Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 20996
  • 96

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: MillAvriLewo ve Scream, Raccoon City'de 2
« Yanıtla #10 : 13 Kasım 2010, 02:15:35 »
Büyük adamsın Orçun başkan karnım ağrıdı yeminle. :D

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 13 Kasım 2010, 10:14:15 »
O kadar sokaklarında dolaştık tabiikide elimde koymuş gibi bulacam :D Daha dur ne hallere sokucam sizi :D Bu size oynadığım bir oyun anahtar kelimeyi bulmadan kurtulamayacaksınız :D

Desene olay Saw filmine dönecek :D Yoksa filmdeki Jigsaw sen miydin? :D :D
Levent veya Bilal, oğlum düşünmeye başlayın anahtar kelime ne olabilir diye :D Yoksa bu adam alacak alayımız aşağı :D
Zaten almadılar filme içimde kaldı :D :D :D I want to play a game :D :D :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 13 Kasım 2010, 17:23:18 »
Matrix :D

Yok Bilal'im, Matrix'i yemiyor buradaki düzen :D

Büyük adamsın Orçun başkan karnım ağrıdı yeminle. :D

Bu gece daha fazla ağrıyacak o zaman :D

Desene olay Saw filmine dönecek :D Yoksa filmdeki Jigsaw sen miydin? :D :D
Levent veya Bilal, oğlum düşünmeye başlayın anahtar kelime ne olabilir diye :D Yoksa bu adam alacak alayımız aşağı :D
Zaten almadılar filme içimde kaldı :D :D :D I want to play a game :D :D :D

Hapı yuttuk o zaman :o Başımıza bir şey gelirse, senden bileceğim ona göre :D :D :D

Sn_AqE

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2010, 18:52:45 »
Heh düzen ve okuyucular hazır peki yeni bölüm? :D sabırsızlıkla bekliyorum

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 13 Kasım 2010, 18:58:57 »
Heh düzen ve okuyucular hazır peki yeni bölüm? :D sabırsızlıkla bekliyorum

O halde buyrun bakalım yeni bölüm :D Yalnız biraz uzun oldu, kusura bakmayın :D :D

Bilal, eliyle ilerideki sokak lambasının altında duran panoyu işaret etti. "Şurada şehir haritası var. Oraya bakıp, doğruca çıkışa yönelebiliriz."
   "Peki... Bu şehirden elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkacağımızdan ne derece eminiz?" diye sordu Orçun. Grup ile birlikte panoya doğru yürüyordu. "Misafir etmeden bırakmayacaklardır?"
   "Orasını bilemem usta, ama bunca yıllık Resident Evil oyuncusu isek elbet bir yolunu buluruz."
   "Harika... İddialıyız?"
   "For the lightcıyık oğlum!" diye araya girdi Metehan ve hep birlikte gülmeye başladılar.

"Şu an, Raccoon City Police Department'ın karşısındaki City Hall'un önündeyiz." dedi Bilal. Sağ elinin işaret parmağını City Hall'un üzerine bastırırken. "Şimdi... City Hall'un sağ tarafındaki yoldan, yani Warren St.'den yukarı doğru çıkıp, St. Michael Tower'ın önünden geçersek... Değil mi?" diye sordu. Akabinde Levent ve Metehan'a baktı.
   "Evet, doğru." dedi Metehan "İşte oradan da Raccoon- Arklay Line ile şehrin çıkışına yönelebiliriz."
   "Güzel." dedi Levent. "Ama önce bir araba..."
   "Şurada bir tane Pick Up var." dedi Orçun. Eliyle sağ taraflarında kalan bir diğer sokak lambasının altındaki arabayı işaret etti. "Siz haritaya bakarken ben de etrafa göz gezdiriyordum."
   "Hadi..." dedi Bilal. "Hemen binelim ve gidelim."

