Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 10189
  • 31

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fatal Frame
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2008, 19:16:38 »
saol

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Haziran 2008, 11:44:51 »
-Fatal Frame 1 :

Miku Hinasaki'nin kontrolünü elimize alıp, Himuro Mansion'daki araştırması sırasında esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan ağabey Mafuyu Hinasaki'yi aramak amacıyla Himuro Mansion'a, belanın tam adresine gidiyoruz...

-Fatal Frame 2 : The Crimson Butterfly

Mio ve Mayu Amakura'nın ormandaki gezileri sırasında, kardeşlerden birinin gördüğünü ve daha yakından bakmak amacıyla peşine düştüğü kırmızı kelebek, onları lanetli bir köye çeker... İşin kötü yanı, köyde yeni bir ayinin hazırlıkları sürmektedir. Mio ve Mayu'nun ayin başlamadan önce köyden kaçmaları gerekmektedir...

-Fatal Frame 3 : The Tormented :

Sürücüsü olduğu arabayla trafik kazası yapıp nişanlısı Yuu Aso'yu kaybeden profesyonel fotoğrafçı Rei Kurosawa, olayın ardından araştırma yapmak amacıyla The House Of Sleep'e gider.. Fotoğraf çekimi sırasında ölü olduğunu sandığı nişanlısıyla karşılaşan Rei'nin Yuu'yu takip etmeye kalkışmasıyla olaylar gerçekleşir..

jill_lover

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 24 Ağustos 2008, 13:23:34 »
gerçekten süper oyun  baya bi korkutuyor

okan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 02 Şubat 2009, 15:33:58 »

bende ps2 yok ama kuzenimde var onda bu oyun olmasına rağmen ben bu oyunu hiç beğenmedim diyor oda bu siteye üye ona fatal frame 3 ün güzel bir oyun olduğunu söylermisiniz ::)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 02 Şubat 2009, 15:50:10 »

bende ps2 yok ama kuzenimde var onda bu oyun olmasına rağmen ben bu oyunu hiç beğenmedim diyor oda bu siteye üye ona fatal frame 3 ün güzel bir oyun olduğunu söylermisiniz ::)

Ozaman ben buradan senin kuzenine Fatal Frame 3'ün güzel hatta harika bir oyun olduğunu söylüyorum ama kuzenin buraya bakarmı oda ayrı bir konu :D

okan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 12 Şubat 2009, 15:07:53 »
saol senin sayende kuzenim oyuna alıştı ve sevmeye başladı :)

oldsnake

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 26 Şubat 2009, 16:57:47 »
harbiden bu seri beni en çok korkutan seri olmuştur, özellikle ff 2 yi ilk oynadığımda 15 20 gün falan ışıkları kapamadan uyuyamamıştım :P 5 sene oluyor

okan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 13 Mart 2009, 15:03:16 »
bazı fatal frame resimleri zor ve gece oynayınca korkutucu olabiliyor
bu oyunun 4.sünü oynamak istiyorum ancak bu oyun avrupa ya çıkmayacakmış
https://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=19952

ali32aft

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2009, 22:10:52 »
şu ana kadar oynadığım korku oyunlarının içinde gerçekten etkilendiğim tek oyun diyebilirim bu akşam ff3 e başlamayı düşünüyorum bakalım ne kadar bir zamanda bitireceğim...

Sinner

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2009, 19:30:48 »
Harika bi oyun.Favori oyunlarımdan bir tanesi diyebilirm..: ) İnşallah nasip olurda 4 ü de oynarımm gelecekte :'( .. 1 2 3 biti..serinin ıcını cıcını çıkardım :P.. Özellikle 2 süperdi cidden...Kesinlikle tavsiye ederim oyunu..Avatarımda 2yle alakalı zaten :P