Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 4
//
Resident Evil 4 (2005) Belgeleri
4251
26
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
HammerHead
Site Yöneticisi
Ynt: Resident Evil 4 Belgeleri
«
Yanıtla #20 :
25 Aralık 2018, 21:29:28 »
LUIS'İN NOTU 3
El Gigante (Dev) ve Navistadorlar (Görünmeyen) gibi ürkütücü yaratıklar, bir zamanlar insan olan türler üzerinde uygulanmış şeytani ve insanlık dışı deneylerin birer yan sanayi ürünüdür.
Ama kendisini diğerlerinden kesin olarak ayıran bir yaratık tipi var. Bu yaratıklara Regeneratorlar (Yenileyiciler) adı veriliyor.
Regeneratorlar; kaybolan uzuvlarını inanılmaz bir hızla yenilemelerine olanak sağlayan üstün bir metabolizmaya sahiptirler.
Bunun gibi bir şeyi daha önce hiç görmemiştim...
Bu, onları klasik silahlara karşı neredeyse ölümsüz yapan bir özellik.
Ama her canlı yaratık gibi, onu öldürmenin bir yolu var. Görünüşe göre vücutlarında yaşayan sülük benzeri birçok Plaga mevcut.
Çıplak gözler görülemiyorlar. Sadece termal görüş vasıtasıyla tespit edilebilirler.
Yenilenme işlemini durdurmak için bu sülüğümsü Plagaların tespit edilmesi, ardındansa yok edilmeleri gerek.
Bildiğim kadarıyla, Regeneratorların birçoğunda bu sülük benzeri Plagalardan en az birkaç tane var.
Bu sülük benzeri Plagaları öldürmek demek, Regeneratorları öldürmek demektir.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #21 :
25 Aralık 2018, 21:29:48 »
KAĞIT UÇAK
Muhtemelen çoktan anlamışsındır, ama atık imha çukurunu kullanarak buradan kaçabilirsin.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #22 :
25 Aralık 2018, 21:31:01 »
PLÂNIMIZ
O ajan yüzünden Muhtar Mendez ve Ramon'u kaybettik. Buna rağmen, her şey plâna bağlı olarak ilerleyecek.
Ancak itiraf etmeliyim ki, sadık adamlarımın kaybı birazcık cesaret kırıcı. Yine de bununla başa çıkacağım.
Kaybedilenin yerine yenisini koymak kolay olmayacak. Akıllıca seçim yapmalıyım; zira Plaga, konakçısının vicdanını yansıtmakta. Eğer kötü seçim yaparsam, bana ihanet edebilirler.
Bana sadâkat yemini edecek adamlara ihtiyacım var. Sera bana ihanet ettiğinde dersimi aldım. Aynı hatayı bir kez daha tekrarlamayacağım.
Bu kader anında, kimse yoluma çıkmamalı ve çıkamayacak da.
Lord Saddler
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #23 :
25 Aralık 2018, 21:31:16 »
LUIS'İN NOTU 4
Las Plagas ile ilgili bulgularımı burada rapor edeceğim. Las Plagas'ın ayırt edici 3 özelliği var.
1.
Daha önceden de bahsettiğim gibi bu Plaga; bulaştıkları ev sahiplerinin hareket ve davranışlarını manipüle etme yeteneğine sahip.
2.
Yine bu Plagalar; sosyal organizmalardır. Demek istediğim; bireysel yaşamak yerine kusursuz bir sosyal uyum içinde yaşarlar. Kolektif bir zekaya sahip olduklarına inanılıyor.
Bu tür bir sosyal davranış; arılar ve karıncalar gibi böcek türevleri arasında görülebilir. Ancak aynı davranış; parazitsi organizmalar arasında ender olarak görülür. Belki de bu durum, bizzat "bu Plagalar" tarafından öğrenilmiş bir davranıştır. İlk karakteristikleri ile herhangi bir alâkası olup olmadığını araştırıyorum.
3.
Las Plagas'ın istisnai bir adaptasyon yeteneği var. Hızlıca ortak bir yaşam alanı yaratarak birçok tür organizmada yaşayabilir. Bu yetenek; sosyal davranışları ile birleştiği zaman, ev sahibi organizmanın ne olduğu fark etmeksizin başka ev sahipleri arasında akıllı bir şekilde etkileşime girmesine izin verir.