Arabanın yanına geldiklerinde, her an başlarına gelecek bir belaya karşı hazırlıklı olarak sağına soluna şöyle bir  dikkatlice baktılar.
   Levent, arabanın şoför mahalline yaklaşıp, arabanın camından içeri baktı, ama herhangi bir tehlike göremedi. "Herhangi bir tehlike yok gibi görünüyor." dedikten sonra, kapıyı açtı. "Evet, hiçbir tehlike yok. Orçun abi, gel. İçimizde araba kullanmayı bilen bir sen varsın."
   Orçun, arabanın içine girdikten sonra önce kontağa baktı. Anahtarı yoktu haliyle. Sağı solu şöyle bir inceledi. Torpido gözüne baktı. "El feneri... Arabanın ruhsatı... Makas... Müzik çalar... Hesap makinesi... Ütü... Cep telefonu... Modem... Spatula... Gözlük... Ulen anahtarın haricinde her şey var burada. Maşallah bit pazarı gibi. İçinizde spatulaya ihtiyacı olan var mı?"
   "Neden sordun abi?" diye sordu Levent.
   "Burada yok, yok." diye cevap verdi Orçun. "Biraz daha uğraşsam dükkan açacak kadar alete sahip olacağım."
   "Anahtar yok mu?"
   "Yok...?" diye cevap verdi Orçun. Bir yandan da, dikiz aynasından Metehan ve Bilal'e bakıyordu. "Sanırım düz kontak yapmak durumunda kalacağım."
   "Eğer yapabiliyorsan, yap abi." dedi Metehan. "Başka türlü olmayacak sanırım."
   Orçun, bir takım uğraşlar sonucunda arabayı düz kontak yaptırtarak çalıştırmayı başardı. "Hadi, çabuk! Atlayın, motor durmadan yola çıkalım!"
   Levent, Orçun'un yanına oturdu, Bilal ile Metehan da arabanın kasasına bindiler.
   "Arkayı bir kontrol et de bir kazaya mahal vermeyelim."
   Levent, bu cümle üzerine araçtan indi.
   Orçun, Levent'in neden araçtan indiğine herhangi bir anlam veremeyerek soran bakışları ile onu dikkatlice takip etmeye başladı.
   Bu sırada, Metehan, arka camı tıklattıktan sonra Orçun ile göz göze gelince, 'ne oldu?' anlamında bir el işareti yaptı. Metehan'ın bu sorusuna, Orçun da 'anlamadım' şekilde bir hareketle cevap verdi.
   Bu sırada, Levent, arabanın arkasına dolanıp, kasasını şöyle bir kontrol etti ve sonra da, az önce oturduğu koltuğun yanındaki pencereden kafasını içeri soktu. "Abi kasa sağlam. Açılacak gibi görünüyor."
   "Tamam da, sen kasayı niye kontrol ettin ki?"
   "'Arkayı kontrol et' demedin mi?"
   "Ben 'arkayı kontrol et' derken, 'yolu kontrol et' demek istemiştim...?"
   Bunu duyan Levent, kafasını çevirerek yola baktı. Ardından tektar Orçun'a döndü. "Tamam abi, baktım. Yol yerinde duruyor."
   "Ciddi misin!?! Vay anasını arkadaş ya!" dedi Orçun. Yüzünde büyük bir şaşkınlık ifadesi ile Levent'e bakıyordu. "Yahu, illa açık açık söylemem mi lazım Levent'im? 'Arkamızı, yani yolu kontrol et de, yola çıkarken bir kazaya mahal vermeyelim.' diyecektim, ama benimki de soru! En ufak bir yaşam belirtisinin bile olmadığı bu Raccoon şehrinde, yola çıkarken nasıl bir kazaya mahal verebiliriz ki?"
   Bu konuşmanın ardından yavaşça gaza basan Orçun, arabayı yola yeni çıkartmıştı ki, bir şeyin onlara çarptığını fark etmeleri ile arabanın titremesi bir olmuştu. Ne olduğunu anlayabilmek için etraflarına bakınırlarken, Orçun, camda oluşan bir çift iz gördü. Neye ait olduklarına bakmak için camı indirmeye henüz karar verdiği sırada, az ileride duran ve onlara bakmakta olan bir doberman ile göz göze geldi. Hayvanın(!) vücudu yara bere içindeydi ve ağzından kanlı salyaları akıyordu. Orçun, camı indirmek yerine Metehan ve Bilal'i de düşünerek var gücüyle gaz pedalına basarak arabaya hız kazandırdı.

City Hall'u geride bırakmak üzereydiler ki, birden arabanın motorunun durduğunu fark ettiler. Konsoldaki ışıklar tamamıyla sönmüştü. Orçun birkaç defa panele vurdu, ama araba hiçbir tepki vermedi. Hatta Gas Station'ın az ilerisinde tamamıyla durdu.
   Levent, aklının bir köşesinde doberman ile arabanın içerisinde bir silah arayışına girdi. "Arabada sil..."
   İki el silah sesi duyuldu.
   Levent ile Orçun, arkalarına baktıkları anda sesin nereden geldiğini anlamışlardı. Silahı ateşleyen Bilal'di... Olan bitene bakmak için arabadan indiler. Aynı anda Bilal de elindeki silahı yere attı. "Sanırım kurtulduk."
   "Nereden buldun o silahı?" diye sordu Orçun.
   "Şurada duruyordu." diyerek cevapladı Bilal. Bindikleri kasanın şoför mahalli tarafındaki köşesini işaret etti. "Neyse ki yaratığı öldürecek kadar mermisi varmış."
   "Peki şimdi ne yapacağız?" diye sordu Levent.
   "Bunu bugün ikinci kez sordun Levent." dedi Orçun. "İlk soruşunda başımıza şu yaratık musallat oldu. Bakalım sırada ne var?"
   "Arabayı iterek Gas Station'a çekelim abi." dedi Levent. "Biraz benzin doldurarak yolumuza devam ederiz."
   "Pekala..." dedi Metehan. "O halde, Orçun abi direksiyonu idare etsin. Biz de arabayı itelim."

