evet... bi de şu yönden bakalım... raccon city deyince evet re2 ve re3 aklımıza geliyor... ben ister dim ki (bi çok kişi buna karşı çıksa da) bambaşka bi oyun olacaksa ve bazılarının söylemine göre outbreak tarzı olabilir demelerini göz önünde bulundurarak raccon city'de sadece cleire ada leon chris jill daha sayamayacağım onca karakterin hayat mücadelesini yönlendirirken keşke "kendi hayatta kalma mücadeleni başlat" gibi extra gizli bir bölüm olsa ve nihayetinde bu oyun (re:raccon city) online veri tabanlı olacağını da düşünürsek süper olur... extra bir mod açılıp kendi karakterimizi yaratıyoruz ( ki örnekleri var smack dows vs raw 2011 / create superstar ) ve oyuna başlıyoruz... günümüzdeki teknoloji artık örnek verdiğim oyuna bakarsanız gerçekten kaliteli bi şablon sayesinde size istediğiniz karakteri yaratma olanağı sağlıyor... bu sayede de bir sürü insan (the walking dead) online olarak survivors-harror macerası yasıyor... bazılarımızı yolda kaybediyoruz bazıları ile hiç bitip tükenmeyen bu maceranın sonunu getiriyoruz:) oooww...
beni cezbedebilirdi... hiç bitmeyen bi oyun... kendi karakterinizi yaratıyorsunuz ve herkes gibi hayatta kalmaya çalısıyorsunuz bi kaç farklı senaryo eşliğinde... oldukça güzel geldi bana

örneği var mıdır bilmiyorum ama benim hafızamda kalan böyle bi oyun yok... affınıza... :