Ellerine sağlık üstad.Jurgen Klop futbola ilgimden dolayı severek takip ettiğim bir hoca ama bu sözlerine daha önce hiç rastlamamıştım.
Önemli olan birlikte olan anılarımız, iyisiyle kötüsüyle.Bir şeyi başardıysak beraber başardık, başaramadıysak beraber başaramadık.Hayatın her alanında, en ufak şey de olsa en güzel şey de olsa anı anıdır.
İyi ki böyle bir paylaşım yapmışsın Bilâl Baker. Yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum. Bir şeyleri kısa, olabildiğince açıklayıcı ve kaliteli bir şekilde aktarabilmek en önemlisi. Verilen fazla bilgi göz çıkarmaz ama çoğumuzun yaptığı şey, haberlerde aradığımız şeyi bulup gidiyoruz. Anca konu hakkında fazla bilgimiz yoksa ve haber de bu bilgilere sahipse, o şekilde eksiklerimizi tamamlıyoruz. Haberde yoksa bu bilgiler, başka kaynaklardan eksiğimizi giderip yolumuza devam ediyoruz. Kasmaya gerek yok o yüzden. Kesinlikle çok yararlı bir paylaşım Bilâl Baker. Emeğine sağlık. Arada açıp açıp okunacak tarzda bir paylaşım. Foreverlıyorum seni.
Ben seni foreverladım gitti Biçici Bir süredir aklımdaydı, ekipteki herkese bu düşünceleri ulaştırmak istiyordum. Sağ olsun Yürgen Reis, bana aracılık yaptı ve bu satırları yazmamda bana ilham kaynağı oldu