Var güçleriyle iterek arabayı gaz istasyonuna çektikten sonra, Levent, araba ile ilgilenirken Metehan, Bilal ve Orçun da tuvalete gitmeye karar verdiler.
   Tuvaletten çıkışlarına yakın dışarıdan gelen motor çalışma ses sonrası ardı ardına patlama sesleri yüzünden kendilerini dışarı atan üçlü, bir şeylerin yolunda gitmediğini anladılar. Gas Station'ı kaplayan koyu bir duman bulutundan dolayı göz gözü görmüyordu.
   "Levent abi!" diye bağırdı Bilal. "Levent abi! Ne oldu!?! Neredesin!?!"
   "Buradayım! Sorun yok... Deponun dibinde küçük bir pislik varmış da, onu attı."
   "Küçük bir pislik varmış!?!" diye yineledi Metehan. "Küçüğü buysa, büyük bir şey olsa ne olacaktı kim bilir?"
   "Herhalde bu civarda göz gözü görmezdi." diye cevap verdi Levent. "Hazı arabayı buraya çekmişken, alt takımlarına bir bakayım. Bir aksaklık varsa giderelim de, ikinci bir süpriz ile karşılaşmayalım."
   "Yapabileceğine emin misin?" diye sordu Orçun. "Aksaklığı giderelim derken daha büyüğüne yol açmayalım."
   "Daha önceden bir defa yapmıştım." dedi Levent. "Tamirat sonucunda arabanın motoru yanmıştı. Bu sefer de sanırım havaya uçururum."
   "İyi bakalım. Bol şans..."

Kısa süreli bir bakımdan sonra, Levent, elindeki dört parça diğerlerinin yanına geldi. "Adamlar arabayı yanlış yapmış." dedi. Elindeki dört parçayı Metehan, Bilal ve Orçun'a gösterdi. "Bunları fazladan koymuşlar."
   "Hadi ya..." dedi Bilal. "İyiymiş. Hazırsak gidelim o halde?"
   "Gidelim." dedi Metehan.

