Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil: Operation Raccoon City
//
Resident Evil: Operation Raccoon City Belgeleri
14218
35
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
DWG22
Site Denetmeni
Ynt: Resident Evil: Operation Raccoon City Belgeleri
«
Yanıtla #10 :
30 Ocak 2012, 12:17:10 »
HUNK'IN RUHSAL RAPORU
*Gizli Tanıklık Geçmişi - Sadece Umbrella Personel Bölümü Kullanabilir*
Toplam 11 sayfa içerisinden 11. sayfa
Konu: HUNK
İştigali: USS Harekatçısı
Rapor Gerekçesi:
Hunk, son zamanlardaki ağır çalışma ve nispeten yürütülmekte olan bir dizi yoğun operasyon karşısında, henüz herhangi bir yorgunluk belirtisi ya da herhangi bir normal duygusal tepki sergilemedi. Toplantılarımız; Hunk'ın, bu operasyonlara katılımının bir sonucu olarak uzun vadeli olası bir psikolojik zarara maruz kalıp kalmadığını anlamaya yönelikti.
İlk İzlenimler:
Hunk'a dair ilk izlenimlerim, işine inanılmaz derecede bağlı bir adam olduğuyla ilgiliydi. Doğrusu onunla yaptığım konuşmalarda, USS üyesi olmak dışında hayatında başka bir amacı olduğuna dair tek bir izlenim edinmedim. Ne kadar olumsuz bir durummuş gibi görünse de Hunk için öyle değil, bundan memnun; bir USS üyesi olmasının hayat namına kendisine yettiği görüşünde.
Açıkçası Hunk'ın bir şey konusunda hayıflanmasını hayal etmek de güç zaten. Yaptıklarının sonuçlarını ya da kendi güvenliğini önemsemeyen, harfi harfine emirlere uyan bir adam olduğundan ötürü hâliyle mesleğini hayat edenmiş olanlardan biri.
Ayrıntılı olarak Hunk'la ilgili bir şeyler hakkında konuşmaya çalışmak epeyce uğraş gerektirdi; hele ki kendisi hakkında ondan bilgi almak tamamen imkansız. Birkaç görüşmeden sonra bile geçmişi, ailesi, arkadaşları (kesin olarak eminim ki Hunk, "arkadaş" kavramının tamamını gülünç olarak görüyordu) ya da örülü bir duvar hâlindeki ilişkileri (her ne kadar tam anlamıyla ilişki düzeyinin ne durumda olduğunu tespit edemesem de Bella isminden bazı titreşimler aldım) hakkında bile hâlâ muallaktayım.
Direnci kırmak üzere daha fazla zamana ihtiyacım olduğundan, ciddi olarak Hunk'ın iç dünyasına ulaşabilmek için başka bir konuyu öne sürdüm; ama anlaşılan o ki Hunk, bana karşı direnç sergiliyor filan değildi. Aksine adeta hafızasından hayatının çoğu parçası silinmişti sanki. Bir bakıma Hunk'ın, yaşadığı korkulardan kendisini korumak adına geliştirmiş olabileceği bu insansı tarafını asker tarafından ayırma taktiği, iyi bir yöntem olabilir. Sorun şu ki; sanırım onun için artık her şey asker tarafından ibaret. Hunk'ın insan tarafının sonsuza dek kaybolmuş olabileceğinden korkmaktayım.
Bir psikolog olarak, bu ilginç bir çalışmaydı. Farz etmem gerekirse Hunk, bir USS komutanı olarak kusursuz, neredeyse destansı bir süper asker. Hiçbir ahlakî düsturu, hiçbir çekincesi, hiçbir korkusu, sivil hayata dönmeye dair açıkça belli olan hiçbir kaçma arzusu yok.
Sahada yaptıkları h@kkında konuştuğu an, Hunk'ın en konuşkan olduğu andı. Ancak onda bile iz bırakmam6ya dikkat edi#ordu, yalnızca olmuş olan şeyleri d??erlendird$.
