Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 2
//
Resident Evil 2 (2019) Belgeleri
16076
55
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
...
6
Orcuncharted
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil 2 (2019) Belgeleri
«
Yanıtla #10 :
18 Temmuz 2019, 02:43:47 »
HERHANGİ BİR AFETZEDEYE
Halen daha hayatta olacak denli talihsiz olan biri varsa, bunu hediyem olarak düşünsün.
"Lickers" adını verdiğimiz, derisi canlı canlı yüzülmüş gibi görünen o ürkütücü itlere karşı gözlerinizi dört açın. Yarasalar kadar körler, ama duyuları durumu telafi etmenin ötesinde.
Yani etrafta bir enayi dümbeleği gibi koşmayıp silahını ateşlemediğin sürece yanlarından geçebilirsin... Muhtemelen.
Ne yaparsan yap, ninem gibi yap ve ortalıkta olabildiğince sessiz hareket et, tamam mı?
Her neyse, gitmeyi pek istemiyorum, ama görev çağırıyor. Bu kadar ve şimdi intikamı alınacak bir arkadaşım var.
David
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #11 :
18 Temmuz 2019, 02:44:53 »
BİR ADAMIN ÇİZİKTİRMESİ
O şirket kodamanlarına lanet olsun! Beni işten attılar! Onlar için yaptığım onca şeyden sonra! Ama eğer böyle olacaksa, olsun bakalım. Dünyanın çivisi çıkarken, az biraz kendi kendime eğleneceğim.
Tüm o mundar domuzları tel bir kafesin içine kapattım ve bir C4 kurdum. Yapacağım tek şey onu patlatmak ve "hoşça kalın asalaklar!"
Ama hemen biterse de eğlencesi kalmaz, yani belki o kudurmuş ahmağa gerçekten sızlanacağı bir şey verebilirim.
Evet, belki ona küçük bir oyuncak verir ve "Yanındaki adamı öldür de diğerlerini bağışlayayım," derim. Ne yapacağını merak ediyorum.
"Adalet" ve "gurur" diye haykırırsın; ama bana, kendi amirine kaç defa karşı geldin?
Evet, sen böyle bir polissin işte... Yani ölmeyi hak ettin.
Oğlum eğlenceliymiş be. Bunun için biraz müzik lazım.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #12 :
18 Temmuz 2019, 02:46:24 »
SANAT MAKALESİ: "KIZIL TAŞ"
Kara Prens Edward'ı büyülemiş olan yakut, Nil'in kraliçesini kurutmuş olan inci, bir kraliçeyi giyotine götüren elmas—mücevherlerin cazibesi ile ilgili hikayeler saymakla bitmez.
Bu gizemli kırmızı taş, açık ara aralarında en göze batanı.
Diğer mücevherler gibi, bunun kökeni de bilinmiyor. Bir zamanlar soylu bir kadının mücevher kutusunu süslediği ve hatta bilge bir krala adandığı da söylenir.
Bu sonbaharda, uzun zamandır efsanelere gark olan bu taş bir açık arttırmada sergilenecek. Müzayede, kesinlikle çok sayıda ilgiliye ev sahipliği yapacak.
Yine de, sevgili okuyucularım, her güzelliği gölgeleyen bir kusur olduğundan dikkatle yaklaşsanız iyi edersiniz. Bu mücevher tebalarını seven müşfik soyluları Caligula'dan daha korkunç zalimlere dönüştürüyor ve bunu kanıtlayacak hikayeler de duyduk. Cidden doğruya doğru; çünkü kana bulanmış bu mücevherler, parıltılarıyla her türden insanın kalbinde yatanları harekete geçiriyor.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #13 :
18 Temmuz 2019, 02:47:10 »
DEPARTMAN NOTU
22 Eylül 1998
Ofis Malzemesi'nin Bina İçi Taşınma Bildirisi
Isıya dayanıklı 3 numara kombinasyonlu güvenlik kasası; S.T.A.R.S. Ofisi (2. kat) mahallinden Batı Ofisi (1. kat) mahalline taşınmıştır.
Kombinasyon Sola 9, Sağa 15, Sola 7. Kombinasyonu alındığında lütfen olabildiğince çabuk değiştirin.
R.P.D. Tesis Bakım Dept.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #14 :
18 Temmuz 2019, 02:47:56 »
EKİPMAN İMHA BİLDİRİSİ
İmha Edilecek Eşya:
7439 Devriye Arabası'nın anahtarı
Detaylar:
Eğrilmiş anahtar, artık kullanılabilir durumda değil, ama halen anahtarsız giriş düğmeleri ile arabanın kapıları ve bagajı açılabilir.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #15 :
18 Temmuz 2019, 02:48:39 »
OTOPSİ KAYDI NO. 53477
Merhumun Adı: Justin Hanson
Erkek, Kafkas, 39 yaşında
Gözlemlemeler:
Personel tarafından hapishane hücresindeki yatağında ölü bulundu. Elleri sona ermesi gereken ölü katılığı sebebiyle halen sıkıca kenetlenmiş. Büyük olasılıkla elektrikler kesildikten sonra öldü.
