Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 4447
  • 19

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil 2 (2019) Bilmeniz Gerekenler
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2019, 19:00:16 »
Aynen Usta, çoğu zaman ellerindeki feneri, suluk sandım ben :D

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 27 Ocak 2019, 19:43:48 »
Açıkçası Mr. X'ten sonra, olası RE3 Remake beni korkutmaya başladı. Nemesis'in koşabildiğini geçtim, herif bazuka ile dolaşıyor. Hadi Nemesis'den hızlı koştuk ya da yumruklarından kaçınmayı başardık diyelim, asıl roketlerden nasıl kaçacağız ?

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Ocak 2019, 21:10:09 »
Açıkçası Mr. X'ten sonra, olası RE3 Remake beni korkutmaya başladı. Nemesis'in koşabildiğini geçtim, herif bazuka ile dolaşıyor. Hadi Nemesis'den hızlı koştuk ya da yumruklarından kaçınmayı başardık diyelim, asıl roketlerden nasıl kaçacağız ?

Bu moda girip saldıracağız, hocam, başka yolu yok :D :D

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #13 : 28 Ocak 2019, 02:03:32 »
Emeğine sağlık Berkay. Gayet güzel bir içerik olmuş. Bu bilgiler sayesinde oyunla alakalı bilgi sahibi olmayan kişiler okuyup bazı hataları yapmaktan kaçınabilirler. Ama doğrusunu söylemek gerekirse kolay moddaki şu zamanla iyileşme olayı beni hayal kırıklığına uğrattı. Köşede bize her an ne yapmamız gerektiğini söylemesi yetmezmiş gibi bir de kolay modda böyle bir şey eklemişler. Gerçi şu zamanda çıkan birçok oyunda bu özellik var, ama Resident Evil 2 (2019)'da olmasını beklemezdim. Madem şu köşede ne yapacağımızı söyleme olayını sadece kolay modda koysalarmış, alınan hasarın zamanla iyileşmesiyle birlikte. :&

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2019, 02:36:03 »
O yönlendirme mesajları belki ayarlardan kapanıyordur Biçici. Olmadı HUD'u kapanınca kalkıyordur belki. Eski RE 2'de HUD yoktu zaten, envantere girip bakardık duruma :D Aslında aynen, bu oyun HUD kapatılarak oynanmalı, asıl o zaman klasik Resident Evil tadı alınabilir :U HUD kapalı olsa bile envanter açıldığında her şey gözüküyor, o yüzden sıkıntı olmaz :W Ama şu yönlendirme mesajları nasıl kapanır, ayarlara bakmak lazım :D

Wesker86

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2019, 15:47:04 »
nemesis valla hayal etmek çok zor geliyor açıkcası ama valla roketlerden kaçmak imkansız olur eğer oyun stili re2 remake gibi olursa bazukasına nişan alıp patlatılabilir ancak öle kaçınılır o azmandan

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Ocak 2019, 11:06:30 »
Benim de geçen gün aklıma gelen olaydı, Mr.X yürüdüğü halde böyle ise Nemesis KOŞUYOR, DUVARLARI YIKIYOR hatta ve hatta BAZUKA İLE YUMRUK ATIYOR. Adam bizden hızlı koşuyor :D :D Allah sonumuzu hayır etsin :D

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2019, 00:06:29 »
O yönlendirme mesajları belki ayarlardan kapanıyordur Biçici. Olmadı HUD'u kapanınca kalkıyordur belki. Eski RE 2'de HUD yoktu zaten, envantere girip bakardık duruma :D Aslında aynen, bu oyun HUD kapatılarak oynanmalı, asıl o zaman klasik Resident Evil tadı alınabilir :U HUD kapalı olsa bile envanter açıldığında her şey gözüküyor, o yüzden sıkıntı olmaz :W Ama şu yönlendirme mesajları nasıl kapanır, ayarlara bakmak lazım :D

HUD kapatma seçeneği var mıdır oyunda ona bakmak lazım aslında. Dediğin gibi eski Resident Evil 2'de yoktu, her şeyi envanterden görüyorduk. Bunda da eğer HUD'u kapatırsak eski Resident Evil'ın havası daha da hissedilebilir. :U

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2019, 00:43:44 »
HUD kapatma var Biçici. hatta Türkçe altyazılı RE 2 (2019) projesi için size sunduğum kaynaklarda da HUD'suz olan vardı. Ayarlardan kolayca yapılıyor. YouTube'da "Resident Evil 2 No HUD" diye arama yaparsan çeşitli sonuçlara da ulaşabilirsin :W

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #19 : 08 Şubat 2019, 00:20:01 »
Tamamdır Bilâl Baker, bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim söylediğin için. :W