Bu olay; kişisel olmayan bağımsız bir rol yapımıyla bizi kısa sürede daha ayrıntılı olarak onun mühürlenmiş kalbini ifşa etmeye ulaştıracak; fakat buna u?a#şm@? da k&^ p@*ca (onun. Böyle olması ??@%^& ###.. tui luwl +%•ª ©∆ g#rekirs€ daha fazla çalışmayla.
**********DOSYANIN GERİ KALANI EKSİK**********
Toplam 11 sayfa içerisinden 11. sayfa
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #11 :
30 Ocak 2012, 12:17:46 »
HUNK'IN VECTOR'LA İLGİLİ EĞİTİM RAPORU
Eğitim Raporu - Rockfort Adası Eğitim Tesisi: ██████
Yeni askerlerle ilgili ilk izlenimim; biri dışında tamamen doğruydu. Acemi asker Vector, beni en başından itibaren etkilemiş olsa da, onun hiç de küçünsenmeyecek derecedeki yeteneklerini doğru değerlendirdiğime inanıyorum.
Vector'la ilgili her şey, aynı onun mümkün olan her yer ve her anda kullanmayı sevdiği bıçaklar gibi, iyi bir tırtıklamayla kesilip atılmış. Eğitimin ilk günlerinden birinde, acemi askerler birebir mücadele için eşleştirilmişti. Vector'da, kendini Spetsnaz olarak tanıtmış dev bir Rusla eşleşmişti. Vector'la karşı karşıya gelen Rus, ideal bir tipti ve tabii ki boğuşmakta da iyiydi; ancak buna rağmen Rus'un eğitim kuvvetine ve stratejilerini çok da değerli görmedim.
Mücadeleyi başlatan işareti verdim ve Rus'un, aynı bir ayı kucaklaması gibi ileri atılarak Vector'ı yakalamasını bekledim. Vector, rakibinin saldırısı tarafından ezileceği neredeyse kesin olana kadar öylece durdu. Fakat son anda yere atladı ve Rus'un bacağını yakalayarak çekti. Dengesini kaybetmesiyle birlikte Rus, ileriye doğru düştü. Ardından inanılmaz bir çeviklikle yerden kalkarak harekete geçen Vector, dirseğini henüz ayağa kalkmakta olan Rus'a geçirdi.
Rus, açıkça burnu ve çenesi kırılmış bir hâlde sırtüstü düşerken Vector, vermiş olduğu büyük hasarla bir kez daha heykeli andıran o duruşuna bürünerek ayakta durdu. Rus bilinçsizce zemine serildiğinde, Vector ancak o zaman rakibinin yıkılışını küçümçercesine süzedü ve duruşunu bozup tekrar kımıldadı.
Elbette, kendi yeteneklerimi ona karşı test etmem gerekti.
Her bir savunmayı, hafif tekmeyi, direk saldırıyı, aldatmacayı ve yumruğu inceleyip test ettikten sonra Vector, bir süpermen yumruğu ve onu takip eden bir döner tekme silselesiyle bana bir saldırı girşiminde bulundu. Saldırlarının hepsini engelledim; ama geri de püskürtülmüştüm.
Ardından saldırı sırası bana gelmişti. Vector'ın sol bacağının çakıl taşı sertliğinde olmasını beklerken aksine betondan daha sert olduğunu fark ederek, saldırılarımı onun sol dizine yoğunlaştırdım ki; o bölgeye yaptığım saldırılar neticesinde zıplamasını zorlaştırabileyim. Ev sahibi olarak sürekli talim yapma üstünlüğüm vardı. Buna rağmen darbelerimin hiçbiri, hedeflerini bulamamıştı. Özel bir başlangıç arıyordum ve işte, zira bulmuştum da.
Vector, tekrardan yumruklarımı engellerken onu dışardan boşa alarak bir dönüş ivmesi uyguladım, böylelikle de hedefime ulaşmış oldum. Arkasındaydım ve bir boyun kırma harketi yapmaya hazırdım. Ama ölüdürücü darbeyi (eğitim amaçlı olduğu için taklit olarak) tamamlamak için boynunu kavramak üzereyken bir parçam beni durdurdu. Vector iki elimi birden yakaladı ve üstümden atlamak için onları rampa olarak kullandı.
Hemen arkamı döndüm ve yüz yüze geldik. "Etkileyici," dedim. Vector, başını bana doğru eğdi ve, "Teşekkürler efendim," dedi.