İtiraf etmekten utanıyorum ki, sonradan fark ettiğim kadarıyla Las Plagas'a olan bu saf hayranlığım; Los Illuminados'un gerçek araştırma niyetlerine karşı gözlerimi kör etmiş.
Açıkçası Saddler'ın bu araştırmaların sonuçlarını suistimal edeceğini bilseydim bile, yine de araştırmamdan kendimi uzak tutmazdım. Sonuç olarak, tüm bu karışıklıktan onun kadar ben de sorumluyum. Hatalı olduğumu şimdi anlıyorum; ama şeytani plânlarını tek başıma durdurabilir miyim ki..?
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #24 :
25 Aralık 2018, 21:34:20 »
KRAUSER'IN NOTU
O yaşlı adam, Saddler, öyle görünüyor ki yola benimle çıkmamış.
Bunu; Ashley'yi kaçırmada başarılı olduğum hâlde Saddler, beni olaylara dahil etmekten kaçındığında anladım.
Bu şartlar altında, onu (Ada Wong'u) yardıma çağırmaktan başka bir alternatifim yok.
Belki de başından beri olayın bu şekilde sonuçlanacağını biliyordu...
Tahminim o ki; nihai hedefi benim ve Wesker'ınkinden farklı. Bu da bunu öğrenebilmek için mükemmel bir fırsat.
Leon'dan kurtulup da örneği ele geçirdikten sonra, onu Leon ile birlikte ceset torbasına koyacak ve ikisini de Wesker'a yollayacağım.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #25 :
25 Aralık 2018, 21:34:37 »
LUIS'İN NOTU 5
Araştırmanın başlangıç aşamalarından itibaren, Las Plagas'ın güvenli ve pratik olarak için konakçıdan çıkarılması prosedürü üzerine araştırma yapıyorduk.
İşe bakın ki, bu araştırmanın gerçek hedefi meğer Plagaların enfeksiyona uğramış kişilerden alınmasının bir yolunu bulmak değil de; Plaga'nın vücuttan kolaylıkla alınamamasının bir yolunu bulmakmış.
Sonuçta, Plagaların sadece özel bir radyasyona maruz bırakılarak etkisizleştirilebileceğini keşfettik.
Bu yöntemdeki tek engel; oldukça acı verici bir prosedür olması. Plaga kendisini sinirlere iliştirdiği için, bulaştığı konakçının şuuruna zarar verebilme ihtimali var.
Bahsedilmesi gereken bir diğer durum da şu ki; Las Plagas bir yetişkin haline geldiği zaman, alınma prosedürü bulaştığı konakçıyı öldürebilir.
Ama diğer türlüsünü düşünecek olursak, ölüm belki de o kadar da kötü değildir.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #26 :
25 Aralık 2018, 21:34:49 »
GÖREVİMİZ
Birleşik Devletler'in gerçek gücü üç mevkide yatıyor: Adalet Bakanlığı, Yönetim Kurulu ve Ordu. Bu mevkilerin kontrolünü ele geçirebilmek için Başkan'a tavsiyede bulunan insanların düşüncelerini tesis etmeliyiz.
Bunu yaptıktan sonra, geri kalan departmanlar çabucak hakimiyetimiz altına girecektir.
Velev ki Birleşik Devletler bir şekilde plânımızı anlayacak olursa da, bu şekilde verilen hasar en düşük seviyede olacaktır.
Yine de ülkeyi yedek planımızı uygulayarak tasarladığımız gibi ele geçirebileceğiz. Ülkeyi kontrol etmeye başladığımız zamansa, uluslararası tesirlerini kendi avantajımıza kullanacağız.
Dünyanın geri kalanı ise hızla çökecek.
Hâlihazırda belirttiğim gibi, eğer ilk plânımız beklediğimiz kadar kolay gerçekleşmezse, ikincil plânımıza geçeceğiz. "Özel" güçlerimizi göndererek ülkeye içeriden sızacağız. Korku ve kargaşa ulus boyunca bir virüs gibi yayılacak.
Bu durum karşısında ülkenin dengesini kaybetmesiyse an meselesi olacaktır. İşte tam da o zaman saldıracağız, en savunmasız oldukları anda.
Neşelenin canlarım, dünya yakında tertemiz olacak.
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi