Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil: Operation Raccoon City
//
Resident Evil: Operation Raccoon City Belgeleri
14214
35
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
DWG22
Site Denetmeni
Ynt: Resident Evil: Operation Raccoon City Belgeleri
«
Yanıtla #30 :
30 Ocak 2012, 12:38:03 »
KURTARILMIŞ YANIT
Raccoon Polis Merkezi
Ennerdale Sokağı
Raccoon Şehri
Anasını sattığımın Tony'si, bu tür saçmalıklar için boşa harcayacak zamanım mı var lan benim!
O sürtüğe bağırdığım doğru; ama mertçe söylüyorum: Kadın benim eşyalarıma yelteniyordu, en azından bu kadarını hak etti. O geri zekalı, kendisini öldürüp içini doldurarak oracığa çerçevelemediğim için şanslı.
He tabii, bu tür şeylere kaş çatmak olmaz di mi? Tamam, "kurallara" sadık kalalım o zaman; çünkü bunları uygulayacak olanlar bizleriz. Tanrım bu kurallar, karın boşluğuma sancılar sokuyor. Zaten eski yollarla yapılan şeylerin yanlış tarafı neydi ki? O zamanlar birisi hele çizginin dışına bir adım atsın, onlara ne yapacağını bilirdin. Demek istediğimi anlıyor musun?
Ve bazı güzel sanat eserlerine sahibim diye ne olmuş yani. Belki de Carole'ın bir yılda vereceğinden daha az masrafa mal oluyor onlar. Ama bir tarafına edeyim ki, paramla ne yaptığım beni ilgilendirir. Ulan bunun için çok çalışıyorum ve yalnızca Raccoon Polis Departmanı için de çalışmıyorum, her iki taraf için çalışıyorum. Ben bir çalışanım Tony, bunu biliyorsun... ve aynı bir saat gib hiç durmadan çalışarak bu şehri koruyorum ben. O zaman başka ne halt ettiğim önemli değil, haksız mıyım?
Son olarak bu yazılanlara kulak ver Tony; çünkü benim önceliğim Raccoon'dur. Raccoon Şehri için çalıştığımdan emin olabilirsin. Anlayacağın; buraya bir şey olmasına izin vermem. Burası benim şehrim ve benim kurallarım geçerli. Burası satın alınmış bir şirket mülkü değil. Onların ne düşündüğünü salla gitsin. Onlar, beni bi' yere kadar sıkıştırabilirler o kadar...
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #31 :
30 Ocak 2012, 12:38:14 »
UMBRELLA'NIN POLİS RAPORU
Hedef Alıcılar:
Raccoon Şehri ve Çevresinde Bulunan Bölüm Yöneticileri
R.P.D.'nin mevcut bütün bölümlerine alışılmışın dışında yeni polis memurları alacağı dikkatimize sunulmuştur. Bunun nedeni henüz bilinmemektedir; ama maalesef ki görmezden gelemeyeceğimiz bir şey.
Tabii ki R.P.D. ve etkinlikleri konusunda endişelenmemiz gereken hiçbir şey yok. Deneylerin devam etmesini sağlamak için planlandığı gibi R.P.D. razı olsun veya olmasın gerekli olanaklara sahibiz; fakat çalışmalarımızın dışarı yayılmaması için hâlâ bazı adımların atılmasına ihtiyaç var.
Bildiğiniz gibi, Arklay bölgesindeki faaliyetlerimize daha yeni hız kazandırmışken bu haber, özellikle hassas bir zamanda geldi. Bu yüzden her bir memura dikkat etmeli ve önümüzdeki birkaç ay içinde otoritemizi sağlamlaştırmalıyız.
ORCOPL30N
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #32 :
30 Ocak 2012, 12:38:24 »
UMBRELLA UYARISI
$£$XX )* HUYF FF %$£23& bu bölgelere her daim. İzinsiZZZ () { giriş yapan yetkisiz kişiler, hemen en yakın güvenlik bölgesinde site güvenliği tarafından tutuklanmalıdır. Bunlardan en önemlisi, Kuruluş tarafından etkinliği arttırılan kısımdır. Ayrıca buradaki ve Arklay ile RC çevresindeki önde gelen etkin ajanlarının varlığı dolayısıyla, buralara izisiz giriş yapıldığına inanmak için nedenimiz de var. Aral@rında f@rk ettiğxxxz bu ki"||||ler arasında, kod adı Mi#¢¢¢$$$$......>da Won& da bulunmakta.