Bu birçokları arasından özel bir durumdu. Büyük bir ilgiyle onu izlemeye devam edeceğim ve reğitiminin en azından bir kısmının, kendi ekibimde yer alacak şekilde gerçek operasyonlar üzerinden gerçekleşmesini talep edeceğim.
HUNK
Rockfort Adası Eğitim Tesisi, ██████
03HNKORC
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #12 :
30 Ocak 2012, 12:18:25 »
GÖRGÜ TANIĞI
TEYPTEN KAYIT - ZAIRE3324
KAYDEDEN: ██████
Ahırın arkasında çömelmiş, neredeyse görünmez bir şekilde kayarcasına gölge gibi hareket eden 6 tane grili adam gördüm; ama görünmez gibi olsalar da onları gördüm yani.
Aniden diğer adamlardan yani paralı askerlerden, şu Doğu Avrupadaki sokaklarda yürüyen tipler gibisinden daha kalabalık bir grup daha görüşüme girdi. Bunlar grili adamları fark eder etmez bir anda ateş etmeye başladılar, tak tak tak tak tak tak. 20 veya daha fazla el ateş edildi.
Grili adamların lideri, siper almaları için bağırdı ve tüm soğukkanlığı ile ciddiyetiyle küçük bir makineli kullanarak daha yoğun ateş etmeye başladı. Avrupalıların bazısı vuruldu ve hemen ardından bütün grili adamlar da ateşe katıldılar.
Avrupalıların çoğu ölmemesine rağmen grili adamlardan iki kişi ölmüştü ve sonra grili lider, adamlarına saldırı emri verdi! Siperlerden fırlayıp, diğerlerine doğru koşup ateş ederek, suya dalıp çıkarak, yuvalanıp ateş ederek saldırdılar. İki tanesi daha ölse de, Avrupalıların kaybı daha fazla olmuştu.
Lider ve diğer grili bir adam devam ettiler ve Avrupalılarla aralarındaki mesafeyi kapattılar. Avrupalıların en az yedi-sekiz kişi hâlâ ayaktaydı; fakat yine de grili adamlar savaşıp ateş ettiler ve doğradılar, ta ki patlamaya kadar, bir pompalı patlayıp lider olmayan griliyi alıp götürdü.
Geriye sadece lider kalmıştı; ama o da, havaya kalkan toz toprak içinde savaştığından çok bir şey göremedim, yalnızca duydum. Daha sonra toz bulutu kalktı ve orada ayaktaydı işte, başka kimse yoktu. Bana baktı...
Tüm o zaman boyunca onu, buradan izlediğimi biliyor muydu?
Sanki hayatım için endişelenmem gerekiyormuş gibi bana ifadesizca bakmayı sürdürdü ve gitti, tekrar bir gölge gibi. Bu görüntü, sonuza dek zihnime işledi.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #13 :
30 Ocak 2012, 12:18:55 »
ZAIRE3324 YOUTUBE HESABI
*Umbrella'yla İlişkili Bir Çalışana Ait Olan YouTube Hesabı*
Profili
Katıldığı Tarih: 17 Eyl, 2011
Sitesi:
https://www.UmbrellaSciences.com/
Adım Zaire, Umbrella Şirketi'nin şerefli bir araştırmacısıyım. Biz; tedaviler, ilaçlar, sağlık ve diğer pek çok şey için hizmet veren bir yoğun bakım araştırma tesisiyiz.
"Bağlılık; Disiplini, Disiplin; Birliği, Birlik; Gücü, Güç de Yaşamı Doğurur."
Bizim İşimiz, Hayatın Ta Kendisidir.
Mesleği: Şerefli Umrella Araştırmacısı
Kurumu: Umbrella Şirketi
Kanal Yorumu (1)
Sitemiz, Inserted Evil'in baskıları yüzünden tüm sayfalar üzerinden atılan mesajla html'e aşırı yükleme olması sonucunda çökertilmiştir. Bunu her kim yaptıysa, sitenizin her gün ve her an takibindeyiz. Sizin peşinizdeyiz, içtenlikle umarım ki, güvenliğiniz bizimkinden daha güçlüdür.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #14 :
30 Ocak 2012, 12:19:24 »
HUNK'LA İLGİLİ DAHİLİ RAPOR
Umbrella dahili yazışması -GİZLİ-
Konu: Hunk
Rockfort'tan yeni döndü...
