Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 34062
  • 138

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hayaller ve Ötesindekiler; "Raccoon City Ziyareti!"
« Yanıtla #80 : 26 Kasım 2013, 18:22:02 »
Aynen üstad orada düşünecek zamanım olabilir.:D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 26 Kasım 2013, 19:19:13 »
Orada sen roman bile çıkartabilirsin :D

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 26 Kasım 2013, 19:58:56 »
Bakacağız artık ne çıkacak.:D

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 02 Aralık 2013, 18:02:01 »
En geç bu hafta sonuna kadar hikayeyi son bölümüyle sonlandıracağım. Çünkü askerlik zilleri çalmaya başlıyor.:D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 02 Aralık 2013, 18:47:07 »
En geç bu hafta sonuna kadar hikayeyi son bölümüyle sonlandıracağım. Çünkü askerlik zilleri çalmaya başlıyor.:D

Bekliyoruz Levent The Allah'ın Adamı :H :H

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 02 Aralık 2013, 19:53:17 »
Güzelmiş o yakıştırma.:D

not_kill_hunk

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 05 Aralık 2013, 04:34:47 »
bende merak ediyorum sonunu :)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 05 Aralık 2013, 16:10:17 »
Son bölüm olarak düşünmüştüm ama yazarken gidişat bir bölüm daha devam edebileceğimi gösterdi. Finale hazırlık diyebilirim ve öncesinde güzel bir parça ile biz de kendimizi hazırlayalım.:D

Resident Evil tribute Shinedown - Diamond Eyes HD

8. Bölüm

-Bölüm adı: Sürprizleri sever misin?

Leon ve Claire kapıyı açtıklarında karşılarında aradıkları kişiyi buldular.
Claire: Jill Valentine?
Jill: Evet benim.
Leon: Sonunda...Ama bir patlama oldu sanki, o da neydi?
Jill: Bu odaya ulaşmadan önceki koridordaki camda gerçekleşen bir patlamaydı. Karanlıkta net göremedim ama bir adam içeriye girmeye çalışırken aniden ortalık toz duman oldu. Ve hızlı bir şekilde koştum.
Claire: Nemesis ile Wesker ikilisi olmalı.
Jill: Ne? O ikisi birlikte mi?
Leon: Evet biraz daha iyi geçinirlerse sevgili olabilirler. Nemesis kontrolden çıktı, Wesker dahil herkesi öldürmeye çalışıyor. Uzun hikaye, buradan kurtulduğumuzda detaylarıyla sana bir kahve ısmarlarken anlatabilirim Lady Valentine?
Claire: Oha diyorum sana! Abim bu teklifini duyarsa seninle bizzat kahve içmeye gelebilir.
Jill: Evet, Leon bunu duymamış olayım. Benim başım bağlı.
Leon: Nereye bağlı başın, çözeyim?
Claire: Jill zamanla alışırsın bu adama, Levent denen manyağın yan etkileri var hala üzerinde.
Jill: Hadi o zaman gidelim, yeterince zaman kaybettik.
Leon: Zamancı arkadaşım var tanıdık, kaybedilen zamanı iki okuma 3 üfleme ile geri getirebiliyor.
Jill: Çenenin yayına sıçsınlar.
Claire: Ana girişe dönelim, abimler oraya dönmüş olabilirler.

Bu sırada Chris bir yandan Nemesis-Wesker ikisinden kaçtıklarının farkında, Jill Valentine'ı ararken diğer yandan ömür törpüsü Levent ile uğraşıyordu.

Levent: Abi bir gün yine içiyoruz arkadaşlarla.(kola'dan bahsediyor) Ben çok kaçırmışım, 2 tane 2.5 litrelik devirmişim halen bir kutu istiyorum. Orada barmeni çuvala koydular götürdüler, bir arkadaş da dedi; "Hadi Levo, sen düş kurmayı seversin, düş peşindeysen düş şunların peşine." ben de kalktım oradan son otobüsü yakalamak için duraktayız, sakallı bir kıza rastladım, kentkartı sıfırlanmış "benim yerime basar mısın?" şeklinde bir şeyler dedi ve kartımı bırakıp kaçt....

3-5 satırlık anlatımda bu kadar iç içe saçmalamaya dayanamayan Chris elindeki silahla Levent'in kafasına vurdu.

Chris: Küçükken topun gökdelene kaçmış olabilir mi? İnşaat kesmez bu kadar saçmalığı.
Levent: Bak dur inşaat hikayesi geldi aklıma böyle deyince, bir gün yine aynı yerde oturup içiyor...
Chris: Allah cezanı vermesin. İflahım kesildi.

Şeklinde söylenmeye devam ederken ana girişe doğru yürümeye devam ettiler.

