Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 16070
  • 55

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 2 (2019) Belgeleri
« Yanıtla #30 : 18 Temmuz 2019, 03:07:39 »
TOM'UN GÜNLÜĞÜ

5 Şubat

O mektubu Oliver'a göndereli iki ay geçti ve geriye dönen bir şey olmadı. Sıfır. Anlaşılan bir kere evlat edinilince hepsi aynı oluyor. Kesin bazı süslü insanların evinde krallar gibi yaşıyordur ve hepimizi unutmuştur. Oliver ömür boyu arkadaşım olacak kadar farklı diye düşünmüştüm. Sanırım aptalmışım.

8 Şubat

Ann, bütün çocukları önüne dizdi ve onlara bir hikaye anlattı. "Evlatlık edinilen çocukların tamamı 'öcüler' için yemek haline geldiler. Bu yüzden de kimse onlardan bir daha haber alamadı," dedi. Bu düşüncelerin aklına nereden geldiğinden emin değilim, ama kesinlikle değersiz korku romanları yazmaya niyetlenmiş görünüyor.

13 Şubat

Bu civarda tuhaf bir şeyler oluyor ve Ann'in hikayelerinin sebep olduğu bir şey de değil. Beni yanlış anlamayın: Daha kötü yerlerde bulundum. Bu yer büyük bir ilaç şirketi tarafından fonlanmış, ama neden kimseyi arayamıyor veya dışarı çıkamıyoruz. Neden etrafta çok fazla doktor var? Her gün yapılan bu iğnelerin nedeni ne? Sanki biz...

14 Şubat

Beni evlatlık alıyorlar. Beni! İnsanların çoğu genelde küçük yaştaki çocukları alır, bunun için çok büyük olduğumun farkındayım, ama azıcık mutlu olmadığımı söyleyemem. Kimi kandırıyorum?! Resmen yerimde duramıyorum. Ayın 20'sinde bu yere veda edeceğim. Yeni annemin ve babamın gurur duyacağı iyi bir evlat, iyi birisi olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

19 Şubat

Oliver gecenin bir yarısında geri geldi, her şey talan olmuştu, "yardım et" falan diye bağırıyordu. İlk başta onu tanıyamamıştım bile; yüzü soyulmuş ve ermişti. Şu an öğretmenler ile doktorların yanında. Sadece derisi ile ilgili bir şey olduğunu söylediler. Yakında iyileşecek ve sonra birlikte tekrar maceralara atılabileceğiz.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 18 Temmuz 2019, 03:08:58 »
_____'NİN GÜNLÜĞÜ

eğer bunu okuyoysanız
poyisi çayırın

öcüler buyada
heykesi yiyoylar
buyada çok fazya öcü vay

yaydım
geliyoylay
yaydım et bana anneciyim

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 18 Temmuz 2019, 03:09:43 »
YÖNETİCİDEN MEKTUP

Söz konusu hadise konusunda, her şeyin halledildiğini rapor etmekten mutluluk duyuyorum.

19 Şubat'ta, Denek 628 laboratuvardan kaçmış ve tesisimize zorla giriş yapmıştı. 628, esasen bu tesisin aday havuzundandı ve görünüşe göre yardım bulma umuduyla geri dönüş yapmış. 628, personelimiz tarafından çabucak gözaltına alındı.

628, laboratuvarın klinik testlerinin bir tanesinden geçtiği için, virüsü beraberinde getirdiğine dair açık bir olasılık bulunmaktaydı; bu nedenle önlem olarak bütün denek adaylarımızı imha ettik. Hızlı imhaları, teşekkürlerimi sunmak istediğim güvenlik ekibimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Komşularımıza, binanın harap olmuş durumu nedeniyle çocukların tamamını güvenlikleri için geçici olarak başka bir yetimhaneye taşıdığımızı söyledik.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra, tesisin geleceği açısından daha fazla test adayı tedarik etmeye kaldığımız yerden devam etmeyi planlıyorum.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 18 Temmuz 2019, 03:10:51 »
EYLÜL TEFTİŞİ (1. HAFTA)

Halihazırda geçen hafta talepte bulunmuştum, ama kimlik bilekliklerimiz mutlak surette hemen yenisiyle değiştirilmeli. Ana tesisteki belirli alanlara erişim sağlamak için bir tanesine ihtiyacımız var. Diğer bir deyişle, ben ve ekibim işimizi yapabilmemiz için bulunmamız gereken yerlere şu an için gidemiyoruz, bu yüzden kimsenin bizi tembellik etmekle suçladığını duymak istemiyorum.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 18 Temmuz 2019, 03:12:13 »
EYLÜL TEFTİŞİ (2. HAFTA)

Yeni bilekliğin gelmesiyle birlikte, en nihayetinde imha alanıyla ilgili araştırmamıza başlayabiliriz. Diğer günkü yakma fırınına ilişkin rapora gelince, pek önemli değil, muhtemelen büyük çaplı bir artık döküntüsüydü. Bu raporu tamamladıktan sonra gidip kendim bir göz atacağım.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 18 Temmuz 2019, 03:13:05 »
RAPOR: "G" HAKKINDA

G-Virüsü klinik testi, son aşamasına çok yakında girecek. "G", insanları gölgede bırakacak yeni yaratık, doğmadan önce izin verin, biyolojisi ve biyolojik fonksiyonları ile ilgili birkaç şeyin tahmininde bulunayım.