Herhangi bir ihtimal yok. Tüm bu araçların siz&$*e ka$$şı Umbrell! tarafından salağdığı anlamına geliyor @@@xxxxx... .
<<Mesajın bu kısmı kayıp>>
AsAştırmacılar, potansiyel bir zayıflık teşkil ediyor. Bunlar, genellikle diğer karşı taraflar için yaptıkları işin değerinin farkında değiller. Ya da daha fazla endişe verici olarak, belki de farkındalar. Biz, çalışan hiçbir kimsenin, laboratuvarları tehlikeye atmadığından emin olmak için sistematik denetimler ve değerlendirmeler gerçekleştiriyoruz; ama bu bile güvenliği garanti etmiyor. Uyanıklık; onlarınnnnnn hedefi olduğunu fark etmmmemmiş araştırmacılar olarak sXzin eli£izd£ki* en iyi savunmadırrrr. iiiiiii xc3 33!@
<<Mesajın geri kalan kısmı kayıp>>
Piskabak
Eski Üye
«
Yanıtla #33 :
30 Ocak 2012, 12:38:33 »
LEON'UN R.P.D. TUTANAĞI
Raccoon Polis Merkezi
Ennerdale Sokağı
Raccoon Şehri
Yeni Memur Profili
İsim: Leon Scott Kennedy
Boy: 1.78cm
Kilo: 70,2 kg
Uyruğu: ABD
Akademi Raporu
Kennedy son derece yetenekli ve azimli bir akedemi mezunu olup rozet takmak için uygun bir idealizme, güçlü bir adalet duygusuna ve dürüst bir karaktere sahiptir.
Sürekli olarak sınıfının en yükesek puanlarını alan bu acemi er Kennedy, hem akademik hem de fiziksel eğitimini özellikle baskı altındayken yaptığı doğaçlamasıyla mükemmelleştirdi.
Onun bu esnekliği ve sürekliliği hangi eyalet polisi gücüne katılacağını bize gösterecek. Önümüzdeki bir kaç yıl içerisindeki ilerlemesini gözlemlemek için oldukça sabırsızlanmaktayız.
Görev Tarihi: 29 Eylül 1998
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #34 :
30 Ocak 2012, 12:47:58 »
ESKİ UMBRELLA ÇALIŞANI İLE GÖRÜŞME KAYDI
*Bu Belgede Geçenler; Eski Bir Umbrella Çalışanın, Muhbir Sıfatıyla Anlattıklarını İçermektedir*
Size kişisel ayrıntılarımı vermeyi reddediyorum. Bundan böyle kimseye güvenmem. Onlar, her şeye ve herkese kancalarını takmışlar. O kadar güçlüler yani. Bir zamanlar bunun içindeyken onların sahip oldukları gücü, kontrolü ve nüfuzu gördüm. Onlar, bir şirket değiller; aksine bir devlet değerindeler.
-Şahsın söyledikleri tam olarak bu-
Konak altındaki laboratuvarları çalışma alanı olarak kullanıyordum... Orada bir şeyler gördüm, asla unutamayacağım şeyler. Ben bir biyo-mühendisim ve aslen yenilenebilir biyo-enerji bölümünde çalışmak üzere görevlendirilmiştim. Çok geçmemişti ki oradan, hayatımı sonsuza dek değiştirecek şeyleri öğrendiğim özel projeler bölümüne atandım.
Bize, biyo-elektrik jeneratörleri tarafından üretilen güçten yararlanmamızı sağlayacak bir materyal geliştirdiğimiz söylenmişti. Görünüşe göre bu yeni yenil deneysel jeneratörler, dünyanın en yoksul bölgelerinde üretilen güç yöntemini değiştiriyordu; fakat bunun da sürdürülebilir olması için düzenli aralıklarla sitemlere hava üflenmezse güç kesintisi yaşanması gibi bir sorunu vardı. Takımımın görevi; bu güç açığını güvenilir bir şekilde gidererek, jeneratörlerin çıkışını sınırlayan bir koruma geliştirmekti.