Hunk hakkında haklıydınız; işi onun bir parçası, tamam; ancak hiç şüphesiz güvenilir.
Bence bunu taşıması için onu görevlendirmemiz gerekli.
Taşıma esnasında taşınan şey tehlikeli hâle gelebilir.
Şayet taşıyacağımız şey, iş açabilir diye USS, daha iyi donatılmış olacak. Aldıkları özel B.O.S. eğitimi, en azından onlara bir şans tanıyacak.
Ama içinde ne olduğunu kimse bilmemeli... şimdilik. Hunk bile bilmemeli.
Bundan hoşlanmasa da emirlerimize uyacaktır.
Ondan istesek, bizi cehennemin dibine kadar bile takip eder...
Umbrella dahili yazışması -GİZLİ-
Konu: Hunk
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #15 :
30 Ocak 2012, 12:21:58 »
NICHOLAI GINOVAEF'İN ERİŞİM KARTI
Adı: Nicholai Ginovaef
Rütbesi: Çavuş
Birimi: UBCS
Bölümü:] Beta
SR Kodu: A4
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #16 :
30 Ocak 2012, 12:22:15 »
NICHOLAI GINOVAEF'İN SÖZLEŞMESİ
Sözleşme Sorumlulukları:
Nicholai Ginovaef
Toplam 7 sayfa içerisinden 3. sayfa
Sözleşmedeki yükümlülüklerin ana hatlarıyla belirtildiği bu bölümde sizin, yani Nicholai Ginovaef'in, UBCS'teki günlük operasyonlarınızın bir parçası olarak mevcut yükümlülükleri uygulamanız beklenmektedir. Bunlar, öncelikli görevleriniz olmayacak olmasına rağmen en sık yerine getirilmesi muhtemel görevler olacaktır. Yerine getirilmesi gereken görevlerinse, ana sorumluluklarınız gibi görünmesi gerekmektedir.
Kolluk Kuvvetlerine Yardım Etme
Dünyadaki güvenli yerlere konuşlandırıldığınızdan dolayı onaylanmış kolluk desteği olarak gerek polis, gerek yerel askeri güç, gerek ordu, gerekse Umbrella'nın destek verdiği herhangi bir başka oluşum olarak hareket edeceksiniz.
Göreviniz; kriz anında kanun ve nizamı sağlamaya yardımcı olmaktan, kalabalığı denetlemeye, çok önemli kişiler ile sokak polislerini korumaya kadar uzayan bu listeden, önerilen faaliyetleri destekleyerek yürürlükte olan işleri kolaylaştırmaya yardım etmek olacaktır. Bu durumlardaki görevlerde; elinizdeki durum ne olursa olsun meseleyle başa çıkmaya yardımcı olabilecek net bir rapor hazırlamanız şarttır.
Acil Servislere Yardım Etme
Güvenlik düzeyine göre dağıtıldığınızdan dolayı acil servislere de paramedik (hastanaye kadarki tüm tıbbi müdahaleyi yapan kimse) ya da itfaiyeci olarak yardımcı olmanız gerekebilir. Buradaki görev kapsamı tabii ki geniş olacaktır ve göreviniz, Umbrella'dan daha yüksek öncelikli emirler olmadığı müddetçe, yine mümkün olduduğunca insanlara yardım etmek olacaktır.
Kamu Hizmeti Görevlerinde Aşağıdaki Emsal Takip Edilecektir
Umbrella'nın Değerlerini Koruma
Bu değerler; ister mülk, ister insan, isterse "materyal" olsun, her zaman birincil önceliğiniz olacaktır. İster yalnız ister bir takımın üyesi olarak çalışırken, bu mal varlığını korumaya, onların güvenliğini sağlamak için gerekli adımları atmaya kendinizi adamış olduğunuzu varsayıyoruz.
