Hastasıyım FF'nin
Favorim FF10 ancak FF7'nin de yeri ayrıdır bende. Sıkı bir Sephiroth hayranıyım!
@phonix: Bence FF12 kendi çapında güzel bir oyun ancak seride çok daha iyilerini bulabilirsin 
Gülfer arkadaşımız bu oyunun çok sıkı fanlarından ve bilgi sahiplerinden. MK'da FF odasında Moderatör'dür. Sorularınız ona gitsin. 
Teşekkür ederim =)))
Ben FF 12 yi bitirdim ama oyunu bitirmek bir ayımı aldı.Oyunu bitircem derken bir ay evden çıkmadım.Sakallarım uzadı,kız arkadaşımdan ayrıldım,sokağa çıktığımda polisleri imperial sanıyordum ve oyunu en kısa zamanda bitirmeye karar verdim.Hala odamdaki postere baktıkça o kabus dolu günler aklıma geliyor. 
O FF12 nasıl yorar bilmem mi... Tebrik ediyorum seni!

Ama bana göre seride pek parlak değil, bir FF10'un yanında mesela. Kesinlikle tavsiye ederim FF10'u. FF7 grafik açısından kötü olduğu için pek değinmiyorum. Onun ek oyunlarına bakabilirsin mesela Crisis Core, Dirge Of Cerberus gibi. (DOC aksiyon ağırlıklı, pek şahşahlı bir oyun değil ama FMVleri için oynanmaya değer xD)
Advent Children'dan resimler de gelmiş

FF7'nin animasyon filmi, izlemeyen varsa kesinlikle çok şey kaçırmıştır benim gözümde

FF7'nin hikayesini bilmeniz filmden bir şeyler anlamanız açısından çok faydalı olacaktır ancak bilginiz yoksa bile sırf aksiyonu için izleyebilirsiniz. Müzikler de harikulade

Bir de sizi bi'tanemle tanıştırmazsam olmaz

FF7 Crisis Core'dan, Zack Fair.

Aşağıdaki resim de 16 yaşındaki hali (inanası gelmiyor insanın!), favorimdir =D