Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 22269
  • 96

fabrisio

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: MillAvriLewo ve Scream, Raccoon City'de 2
« Yanıtla #60 : 18 Kasım 2010, 03:01:46 »
Abi resmen bayıldım. Bu kadar heyecanı, aksiyonu, komediyi bu kadar kısa yazıya sığdırabilen kişi işin erbabıdır. Mükemmel ötesi. Başka birşey demiyorum. Sezon 3 ü iple çekiyorum. Dediğiniz gibi sadece yönetici takım değil, üyeleri de araya serpiştirirseniz heyecanı artacaktır. Tek ricam 3. sezon kısa olmasın. Süpersin Orçunum.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 18 Kasım 2010, 03:55:58 »
Abi resmen bayıldım. Bu kadar heyecanı, aksiyonu, komediyi bu kadar kısa yazıya sığdırabilen kişi işin erbabıdır. Mükemmel ötesi. Başka birşey demiyorum. Sezon 3 ü iple çekiyorum. Dediğiniz gibi sadece yönetici takım değil, üyeleri de araya serpiştirirseniz heyecanı artacaktır. Tek ricam 3. sezon kısa olmasın. Süpersin Orçunum.

Teveccühün Seçkin abim... Gözlerine sağlık :)
Aslında hikayeyi yazmaya başlamadan önce epey bir süre kafamda kurgulamaya çalıştım. Mesela ikinci bölüm, bütün bölümlerin genelinde en kolay yazdığım bölüm oldu. Levent'in arkayı kontrol etmesi kısmı, istasyonu koca bir duman bulutunun kaplaması ve yoldaki trafik kazası falan hep aklımdaydı. O yüzden çok zorlanmadım yazarken, ama ikinci bölümden sonrası, itiraf etmeliyim ki tamamıyla doğaçlama oldu :P Ha bir de bazı kısımlarda Metehan kardeşimin tavsiyelerini yerine getirdim. Buradan ona da özel teşekkürü bir borç bilirim.
Üçüncü sezonu, bu hikayedeki yorumları göze alarak tadında bırakacak şekilde uzun yazacağımdan emin olabilirsin abim. Yorumların için tekrar teşekkür ederim.

Genel olarak da tüm okuyucularıma teşekkürü bir borç bilirim 8)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #62 : 18 Kasım 2010, 13:56:37 »
Ellerine sağlık Orçun abi, gerçekten çok güzel bir yazı dizisi olmuş :) Buarada yöneticiler dışında başka üyelerin kullanımlası fikirine de tam destek veriyorum.

anko

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 18 Kasım 2010, 14:23:52 »
Valla bende çok beğendim süper olmuş. Güzel işlemişsin olayları tebrik ederim.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 18 Kasım 2010, 23:19:28 »
Ellerine sağlık Orçun abi, gerçekten çok güzel bir yazı dizisi olmuş :) Buarada yöneticiler dışında başka üyelerin kullanımlası fikirine de tam destek veriyorum.

Teşekkürler Bilal 8) Beğendiğine sevindim.
Aslında yeni hikaye için kafamda birkaç isim var, ama onları, konuyu bulup da tam olarak kurguladıktan sonra açıklamayı düşünüyorum :)

Valla bende çok beğendim süper olmuş. Güzel işlemişsin olayları tebrik ederim.

Teşekkür ederim 8)

Sn_AqE

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 19 Kasım 2010, 09:48:22 »
Orçun abi farklı üyeler ile hikaye yazarsan daha çok okunacaktır eminim zaten belli kişiler okuyor. Bunun dışında okumayan üyelerde 2 sahne de olsa yer alınca okunurluk artacak hem sen hem üyeler daha çok zevk alacaktır bu işten. İyi düşünmüşsün. :)

sezar

• Baş Tacı Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 19 Kasım 2010, 16:47:39 »
Orçun hikayen sitede çok okunanlar arasına çoktan katıldı bile :)

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 19 Kasım 2010, 23:17:27 »
Orçun abi farklı üyeler ile hikaye yazarsan daha çok okunacaktır eminim zaten belli kişiler okuyor. Bunun dışında okumayan üyelerde 2 sahne de olsa yer alınca okunurluk artacak hem sen hem üyeler daha çok zevk alacaktır bu işten. İyi düşünmüşsün. :)

--------

Orçun hikayen sitede çok okunanlar arasına çoktan katıldı bile :)

Çok okunup, okunmaması açıkçası benim için çok da önemli değil. Yazmaktan fazlasıyla keyif alıyorum. Hazır yazıyorken de hikayeye forum genelinden seçtiğim üyeleri de konuk edeyim dedim. Farklı oluyor. Kendimi tekrar etmediğim sürece de aklıma konu geldikçe yazmaya devam edeceğim :)

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 22 Kasım 2010, 02:48:15 »
Üst üste iki mesaj atmış oldum, ama arada 3 günlük bir boşluk olduğu için pek bir sorun teşkil etmez sanırım :)
MillAvriLewo ve Scream, Raccoon City'de 3'ü yazmaya karar vermiş bulunmaktayım. Hikayeye dahil olacak üyeleri ve Resident Evil karakterleri seçtim ve konuyu da hazırladım, ama ilgili başlığı açmak için epey erken olduğu için o yönde bir girişimim olmadı.
Üçüncü hikayede görüşmek üzere ;)

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 22 Kasım 2010, 03:29:17 »
Ben varmıyım abi ? :D