Görevdeyken Ölüm Durumundaki Tazminat İçin Ek Bölüm 3'e Bakın
Başlıca Taktiksel Görevler
UBCS'in bir parçası olarak, Umbrella adına başlıca taktiksel askeri görevler için emir-komutayı yönetebilirsiniz. Bu gibi durumlarda görevinizi tamamlamak için gerekli görülen her türlü önlemi almaya yetkilisiniz.
Görevdeyken Ölüm Durumundaki Tazminat İçin Tekrardan Ek Bölüm 3'e Bakın
-Şefin bürosu göz ardı etmez * İkinci Demiryolu Aracı vagonu, gizli bir mükâfat barındırıyor olabilir * Bir tren, Lonsdale Avlusu'ndaki lokomotif deposuna saklanmış durumda-
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #17 :
30 Ocak 2012, 12:22:54 »
UMBRELLA'NIN TAKIMINA İHANETİ KAYDI
Kapalı devre kamera sistemi (CCTV) üzerinden Nicholai Ginovaef'in, hayatta kalmak için takımına ihanet edişinin görüntü kaydı.
Yer bilinmiyor.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #18 :
30 Ocak 2012, 12:23:15 »
UYARI NOTU
Temize Çeken: ██████
Jacques, bunu hiç kimseye gösterme, herhalde böyle yazmamam gerekiyor; ama seninle bir konuşma yapma riskini de göze alamam. Bunu okuduğunda hemen yok et.
Çavuş Ginovaef'e pek güvenmiyorum. Onu, geçmişte yaptığı şeylerle ilgili konuşurken duydum ve duyduklarımı beğendim mi bilemiyorum doğrusu. Onun emri altında ölen şu takımı duydun di mi? Sadece kendisi sağ kalmış. Peki, şu takım ya bir düşman tarafından katledilmemiş olsaydı ne olurdu? Ya katliam emrini Umrella vermiş olsaydı? Neden, hiç bilmiyorum. Acaba yeni bir silahı filan mı test etmek istediler... Bir biyolojik silahı mesela? Bir şey duydum... Umbrella, tamamen insanlık dışı silahlara sahipmiş. Umbrella hakkında duyduklarıma bakılırsa, bizzat kendi asklerleri üzerinde de denet yapmaktan geri durmuyorlarmış. Siviller, düşman askerleri, kendi askerleri? Anlaşılan onlar için hepsi bir gibi görünüyor. Ve Ginovaef'se onların piyonu. Onun yediği haltlara dair bazı şeyler duydum, daha doğrusu duymamam gereken şeyler duydum.
Bu yüzden yapabiliyorken çekip gitmen için seni uyarıyorum. Bizler askeriz, katil değil ya da kobay (evet, duyduklarım arasında bu da yer alıyor). Eğer Nicholai, böyle bir şeyi bir kez yapmışsa, tekrar yapacaktır. Eğer ona emir verenler tekrar yapmasını söylerlerse... O herife güvenemeyiz. Aynı şekilde emri altında olduklarımıza da güvenemeyiz.
Beni bir daha göremeyeceksin ve nerede olduğumu da söyleyemem. Sadece Umbrella'nın beni bulup yaklamamasını umuyorum. Söylediklerim kulağına küpe olsun Jacques, hemen kaç ordan.
Paulo
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #19 :
30 Ocak 2012, 12:27:56 »
RACCOON RADYOSU YAYINI
Şarkı: İşta Rakınrol! HEYT! Annemse kraliçem!
DJ: Raccoon Radyo'yu dinliyorsunuz, 112.5 FM. Ben Casper Devere ve şu mesajlardan sonra hemen devam ediyoruz.
Dövmeci: Deriler mürekkepsiz ne de boş. Üzerinde müthiş bir sanat eseri görmek varken düz deriyi kim ne yapsın? Acısı da çok az hani! Gelip Raccoon Şehri Dövmecisi'ne uğrayın. Ennerdale Sokağı, Raccoon Şehri.
Kendo: Hey, ben Kendo. Silah gibi silah arıyorsanız, adresiniz belli: Kendo'nun Silah Dükkanı. Hazır ve nazırız. Raccoon Şehri Merkezi'ne uğrayıp ürünlerimizi deneyin.
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//