruşturma Bölüm Şefi