Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 2919
  • 10

WhiteDevil

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Merhaba dostlar. Residentevilturk ve nekrokelebek'le alakalı bir anı videosu tarzı bir şey çektim. Bi bakış atmanızı öneririm :)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil Türk - Nekro Kelebek; Nereden Nereye
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2019, 02:18:29 »
Eskiler gelmeye devam ediyor, hoşgeldiniz tekrar. Anılcan, videoyu izledim, sonra senin gibi eski mesajlarıma bakakaldım ben de, gerçekten geçmiş çok daha güzelmiş onu anladım. Eline sağlık, belli yani uğraşmışsın video ile. Güzel bir anı olmuş.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2019, 02:48:21 »
Nostaljik anlamda çok tatlı bir video olmuş ya :) Seninle birlikte eskileri şöyle bir gezdik geldik... Gerçi ilk duygulanmam sitenin test amacıyla yeniden açıldığı, ama henüz kimsenin haberdar olmadığı zamanlarda (ki Ekim ayı falandı sanırım) olmuştu. Bu video da onun üzerine çok güzel geldi. Emeğine sağlık kardeşim ve aramıza tekrardan hoş geldin :)

WhiteDevil

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2019, 16:43:58 »
Eskiler gelmeye devam ediyor, hoşgeldiniz tekrar. Anılcan, videoyu izledim, sonra senin gibi eski mesajlarıma bakakaldım ben de, gerçekten geçmiş çok daha güzelmiş onu anladım. Eline sağlık, belli yani uğraşmışsın video ile. Güzel bir anı olmuş.
Merhaba dostlar. Residentevilturk ve nekrokelebek'le alakalı bir anı videosu tarzı bir şey çektim. Bi bakış atmanızı öneririm :)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6r7sSltMAFI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Nostaljik anlamda çok tatlı bir video olmuş ya :) Seninle birlikte eskileri şöyle bir gezdik geldik... Gerçi ilk duygulanmam sitenin test amacıyla yeniden açıldığı, ama henüz kimsenin haberdar olmadığı zamanlarda (ki Ekim ayı falandı sanırım) olmuştu. Bu video da onun üzerine çok güzel geldi. Emeğine sağlık kardeşim ve aramıza tekrardan hoş geldin :)
Abiler çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için, zamanında sizleri ve bu forumu niye sevdiğimi tekrar hatırlattınız bana :)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2019, 20:18:54 »
Eski dostlar aramıza bir bir dönüyor :D . Hoş geldiniz Cem, Anlıcan, Cengizhan ve Mehmet.

Ayıca Anılcan, videonu izledim ve inanıyorum ki hepimiz senin gibi nostaljik duygular içinde siteye döndük. Emeğine sağlık, ayrıca videonun sonunda istediğin gibi öpücüğünü gönderdim :) .

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2019, 22:45:44 »
Ben şimdi izleyebildim ve açıkçası çok güzel, emek verilmiş, dürüstçe hazırlanmış bir video olup, insanın kendisiyle ne kadar barışık olması gerektiğini öğretebilecek bir video olmuş. Yani aslında yıllar sonra herkes bu ortamda tekrar toplanmaya başladı ve kendi eski mesajlarını karıştırdığında ne kadar çok değiştiklerini, olgunlaştıklarını bile rahatlıkla gözlemleyebiliyor. Ben de forumda dönüşümde ilk yaptığım şeylerden birisi olmuştu:) Ayrıca herkese hoşgeldiniz diyorum.

WhiteDevil

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2019, 00:52:13 »
Eski dostlar aramıza bir bir dönüyor :D . Hoş geldiniz Cem, Anlıcan, Cengizhan ve Mehmet.

Ayıca Anılcan, videonu izledim ve inanıyorum ki hepimiz senin gibi nostaljik duygular içinde siteye döndük. Emeğine sağlık, ayrıca videonun sonunda istediğin gibi öpücüğünü gönderdim :) .

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6r7sSltMAFI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Ben şimdi izleyebildim ve açıkçası çok güzel, emek verilmiş, dürüstçe hazırlanmış bir video olup, insanın kendisiyle ne kadar barışık olması gerektiğini öğretebilecek bir video olmuş. Yani aslında yıllar sonra herkes bu ortamda tekrar toplanmaya başladı ve kendi eski mesajlarını karıştırdığında ne kadar çok değiştiklerini, olgunlaştıklarını bile rahatlıkla gözlemleyebiliyor. Ben de forumda dönüşümde ilk yaptığım şeylerden birisi olmuştu:) Ayrıca herkese hoşgeldiniz diyorum.
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için :) Esasında bu tip şeyleri unuturum normalde, bir site kapandıysa ne kadar seversem seveyim en fazla bikaç ay aklıma gelir. Ama garip şekilde bu forum yıllardır aklımda. Yıllardır tekrar açılsa da ne yazmışım bi baksam, o eski muhabbetleri görsem diye gelir aklıma ara ara. Malum artık herkes YouTuber. Eskiden yazıyla anlatılan hisler, şimdi YouTube'a orasından burasından bulaşmışlar tarafından videoyla anlatılıyor. Ben de bu furyadan kaçamadım ve site tekrar açılınca da ilk iş böyle bir video hazırlamak istedim. Tekrardan çok teşekkür ederim hepinize :)

Chupakabra

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2019, 13:00:42 »
 Ellerine sağlık videonu hiç sıkılmadan sonuna kadar izledim hatta arada benim eski nickimle attığım bir hikayeyi alıntılayan yorumunu görünce çok utandım baya saçmalamışım. :)

Ben 2010 civarı okul vs. gibi nedenlerden dolayı siteden kopmuştum aslında.Geçen 9 yılın ardından buraları tekrardan görmek, tanıdık isimlerin tekrar buraya geldiğini görmek beni çok duygulandırdı.2008 yılında buraya üye olduğumda 14 yaşındaydım.Burada çok güzel 2 yıl geçirdim.Şimdi 24 yaşına geldim ve burada gördüğüm her şey beni o yıllara götürüyor.Ama gözüm Bilal'in yeşil yazı tipini aramadı değil. :)

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2019, 00:04:56 »
Çok güzel bir video hazırlamışsın Anılcan. İzlerken bi' geçmişe gittim geldim. Ayrıca eski yorumlarına verdiğin tepkiler de beni epey güldürdü. ;D Emeğine sağlık, yıllar sonra bu forumu ayakta görmek tek kelimeyle mükemmel bir şey. Bu ortamı çok özlemiştim. :W

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #9 : 13 Ocak 2019, 02:09:24 »
Vay anasının, amansız bir video olmuş :U Açık konuşayım, son birkaç gündür ağır bir hastalık geçiriyorum, o sırada izledim bunu ve bana öyle ve böyle bir şifa kattı :D Ellerine sağlık Anılcan ve teşekkür ederim. Bu sitenin bu denli sevilmesi mutluluk verici. Hem ismen hem de mesaj yoluyla benden bahsedilmesi de apayrı bir tat verdi bana, biraz da utandırdı tabii :3 Al bakalım, bu öpücüğü hak ettin :-*