Birçok kez hapsedilmiş olan merhum, ünlü bir kleptoman. İnanılmaz bir şekilde, klinik teşhisiyle tutarlı olsa da ceza evinde bile hırsızlık yapacaktı.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #16 :
18 Temmuz 2019, 02:51:38 »
ŞEF IRONS'A GÖNDERİLEN E-POSTALARIN KOPYALARI
Polis Şefi Irons,
Sarsılmaz desteğiniz için bir teşekkür olarak uygun gördüğünüz şekilde kullanmanız için küçük bir meblağı hesabınıza yatırdım. Umarım astlarınızın, özellikle de şu konaktan kurtulmış olanların, gözetimine devam etmenizde size güvenebilirim. Mecbur kalırsanız onlardan kurtulun.
W.B.
Polis Şefi Irons,
Umbrella karargâhıyla ilgili bir takım sorunlar yaşadım. Takım elbiseliler araştırmamın meyvesini araklamak istiyorlar. Ama endişe etmeyin, yakın bir zamanda bu sona erecek. Size yapmanızı söylediğim şeyi yapın ve her şey yoluna girsin.
W.B.
Polis Şefi Irons,
Laboratuvarın etrafındaki güvenliği arttırın. Kas kafalılarınız bütün şüpheli kişileri gördükleri anda vursunlar. Öldürüp öldürmemeleri veya Umbrella çalışanı olup olmamaları önemli değil. G'yi tamamlamaya çok yakınım ve hiçbir aşağılık yoluma çıkamayacak.
W.B.
Polis Şefi Irons,
Aklını başına topla ve kahrolası işini yap! Kanalizasyonda daha fazla güvenliğe ihtiyacım olduğunu SÖYLEMİŞTİM! Bunun benim için ne kadar kritik bir zaman olduğunu bilmiyor musun!? Para konusunda da, yönetimi devraldığımda ne istiyorsan ödeyeceğim, ama öncesinde değil. Neden bunu anlamıyorsun!? Ne denli feda edilebilir olduğunu asla unutma.
W.B.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #17 :
18 Temmuz 2019, 02:52:45 »
HAYVAN DOLDURMA KAYDI
Beyaz Kuyruklu Geyik (Erkek, yaklaşık 6 yaşında)
Yakalandığı Yer: Arklay Dağları
Uzunluk: 185.42 cm. Ağırlık: 160.11 kg.
Ortaya çıkan sonuçtan memnunum, ama bu zayıf şeyler üzerinde çalışmaktan bıktım. Belki de daha zorlu hayvanlara geçmenin vakti geldi.
Sibirya Kaplanı (Erkek, yaklaşık 4 yaşında)
Yakalandığı Yer: Khabarovsk Krai
Uzunluğu: 205.74 cm. Ağırlık: 239.95 kg.
Sarı karnını keserek açıp da ılık bağırsaklarını dışarı çıkarttığımda neredeyse boşalacaktım. Halen vahşi bir canavar gibi kokuyorum. Hayat bu.
Domuz (Dişi, 22 yaşında)
Yakalandığı Yer: Raccoon Şehri
Uzunluğu: 160.02 cm. Ağırlık: 49.89 kg.
Bu türün bedeni yumuşak, tatlı ve tamamı beyaz. Ayriyeten de tamamıyla benim. Sonsuza dek.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #18 :
18 Temmuz 2019, 02:53:35 »
TAMİRHANE MEKTUBU
Polis amirinin ofisindeki kapının üzerindeki elektronik kilide ilişkin açıklamaya istinaden, görünüşe göre bir şeylerin değiştirilmesi gerekiyor.
Sorunu çözmek için birkaç güç paneli parçasına ihtiyacınız olacak. Neyse ki, mağazalarımızdan birinin tamircisi saat kulesindeki çanı tamir etmek için karakolda.
Birkaç yedek parçayı onunla göndermiştik ve bize bir tanesini 3'üncü katın doğusundaki depo odasında bıraktığını rapor etti. Bir sorun olursa veya bir taneden fazlasına ihtiyaç duyarsanız, onu saat kulesinde arayıp bulmaktan çekinmeyin.
Size tekrardan hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #19 :
18 Temmuz 2019, 02:54:30 »
EL KOYMA RAPORU
Tarih: 14 Ağustos 1998
Yer: R.P.D. 2. Katı Bekleme Odası
El Koyma Nedeni:
Şüpheli bir adam yukarıda belirtilen yerde bulundu. Bir polis memuru ile karşılaştığında, kafası karışmış rolü yaparak kaçmaya çalıştı, ama tutuklandı. Üzerinden çıkan nota el konuldu.
Açıklamalar:
Diğerleri onu çıkaramamış olsa da, adı Justin Hanson: yaşı 39, şehir sakini, bekar ve hapishanemizin düzenli müdavimlerinden. Genel olarak kötü biri değildir, sadece kuş beyinli kleptomanın dik alâsı. Yine de, olmayacak bir yerde, bir karakola kazık atmayı denediğine inanamıyorum...
(Plastik torbada bir kağıt parçası var.)
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
...
6
« önceki
sonraki »