-İşte anlatılan hikaye buydu ve bir yere kadar da doğruydu hani-
Bize anlatılmamış olan gerçeklerin farkına varmalıydım. Hiçbir şekilde bahsi geçen şu deneysel jeneratörlerden birisini görememiştik. Bunun yerine, nihayet hakkında konuştukları küçük ölçekli bir jeneratör türevi gösterene dek, haftalar boyunca yalnızca veri temelleri üzerinde çalışmakla yetindik.
Aylar sonra, şimdi bile kablolar, diyotlar (akım geçiren devreler), damlalıklar ve öğrenmeyi hiç de arzulamadığım başkaca bağıntılarla birbirine bağlanmış o zavallı hayvana bakerken hissettiğim bu dehşeti tanımlamakta güçlük çekiyorum. Açıkça bir köpekti o, ya da daha çok bir polis köpeği. Ama bu köpek, açıkça nabız atar gibi son derece titreşimliydi... İçine pompalanan bu şeyler onun güç kaynağıydı ve onu vahşileştirmeye sevk ediyordu. Gözlerinin içine baktığınızda onun, hepimizi öldürmek isteyen bir katil olduğunu olabildiğine net bir şekilde belli etmesi üzerine, şükürler olsun ki, bulunduğu katta güvence altına alındı.
Onu izlerken, kaslarını demetler hâlinde salarak derisinin kıvılcımlar saçmasına neden olduğunu gördüğüme yemin ederim. Hafif bir homurtu koyverdi ve ağzından kokusu iğrenç, yeşil renkte yakıcı bir tür balçık çıktı.
Ve bu da, insanların evlerinde kullandıkları jeneratör tarzı bir şey mi oluyordu yani? Baş bilim adamı güldü ve tabii ki böyle olmadığının güvencesini verdi. Bu, benzer biyo-organik kökenlerin kullanıldığı bir jeneratördü; ama daha kolay kontrol edebilen bir formu. Halbuki zaten ölecek olan kuduz bir köpeği kullanmaktansa, Umbrella'nın uzun vadede yaratmak için ümit ettiği jeneratör türevi üzerinde deney yapması ve onu oluşturması daha kolay olsa da baş bilim adamı, bunun benim sorunum olmadığını söylerek çoktan lafını bitirmişti.
Bunun yanlış olmadığını, içime sinen bir deney olduğunu söyleyecek değilim; ama yapmak zorunda olduğum bir iş vardı ve zalimce gibi görünse de mükemmeleştirilmiş jeneratörün faydaları, bu hayvanın acı çekişine oranla daha fazla ağır basıyordu.
Sonradan geriye dönüp baktığımda, orayı terk etmeliydim diyorum; ama aptal gibi o köpeğin uygunsuz geçmişine gözlerimi yumdum ve bu canavarın var olmasını sağlayan materyal üzerinde çalışmaya başladım. Ben bile, gerçek jeneratörlerin gücünü nereden aldığını sormayı hiç düşünmemiştim. Yalnızca başka bir takımın, bir çeşit biyo-mühendislik yakıtı geliştirdiğini farz ediyordum.
Yine de, tahminim kısmen doğruymuş.
1. Sayfa
Ve böylece birkaç hafta boyunca, "jeneratör" materyal içine yerleştirildiğinde güç kaçaklarını ciddi şekilde sınırlayan bir biyo-kütikül polimerin üretilmesine yardımcı oldum. Hem materyal uygulamasından önce hem de belirlediğimiz hedefler kapsamında, onun önceki seviyelerinden yaklaşık %20'ye düşmüş gücünü tespit ettikten sonra zavallı hayvanın derisi üzerinden geçen akımı ölçtük.
Materyali tamamladığımızda artık bir köpek olmaktan çok uzak olan beden, basit emirlere dengeli cevaplar verir oldu. Hareket etme yetisini kaybettiğinden zemine sabitlenmişti; fakat onunla konuştuğumuz takdirde başını hazır duruma getirip dinledi. Daha öncedense, çarpık çenesiyle bizi paramparçe etmeye çalıştığı o çok gerilimli anlarda, onunla iletişim kuramıyorduk bile!