Zeka

Deneğin zekası; sözel becerilerinin günler içerisinde yok olması ile azalmaya başlayacak. Nihayetinde, mantık kapasitesini ve insanlığını kaybedecek. G; hayatta kalma ve üreme ihtiyacı ile hareket eden saf bir içgüdünün yaratığı olacak.

Fiziksel Beceriler

Alışılmamış bir biçimde hızlandırılmış hücre bölünmesi, yani evrim, geçirerek her çevreyle oldukça uyumlu olacak. Üstelik, yenilenme sayesinde şaşırtıcı derecedeki kendi kendisini iyileştirme becerisi sayesinde herhangi bir klasik ateş gücü yoluyla tamamen yok edilmesi oldukça güç olacak.

Çoğalma Davranışı

G'nin en dikkat çekici özelliği; yoğun üreme isteği olacak. İçgüdüsel olarak kendisininkiyle en yakın DNA uyuşması olan insanları arayıp içlerine bir embriyo bırakacaktır.

Ama başarı ihtimalleri çok düşük ve eğer DNA uyumu yeteri kadar yakın değilse, bunun yerine az gelişmiş bir G yaratığı üreyecektir. Gerçi en yakın uyuşmanın, deneğin sadece, varsa biyolojik çocuklarından birisiyle mümkün olabileceğini sanıyorum.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2019, 03:14:12 »
UMBRELLA KARARGÂHINA GÖNDERİLEN E-POSTALARIN KOPYALARI

Yönetici Owens,
NEST genelinde alarmlar çalmaya başladı. Ne oluyor bilmiyorum, ama silah seslerini duyabiliyorum ve bölüm şefime ulaşamıyorum. Kapana kısıldık. Olabildiğince çabuk yardım gönderin.

Yönetici Owens,
Buradaki durum korkunç. NEST'e virüs bulaşmış. İnanılır gibi değil. Tehlike önleyici sistem hiçbir şekilde çalışmadı. Üçüncü şahısların işi mi bu? Başka kimin olabileceğini düşünemiyorum. Ama niye? Mayer ve Kim öldüler. Öksürmem kesilmiyor. Neden bana cevap vermiyorsun!?

Yönetici Owens,
Sen... Tüm bunları sen...

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2019, 03:15:17 »
KANALİZASYON ŞİRKETİ BROŞÜRÜ

Üst yöneticiden selamlar
Şövalyeler İnşaat Şirketi ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. Geride bıraktığımız 20 yıldan fazla zamanda, iki ana prensibimiz "latifecilik" ve "yüksek kaliteli endüstriyel tasarım"ı asla unutmaz iken, ülkemizin en büyük şehirlerinin bazılarının kanalizasyon sistemleri üzerinde çalışmanın onurunu duyduk.

ŞİŞ olarak, işimiz yer altında diye tasarımlarımızın vasatın altında olmaması gerektiğine inanıyoruz.

Bir kraliçeden daha fazla saf, bir süvariden daha fazla ışıltılı ve bir piyon kadar hoş. İşimiz kesinlikle içinde bulunan herkese büyük bir zafer getirecek.

Günün birinde savaş meydanında buluşacağız.

Şövalyeler İnşaat Şirketi Üst Yöneticisi
Dünya Satranç Birliği Onursal Üyesi
Raccoon Satranç Kulübü Onursal Danışmanı
Fischer Satranç Severler Derneği Onursal Yöneticisi
R. B. Fischer

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2019, 14:24:10 »
U-ALANI KAPISINI AÇMAK

Size U-Alanı'na giden kapıyı nasıl açacağınızı söyleyen şeyi şu son hızlı transfer sırasında kaybettim. Her bir panele bir fiş takmak zorunda olduğunuzu biliyorum, ama hangi fişin nereye takılacağını hatırlayan birisi varsa, lütfen halden anlayın  ve bilgiyi bu panoya ekleyerek paylaşın.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 18 Temmuz 2019, 14:26:21 »
TESLİMAT FİŞİ

Aşağıdaki eşya, siparişinizde belirtilen yere teslim edilmiştir.

1 Adet Isıya Dayanıklı Güvenlik Kasası

Kombinasyon, güvenlik kasasının yan tarafına tebeşirle yazılmıştır. Güvenlik kasasını kullanmadan önce silmeyi lütfen unutmayın.