O sırada dışarıdaki çatışma içeriye doğru sıçramıştı. Nemesis camdan içeriye kendisini atan Wesker'ın peşini bırakmaya niyetli değildi. Aynı yerden içeri girdi. Girdiği odada karanlık hakimdi. Bir ses duydu ve oraya doğru yöneldi. Dolabın içinde gizlenen Wesker ani bir hareketle dolaptan çıktı, ve tam çıkarken dolap kapağı Nemesis'e denk geldi. Nemesis ani gelen bu darbe ile yere yığıldı. Wesker oradan Jill ve diğerlerinin yolu takip etti.

Jill, Claire, Leon ana girişe ulaştıklarında nefes nefese kalmışlardı. Bu sırada ana holün hemen ortasında arkası dönül bir sandalye vardı. Sanki birisi oturuyordu. Jill eliyle sessiz olun işareti yaptı ve sandalyeye doğru yöneldi. Tam sandalyeye ulaştığında ani bir şekilde sandalye dönmeye başladı. Ve o sandalyenin boş olmadığını anladılar.

Leon: Jill kahve randevumuzu unut! Kiminle gideceğimi biliyorum!
Claire: Bu adamın kesinlikle Gargamel'in kedisi ile bağı var, çünkü tam bir AZMAN.

Chris ise son sabrını kullanarak yoluna devam ediyordu ve asansöre ulaşmak üzereydiler artık. O sırada hemen arkasından gelen bir çığlıkla geriye döndü.

Levent: Amanııınnnn. Bu beni ısırdı ya........!!!

Chris bu tepkiye gülmek üzere iken kendini zor tuttu. Mutasyona uğramış bir köpek tarafından ısırılmıştı Levent. Manzara dehşet verici olmasına rağmen Chris o iğrenç espri ve hikayelerin öcünü alır gibi hissetti ama yine de dayanamadı.

Chris: Levent, söz ver bir daha iğrenç espri yok. Ya da asansöre atlayıp gidiyorum ve bu güzel süs köpeği ile seni baş başa bırakıyorum. ahahaha.
Levent: Tamam dostum ne istersen söz! Bana bunu yapma. Öldür şunu! Bana kıyma sana da kuşbaşı hadi.
Chris: Lan manyak ölmek üzeresin ve yine de söz verirken espri derdindesin. Saplantılı psikopat!
Levent: Olum doğuştan geliyor bu olay kontrol edemiyorum kendimi. Bak birazdan kapı çalacak mesela. Kim o? Richard Gere.
Chris: Hay senin!

Gözü kapalı ateş ederek belki Levent'e denk getiririm dedi Chris ama adam öylesine ballı bir bünyeye sahipti ki o sırada hapşırdı. Hapşırırken vücudunun aldığı şekil ve gerilme reaksiyonu sayesinde beynini teğet geçen kurşun zombi köpeğin kafasına isabet etti.

Levent: İşte burada çok yaşa demelisin!
Chris: Kırk yıllık kraliçe arı olsam böyle bal göremezdim!

Dedi ve asansöre binip giriş katına yöneldiler.

Sandalyenin aniden dönmesi ile beklenmedi bir misafir çıkmıştı ortaya. Tam o anda yan kapı açıldı ve içeriye Wesker girdi koşarak. Asansör indi ve Levent, Chris ikilisi de artık oradaydı. Tek eksik kalan Nemesis ise geldiğini belli eden adımlarla yaklaştığını belli ederken sandalyedeki beklenmedik misafirden gelen ses;

Sona çok az kaldığını hissedebiliyorum!"

son bölümle devam edecek...

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 05 Aralık 2013, 19:39:17 »
Bu sefer de "Amanııınnnn. Bu beni ısırdı ya" cümlesinden sonrası yok. :H :H :H Abi ellerine sağlık cidden, iyi güldürüyor bu hikaye. :H Bitmese şöyle "Mahalle Muhtarı" dizisi gibi 300-400 bölüm gitse ses etmem yeminle. :H Son bölümü merak etmeye başladım, "Levo ölüyor mu, Wesker ikisini de haklayacak mı, koltuktaki gizemli şahıs kim, bütün bu sorular son bölümle yanıtlanacak, takipte kalın...." Elimde malzeme olsa güzel Trailer yapardım buna he. :H Merakla beklemekteyim abi son bölümü, ellerine sağlık tekrardan. :W

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 05 Aralık 2013, 19:59:08 »
Dediğim gibi malzeme çok ama asker evveli bu hikayeyi bitirme sözümü tutmam gerekli olduğundan bitiriyorum. Yoksa bu henüz 1. sezon finali olurdu.:D