Demek bunu başarmıştı... Görevini tamamlamıştı. Ya da ben öyle düşünmüştüm. Birkaç ay sonra şu jeneratörlerin gelişimi, daha doğrusu sınırlayıcı materyal kaynağı hakkında başka hiçbir haber duymadım. Konuyla ilgili soru sorduğumda bana, benzer bir projenin bir sonraki adımıyla beraber dahil olacağım planların hazır olduğu söylendi. Bir hafta içinde çok özel, çok gizli bir proje üzerine çalışan bir takıma yardım etmek üzere Avrupa'ya nakledildim. Sadece daha büyük başarılar için geçmiş deneyimlerim ve uzman bilgimin ekibe yardım edeceği dışında daha fazla bilgi verilmemişti.
Köpek deneyinin başarısız olduğunu düşünmüştüm. Avrupa'daki ilk iş günümdü ve daha yeni keşfedilmiş NE-alfa adındaki bir parazitle "enfekte" olmuş hükümlü bir adama şahit oldum. Bundan ne kadar usandığımı, tiksinti duyduğumu ve iğrendiğimi size anlatmam mümkün değil. Orada ne yapıyordum lan ben? Her yerde herkese yardım edebilecek bir işle uğraşmak varken neden bu olmuştu
Yakın zamanda kendi kendime sorduğum bu sorunun cevabını aldım, onu da belirteyim. Bu aşamada Nemesis projesi olarak adlandırılmış şeye tanıklık ediyordum ve daha sonraysa artık T02 olarak bilinen şeyin doğumuna katıldığımı fark ettim. Görünüşe göre bu, normal askerlerin yapamayacağı emirleri yerine getirmesi için Umbrella'nın kullandığı bir "süper asker"di. Umbrella, tüm bunların tam olarak ne hakkında olduğunu, tam da şirketin tam bir zıtlık içinde olduğunu düşünmeye başladığım bir anda bana açıklamıştı.
Umbrella asker ticareti yapıyordu, çözüm yolları ya da yaşam için değil; ölüm için. Bunu doğrudan doğruya görebiliyordum; diğer yandan onlarsa bu saçmalığı görmemekte direniyor, nereye olursa olsun konuşlanacak olan bu süper askerlerin barış getireceklerine ve ana görevleri olarak da muhtemel deprem, sel ve benzeri gibi felaket bölgelerinde mağdurları keşfedip kurtarmaya yardımcı olacaklarına değiniyorlardı. Her geçen gün daha güçlü, daha cüsseli daha ölçüsüz hâle gelmekte olan o iğrençlik nelere kadir olacakmış, vay be! Yahu bu Nemesis denilen şeyin kaliteli bir kurtarma köpeği olmadığı AYEN BEYAN ortadaydı... O... O lanetli bir canavardı.
O iğrençliği canlı bir şekilde gördüğüm günü hiç unutmam, artık bir insana benziyordu, bir sabah ayakaları üzerine dikilmişti. Tam anlamıyla bir zebella olan bu hantal yaratık, benim ayakkabılarımın en az iki katı olan devasa çizmeleri üzerinde, akıl almayan ağırlığıyla resmen hücre zeminine kök salmıştı.
Ayaktayken göz bebeği olmayan beyaz ve keskin göz yuvalarını gördüm ve neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir an için bana baktığına yemin edebilirdim. Anlaşılan, artık büyük ölçüce kabarmış kafasının içinde hükümlü adamımızdan kalma bir şeyler hâlâ vardı.
Nemesis'in dudakları hırlayarak dişlerinden geri çekildiğinde artık grimsi, hastalıklı bir renge sahip olan derisinin altındaki damarlar titreşiyor ve atıyordu. Kolları demetler hâlinde ve gevşekti. Öyle ki gerilmiş muazzam kaslarını, kollarıyla birlikte geniş ve çıkıntılı göğsünü de örten, kalın deri paltosu altından bile görebiliyordum. Bu yaratık kendine baktı ve şimdiye kadar duyduğum insanın kanını doduran en dehşetli haykırışı kopardı.
Bir canavar yarattığımızı o zaman anlamıştım.