Gas Station'daki işlerini bitiren dörtlü, arabalarına bindikleri gibi kaldıkları yerden devam etmek üzere yolla koyuldular.
   Raccoon- Arklay Line yolu üzerinde seyir halindeyken, Orçun, yolları üzerinde duran birinin varlığını fark etti. "Levent, ileride birisi mi var?" dedi. Eliyle ileriyi işaret etti. "Yoksa yanlış mı görüyorum?"
   "Seçemiyorum." diyerek cevap verdi Levent. Akabinde arka camı tıklatıp, Metehan'ın dikkatini çektikten sonra, kolu çevirip, camı açtı. "Metehan!" diye bağırdı. Eliyle ileriyi işaret etti. "Yolun üzerinde biri mi var?"
   Metehan, Levent'in gösterdiği yere baktı, ama o da herhangi bir sonuca varamadı. "Seçemiyorum Levent abi." dedi.
   Metehan ile Levent konu ile ilgili sohbeti sürdürürlerken Orçun, araba ile gördükleri kişinin kim olduğunu fark etmişti. "Gördüm... Yolda biri var ve kim olduğunu gördüm."
   "Kimmiş abi?" diye sordu Levent.
   "Jill Valentine'miş ya... Otostop çekiyor." dedi, ama daha Levent herhangi bir tepki verememişti ki, az önce ne dediğinin geç de olsa farkına varmıştı Orçun. "Lanet olsun! Jill!?!"
   "Orçun'un gördüğü kişi Jill'miş!" diye bağırdı Levent, Metehan'a henüz kapatmadığı camdan uzanarak. "Jill Valentine'mış!"
   "NE!!??!!" diye bağırdı Metehan. "DURDURUN HEMEN ARABAYI! ORÇUN ABİ!!!"
   Orçun, bu arada fren pedalına basmaya çalışıyordu, ama araba durmayı reddediyordu. Levent'e döndü. "Az önce 'Bunları fazladan koymuşlar' dediğin parçalar, arabanın fren diskleriymiş!" dedi. "Arabayı nasıl durduracağız!?!"
   Levent, bu durumu Metehan'a aynen aktarınca, kasadan bomba gibi patlayan bir kahkaha yükseldi, ama çok kısa süren bu kahkaha sonrası "Foşeyto!" diye bağırarak böldü Bilal. "Önünüze bakın!!?!"
   Orçun ve Levent, yola baktığı anda, önlerine çıkmasını en son bekledikleri şeyle, Nemesis ile göz göze geldiler. Can havliyle direksiyonu sağa kıran Orçun, arabanın savrulup, yerden toz toprak kaldırarak kasasıyla son hızla Nemesis'e vurmasına neden oldu. Bu olayı takiben, yıkılmış olan Raccoon- Arklay köprüsünün ucunda yarım tur atan araba, arka tekerlekleri dipsiz karanlığa, ön tekerlekleri de köprünün asfalt ile birleşen kısmında, hafif havada duracak şekilde uç kısımda asılı kaldı. Ancak, halen kasada duran Bilal ve Metehan'ın ağırlığı yüzünden kaymaya başlayan araba, köprünün iskeletinen çıkan parçalardan birinin alt taraftaki karter kapağına takılması sonucunda tam olarak durabildi. Metehan ile Bilal de kasanın ucuna zar zor tutundular ve ayaklarının altında duran dipsiz karanlıkla kucaklaşmaktan son anda kurtuldular.   "Pick-Up model arabaları eskiden pek sevmezdim, ama artık sevmeye başladım." dedi Metehan. "Hani ileride bir araba alırsam, kesinlike pick-up alacağım. O derece..."
   "Aşağıda havalar nasıl millet??" diye sordu Orçun. "Gelelim mi biz de?"
   "Gelin! Gelin! Burada dehşet bir manzara var! Hani bugüne kadar görmediğimiz türden! Şuraya bir masa atıp, bu manzaraya karşı içesim geldi..." dedi Bilal. "Onu bunu bırakın da, biz buradan nasıl kurtulacağız?"
   Bilal'in konuşmasının üzerinden kısa bir süre sonra, Orçun, yanıbaşında asılı durmakta olan bir kanca gördü. Kancaya bağlı ipi takip ederek yukarı baktıktan sonra gözlerine inanamadı. "E yok artık!"

Sn_AqE

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 13 Kasım 2010, 19:31:43 »
E yok artık cidden abi en iyi sürekli hikayeyi yazıyorsun bu sitedeki helal olsun sana. Eline emeğine kalemine sağlık abi. Her gün böyle bir bölüm yazarsan günün geçmesini beklemek için bir bahanemiz olacak :). Yeniden ellerine sağlık abi süper gidiyorsun.

fabrisio

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 13 Kasım 2010, 20:05:26 »
Başlığı yeni farkettim, baştan sona kadar okudum. Daha doğrusu okutturdu. Orçun kardeşim, sen neymişsin yahu! Bu kadar hayal gücüne sahip birini daha önce görmemiştim. Tek kelimeyle harikulade. Çok beğendim. Aksiyon, komedi hepsi bir arada. Aklımdayken şu cümleye bayıldım, hatta koptum..

"Jill Valentine'miş ya... Otostop çekiyor."

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 13 Kasım 2010, 20:19:45 »
Ulen sen yazarlara taş çıkartırsın, yemin ederim 10 dakikadır gülüyorum gözümden yaş geldi neden dersen, arabanın tamiri olayı öldürdü beni. Of bu parçalar fazla demek ahahaha bi de üstüne öncekinde motoru yaktım şimdi tamamen havaya uçururum kısmı yokmu süpersin ya. :D he bir de arkayı kontrol et kısmı noktayı koymuştur olaya uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. :D Devamını sabırsızlıkla bekliyorum uzun olsun sorun yok. :D Hem komik hem de akıcı olmuş fena bir şey ya. :D

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 13 Kasım 2010, 20:32:59 »
Süper be abi :D Levent Abi'nin fren olayına koptum resmen :D :D :D ''Yanlış yapmışlar arabayı'' :D :D :D :D

sezar

• Baş Tacı Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 13 Kasım 2010, 20:37:34 »
Tebrik ederim Orçun çok hoş bir hikaye olmuş. Hani bir an bizde olsaydık bir yerlerde demedim değil yani.

'' E yok artık. ''

bekliyoruz ne olacak diye..