Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7732
  • 15

doppelganger

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
             Resident Evil: Operation Raccon City -Versus Mod- İnceleme

Resident Evil 5 ile beraber, Re serisine yeni bir soluk getiren Verus mod'u, bir çok yeni nesil oyuncu tarafından çok beğenilmesine karşın, bir o kadar da klasik oyuncu kitlesinin tepkilerine mağruz kalmıştır. Şimdi sizlere RE: ORC'nin versus modları hakkında bilgilendireceğim. Bildiğiniz üzere RE: ORC, içinde 4 adet oynanabilir versus mod'u içermektedir. Bunlar şu şekildedir; Team Attack, Biohazard, Heroes ve Surviva'dır.
Team Attack;

Bu amansız ölüm maçında olabildiğince fazla adam öldür ve zafer senin. Oynanabilir USS ve Spec Ops karakterlerinin amansız mücadelesi bu modda da devam etmekte. 4 kişiden oluşan, toplamda 8 kişilik iki takım halinde en fazla düşmanı alt eden oyunu kazanır. 10 dakikalık oynanış sunan bu modda, aktif ve pasif yeteneklerini akıllıca kullan ve takımını zirveye taşı. Uncharted 3 multiplayer modu olan Takım  Ölüm Maçı ile oldukça benzeşen bu mod en az U3 multipalyer modu kadar zevkli bir oynanışa sahip.
Biohazard;

Yine USS ve Spec Ops karakterleri ile, iki takımdan oluşan bu modda, Haritada belli yerlere konulan G-Virus örneklerini, karşı takımdan önce bulup koruma altına almak. En fazla 5 G-virüs örneğini koruma altına alan takım kazanır.
Heroes;

Klasikleşmiş Re karakterleri ile amansız bir mücadeleye hazır olun. Jill Valentien, Claire Redfield, Leon S. Kennedy ve Carlos Olivere'dan oluşan Spec Ops takımına karşı, Ada Wong HUNK, Lone Wolf ve Nicholai Ginovief'den olaşan USS takımına karşı savaş. En çok kahramanı hayatta tutan takım maçın galibi olur.
Survival;

Zombiler, Hunterlar, Licklerlar ve silahlı kuvvetlere karşı hayatta kalma savaşına hazır ol. Önüne çıkan tüm engelleri aş ve gelen kurtarma helikopterine binen maçı kazanır. 10 dakikalık bir oynanışa yer veren bu mod, en az diğerleri kadar iyi mücadele ve takım ruhu gerektirmekte.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
Ynt: Resident Evil: Operation Raccon City -Versus Mod- İnceleme
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2012, 10:03:10 »
Ellerine sağlık Soner çok güzel bir yazı olmuş. :W Versus modlarının hepsini beğendim. ;)

Alper506

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2012, 10:08:23 »
Eline sağlık gerçekten çok güzel bir yazı olmuş :) Aralarından en zevklisi Heroes modu olmuş.

doppelganger

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2012, 11:43:29 »
Rica ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim. :W

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2012, 18:51:57 »
Soner, teşekkürler, güzel bir anlatım olduğunu söyleyebilirim. Yakında, Operation Raccoon City odamıza, bu bölümlerin rekor sohbet odalarını da açacağız. Fakat şu an için daha zamanı var. Malum, oyuncular henüz oyuna tam olarak hakim olamadılar ve bunun nedeni de belli: buglar. Pc'ye çıksın, oyun site üyelerimizden kalabalık bir kitleye ulaşsın, o zaman bu odaları da açmamız zaruri hale gelecektir. Neyse sözü uzatmadan, bu hoş çalışman için tekrar teşekkür ediyorum. :)

LastEscape

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2012, 02:50:30 »
Malüm elde olmayan sebepler ve slant six'in oyunun konsol platformu için çıkmasıyla beraberinde getirdiği türlü hatalar sayesinde henüz oynama mertebesine erişemediğim aynı şekilde şuana kadar tanımış olduğum bir kaç arkadaş içinde geçerli olan benim "varda yok" diye nitelendirdiğim Versus modu :H güzel özetlenmiş bir yazı eline sağlık soner :)

Jill_61

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2012, 12:30:24 »
tek kelime ile harika :) survival hoşuma gitti

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2012, 12:35:30 »
Ellerine sağlık Soner, hiçbirini oynamadım ve oynamayı da düşünmüyorum :W Babalar gibi Half Life - crossfire dururken taklitlerden sakınırım :H

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2012, 16:50:10 »
Emeğine sağlık Soner , Alper abinin de dediği gibi oyun PC'ye çıktığında incelemenden faydalanacağım. :W

mirkhan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2012, 13:13:29 »
hala yamaya ragmen versus modlarına baglanamıyorum.sadece campinge vermiş oldk parayı:S allahtan dlc ler cıktıda onla vakit geciriyoruz