2. Sayfa
Başlangıçta projedeki katılımım kısıtlıydı; bu kısmen benim seçimimden, kısmense uzmanlığıma ihtiyaç duyulmamasından kaynaklanıyordu. Sonrasında benden Nemesis için sınırlandırıcı bir güç meydana getirmemi istediler; ancak testler devam ederken, çok geçmeden NE-alfa Parazitinin kontrolü altında olan ev sahibinin, hâlâ zekasının bir kısmını muhafaze ettiğini fark ettik, ki bununla birlikte gözü dönüp saldırmamasını ve görevine odaklanmasını garanti altına alabilir miyiz diye düşündük.
Yaratık büyürken ekip, araçları kullanmak için zeka gerekip gerekmediğinden şüphelenmeye başladı. İşte o noktada, T02'nin iyilik için kullanılabileceği gösterilebilirdi. Ama hayır, onun yapı veya kurtarma araçlarıyla nasıl ele alınabileceğini görmek yerine araştırma ekibi, Nemesis'in kullanabileceği silahları görmek gibi riskli bir tercih yaptı.
Söylemekten memnunum ki, testler hiç de planlandığı gibi gitmedi (Bunu itiraf ettiğim için kendimden nefret etmeme rağmen takımdaki bazı kişilerin ölmesinden zevk aldım), özellikle de sıkıntılı olduğu kanıtlanan roketatar eğitimi. Belki de ev sahibinin geçmişi düşünülürse bu bir sürpriz değildi!
Projeye en çok katkının olduğu yer tam bu kısımdı işte. T02'i kontrol etmeyi ve yönetmeyi kolaylaştırmak için zeka önleyici olarak benim güç sınırlayıcı materyali uyarlamam gerekiyordu ve açıkçası epey de keyif aldığım bir görev oldu bu. Yaratığı ciddi şekilde zayıflatmak ve olabildiğince onu etkisiz kılmaya çalışmak için bunu, elime geçen bir fırsat olarak görmüştüm. Belki de Nemesis'i bu şekilde kısıtlamak suretiyle su alan bir gemi misali proje yok edilebilirdi.
Ama yaratığın gücünü, çabuk iyileşme özelliğini, dayanıklılığını ve her şeyden önemlisi iradesini hafife almışım. Kafatasındaki zekayı yok etmek üzere işe koyuldum. Doğrusu çok bir zarar verdiğimi söyleyemem, hatta bu girişimimin Nemesis'i daha etkili hâle getirdiğini bile düşünüyorum. Umbrella'ya, her daim istediği kontrol edilebilir yaratığı teslim etmiş gibi oldum.
Muhtemelen hâlâ ne diye projenin tamamında yer aldığımı merak ediyorsunuz. Neden Umbrella'ya uzun zaman önce arkamı dönmedim? Sizin de bildiğiniz gibi azizim, bir kere belli bir şeyleri keşfettiniz mi Umbrella, ayrılmanızı inanılmaz derecede zorlaştırır... Onlara bağlı kalmanızı sağlamak için önlemler alır ya da kalıcı olarak sizi resmin dışına atar.
Bu proje üzerinden Avrupa'da çok fazla vakit geçirdim, Umbrella hakkında çok daha fazlasını öğrendim ve ne denli bir aptal olduğumu fark ettim. Köpek "jeneratörü", sınırlayıcı materyal, Nemesis, B.O.S.'lar ve unutmayı tercih ettiğim bütün bir konakçı denekleri. Bir de Tyrant gelişimine odaklı bir Amerikan projesine dayanmakta olan (benim de farkında olmadan katkıda bulunduğum) Nemesis var. İşimin TAMAMININ biyolojik silah geliştirmek için kullanıldığını tespit ettim. İşte o zaman def olup gitmem gerektiğini anladım.
Bu yüzden, onların beni ortadan kaldırmalarını beklemek yerine kendi irademle sırra kadem bastım.
İnsanları uyarabilesiniz diye size bunları anlatıyorum. Bu adamlar, T02'nin geliştirimi üzerinde çok fazla durmayacaklar. Onu bir savaş durumunda kullanmak istiyorlar. Bu durumun asla kendini göstermemesini temenni ederim.
3. Sayfa
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #35 :
30 Ocak 2012, 12:48:21 »
NEMESİS'İN UYANIŞI KAYDI
Nemesis'in Raccoon Şehri'ne gönderildikten sonra devreye sokulup uyandırılışı.
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//