Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Outbreak Serisi
//
Resident Evil Outbreak: File #2 Belgeleri
9899
34
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
4
LW
Site Kurucusu
Resident Evil Outbreak: File #2 Belgeleri
«
:
08 Mart 2010, 23:22:29 »
TAHLİYE EMRİ
JOSEPH'İN DEFTERİ
ONARIM TALİMATLARI
İDAREDEN MESAJ
ÇALIŞANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ FORMU
RİCKY'NİN DEFTERİ
JEAN'İN DOSYASI
BAĞLANTI KILAVUZU
UYARI
"RACCOON'DA BUGÜN"
RACCOON GÜNLÜK GAZETESİ
"HARİKA YAŞAM" GAZETESİ
BAKIM FORMU
KURT'IN NOT DEFTERİ
DOKTORUN İTİRAFI
YÖNETİCİNİN GÜNLÜĞÜ 1
YÖNETİCİNİN GÜNLÜĞÜ 2
ECZACININ NOTU
İSİM ETİKETİ
DAĞ EMNİYET RAPORU
KARAKOL GÜNLÜĞÜ
POLİS KAYITLARI
MARVIN'İN PUSULASI
POLİSİN GÜNLÜĞÜ
GARİP OLAY DOSYASI
ZARFIN DEVAMI
İÇ NOT
AYIRAÇ ARITMA DOSYASI
DENEY DOSYASI
ARAŞTIRMACININ GÜNLÜĞÜ
CARTER'A BIRAKILAN NOT
CTS KULLANIMI
YAZILI EMİRLER
GÜNLÜK RACCOON CİTY YEREL GAZETESİ
Albert Wesker
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil Outbreak: File #2 Belgeleri
«
Yanıtla #1 :
17 Ekim 2010, 14:21:02 »
TAHLİYE EMRİ
Raccoon City halkına : Bu, Raccoon City Polis Departmanı'nın önemli bir ilanıdır. Bu telaşe içinde kargaşa ve yağmalama olayları anlatılmaktadır. Bizler, bu şehirde kontrolü ele alarak, kargaşayı bertaraf ettiğimize inanıyoruz. Ancak değerli vatandaşlarımızın güvenliği için şehrin tahliye edilmesini istiyoruz. Biz, uygun yerlere helikopterleri yolluyoruz.
Yer : Raccoon City Hayvanat Bahçesi Önü
Saatler : Sabah 10, Öğleden sonra 3, Öğleden sonra 6, Öğleden sonra 9 (Kesin olmayan program)
Bu alan yakında kordon altına alınacağı için sivillerin hemen bölgeden uzaklaşmasını istiyoruz. Lütfen bu emirlere uyunuz ve her şeyden önce hayatta kalınız.
Bu döküman,
Albert Wesker
tarafından hazırlanmıştır.
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #2 :
17 Ekim 2010, 14:21:08 »
JOSEPH'İN DEFTERİ
Burda tam 20 senedir çalıştığım için bazı şeyleri unutmam doğaldır. Kapıdaki kod her ay değiştiriliyor. Sadece 5 basamaklı ama ben halen onu unutuyorum. Bence en iyi yol, onun arkasındaki ilk 5 basamağını şifre olarak koymaktır. Bu sayede yapmak zorunda olduğum her şeyi kilit üzerinde yaparım. Sorumsuzca görünebilir ama ben aslında şifreyi doğru yazan birisini görmedim ve hayal de edemiyorum. Problem hatırlayıp, hatırlayamamakta.. Yüce Tanrı'm.. Galiba yaşlanıyorum.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #3 :
17 Ekim 2010, 14:21:19 »
ONARIM TALİMATLARI
Onarım talimatnamesine dikkatle uyunuz. Önceden, hayvanat bahçesindeki elektrik ile ilgili problemin halledildiği bildirilmişti. Saat sabah 9'da sistem iki kez kontrol edildi. Sistem tam 5 alanı etkiliyor.
1. Fil sahnesi kapısı mekanizması
2. Teraryum kubbesi
3. Ön kapı mekanizması
4. Aslan bölümündeki ışık sistemi
5. Mekanik uzantılar.
Ofiste devre kesmek için bir sistem var. Testten sonra elektrik yollanacaktır.
