evet gayet net anlatmışşsın şimdi ve güzel de olmuş... beğendim... ) ve çok daha zor demek oluyor bu... çok çok çok çok zor... majinilerle mi ugraşıcam, kendimi mi korucam, partnerimi mi korucam of hayat çok zor )
...sonra partnerin olmayan birisini mi koruyacaksın? Bir düşün adamın puanı senden uç farkıyla önde ama dying olmuş, direniyor. Bu mantığa göre eğer ölürse oyun gider ve sen ve senin gibi (eğer FREE FOR ALL oynuyorsan) 7 kişinin daha emekleri heba oluyor (Ölen kişinin yediği küfürleri düşünmek bile istemiyorum
). Ama bir taraftan da adamı koruduğun zaman yine coşuyor ve aradaki puan farkını açıyor. Yani gıcıklık diz boyu olacak ve oyuncu bu mantıkla oynana bir ekstrada farklı bir strateji üretmek zorunda kalacak. Ama her halükarda kimsenin ölmemesi lazım. Amaç süre bitene kadar "zorunlu" rekabet. Söz gelimi böyle bir ekstra olduğunu varsayalım ve farzet ki seninle aynı takımdayız ve "TWO ON TWO" yapıyoruz. Rakiplerimiz de, atıyorum kafadan, DWG22 ve leon s. kennedy olsun. Eğer Slayer veya Survivor mantığında oynasak bizim bunlara, bunların da bize saldırması lazım değil mi ? Ama benim dizayn ettiğim bu sisteme göre, ne bu adamlar bize saldırabilecek ne de biz onlara. Yani centilmen bir rekabet olacak. "Zorunlu" centilmenlik. Şimdi sanırım aklına daha çok yatmıştır..