Matthew Reagon, Bakım Şefi
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #4 :
17 Ekim 2010, 14:21:25 »
İDAREDEN MESAJ
Lloyd : Yeni ön kapı kilitleme mekanizması tam bir baş belası... Olaylardan sonra millet, daha sıkı güvenlik önlemleri için yaygara kopartmaktadır. Onları dinlemeliyiz. Neyse, sen ilk olarak ilk olarak temel gücün verildiğine emin olman için ofise gitmen gerekiyor. Ardından iki aslan amblemine ihtiyacın var. İşte bunlar kilidi açacaktır. Ambelemlerin ayrı olduklarına dikkat et. Elektronik sistem için gerekli parolayı unutayım deme. Her hafta değişiyor. Bu haftaki K306'dır. Bunun zor olduğunu biliyorum ancak sana güveniyorum Lloyd.
Raccoon Hayvanat Bahçesi İdaresi
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #5 :
17 Ekim 2010, 14:21:32 »
ÇALIŞANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ FORMU
Ağustos Değerlendirmesi
John Murphy BB
Lloyd Stewort B
Susan Fischer A
Patrick Reyes B
Kim Derek CC
Joseph Murrows AA
Austin Tayor D
Matt Smith B
Maggie Nodle BB
Not : Austin hakkında fazla şey bilmiyorum. O iyi bir avcıdır ancak onu gözlem kulesinden silahını alırken hiç sevmiyorum. Onu evine giderken yanında götürmesini söyledim ve o da kabul etti. Ancak epey kızmış gibi duruyordu.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #6 :
17 Ekim 2010, 14:21:39 »
RİCKY'NİN DEFTERİ
12 Eylül
Geç vakitlerde çalışmaya alışık değilim... Aslına bakarsanız, karanlıktan korkarım. Jim, daima, eğer gece yada gündüz burdaysak, bunun birşey farketmediğini söylüyor, ama...
18 Eylül
Koca k*çlı bir böcek, ben dün tüneli denetlerken beni, boynumun arkasından ısırdı. Isırdığı yer şişti ve deli gibi kaşıntı yapıyor. Lanet olsun !
... Eylül
Adamım... Burası çok karanlık. Bu lanet altgeçit ne diye bu kadar karanlık ki ? Yoksa ampullerde mi bir sorun var ?
Lanet böcekler...
Isırık yarası...
Alayınızı geberteceğim...
Alayınızı g.....
Duyan var mı ?.... Ah başım... Böcekler.... Öldürecem... Sizleri....
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #7 :
17 Ekim 2010, 14:41:35 »
JEAN'İN DOSYASI
Bunu uzun zaman önce yapmıştım, lakin artık her şey bitmiştir. Herşey karardı. Bu kadar korkak ve b*ktan bir herif olduğum için lütfen beni bağışlayın. Kevin, Aaron ve Fred. Herşey için üzgünüm. 0325
NOT : Yukardaki dosyanın şifre kısmı spoiler içeriyor. O yüzden okurken dikkatli olunuz. ("WESKER"dan uyarı -Yani Makaleyi yazan Kişi-)
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #8 :
17 Ekim 2010, 14:41:40 »
BAĞLANTI KILAVUZU
Elle Bağlantı Ayırmak İçin :
Genelde bağlantı, sürücü koltuğundaki kontroller vasıtası ile ayrılır. Ancak elle yapılan ayırma, sadece acil durumlar için geçerlidir. Bağlantının her iki tarafındaki örtü çıkarılarak, bağlantı koparılır. Bunu yapabilmek için mekanizmaya, anahtar vazifesi görecek iki adet amblem sokmanız gerekir. Arkadaki birleştirme yerine denk gelecek şekilde iki amblemi de sokunuz. Bu uygulama sadece acil durumlar için geçerlidir. Uygun neden olmadan amblemleri çıkarmaya çalışmayınız.
NOT : Yukardaki dosyanın şifre kısmı spoiler içeriyor. Ayrıca değişken olduğu için farklı sayılar da yer alabiliyor. O yüzden okurken dikkatli olunuz. ("WESKER"dan uyarı -Yani Makaleyi yazan Kişi-)
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #9 :
17 Ekim 2010, 14:41:44 »
UYARI
Geçen ay çıkan yangının nedeni anlaşıldı. Trenin yoldaki enkaza çarpmamak için bir acil durum frenlemesi yapması, fren sisteminin güç tedariğinde bir kısa devreye neden oldu. İlerde daha ağır kazaları engellemek için bir acil durum frenlemesi halinde yollara verilen elektriğin kesilmesi kararlaştırıldı. Sadece durum kontrol altına alındığı vakit elektrik tekrardan verilecek. Acil durum elektriğini geri verebilmek için kontrol odasına gidilmelidir. Her kısımın hazır olduğunu garantilemezin, rutin bakımları yapmanız ve kontrolleri ele almanız rica edilir.
İstasyon Müdürü
Bu döküman,
Albert Wesker
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
4
« önceki