7. Bölüm
Bölüm adı: "Ezeli ve ebedi düşman."
Hastane girişinde Nemesis ile pusu kurdukları anda arkadan gelen ses ile irkilmişlerdi. Tam savaşın ortasında fazlasıyla sürpriz yaratan bir sesti çünkü. Olayların başlangıcı sayılabilecek kişi; Albert Wesker tam olarak oradaydı çünkü. Kısa süren bir sessizlikten sonra yıllar sonra gelen karşılaşmanın şoku vardı Chris başta olmak üzere diğerlerinde.
Chris: Sen nasıl oluyor da halen hayattasın, lanet olası!
Wesker: Hey sakin ol Chris. Eski bir dostu ziyaret etmek istemiştim sadece.
Chris: Eskimiş kaşardan tost Albert Wesker'dan dost olmaz diye bir söz var duydun mu?
Wesker: He ne dedin tatlı şey, anlayamadım da.
Leon: Birileri Chris'ten hoşlanıyor galiba.
Levent: Bugün tatlım diyen yarın kaslı erkeğim diyebilir bence.
Claire: Hey siz iki işe yaramaz! Wesker kadar zararlı olmaya başladınız.
Nemesis: STARSSSSSSSS.......Hay sizin muhabbetinizin, hadi lan daha eve gidip hatunla alışverişe çıkacağım şuradaki rolümü bitireyim artık.
Chris: Bu iş gerçekten uzadı Wesker, ben senin bildiğin kahramanlardan değilim, öyle tatlım falan kafamı bozuyorsun.
Leon: Chris, bizim orada tanıdık tamirci var. Bozulan kafaları ucuza tamir edip 2 sene garanti veriyorlar.
Levent: Bu adamın kesinlikle genlerinde Türk kanı var, bu kadar iğrenç espri zorlasan başka türlü çıkmaz.
Wesker: Geyiği bırakalım o zaman gençler. Nemesis denen ucubenin bütün kontrolü bende. Ve belki de hayatlarınız elimin ucunda.
Nemesis: Hadi lan ordan, son Tyrant olayını unuttun galiba hahaha.
Wesker: Ama bu nasıl olur, sen emirlerime karşı gelemezsin ve benimle kafa bulamazsın.
Nemesis: Lan manyak mısın sen? Durup durup yok o biyolojik silah yok bu virüs ile karşımıza çıkıp en güçlü benim havalarımdasın. Gücü kontrol edemedikten sonra sadece bir zavallasın. Ve ben senden emir almayacağım, kendim için savaşıp dünyayı ele geçireceğim.
Chris: Eğlenceli olacağa benziyor.
Nemesis'in beklenmeyen bu tepkisinden sonra Chris, Leon, Claire, Levent hızlıca hastanenin giriş kapısına doğru koşmaya başladılar. Nemesis ise bazukasını bir kez daha doğrulttu ve birden bire Wesker'a doğru yöneldi.
Nemesis: Ölüm zamanı Albert. Önce senin işini bitireyim gerisi kolay olacak.
Wesker: Sana durmanı emrediyorum.
Nemesis: Ben ise kendime durmayı değil vurmayı emrediyorum.
Dedi ve bazukasını ateşledi. Wesker son anda bir hamle yaparak kendisine sağ tarafında siper alanı yarattı. Diğerleri içeriye giden kapıya ulaştılar ve bu anda Leon birden durdu. Kapıya yöneldi. Bir şeyler arıyor gibiydi.
Claire: Hey artist çocuk ne arıyorsun aç şu kapıyı!
Leon: Annem bana insanların kapısını zile basmadan açmamın terbiyesizlik olacağını söyledi.
Savaşın ortasında can derdinde olan Chris dayanamadı ve Leon'a bir tokat attı.
Chris: Hey sen, artık kendine gel adamım. Bu Levent seni bozdu cidden, çıldırmış gibisin. Hastane kapısı ve sen zil arıyorsun?
Leon: Haklısın, burada zilin ne işi var. Hadi kapıyı çalalım o zaman, içeride birisi varsa açar.
Claire: Bir tokat da ben atsam nasıl olur?
Levent: Tokat kesmez tekmelemek lazım, olmadı kafasına odunla vurmak da bir çözüm, kendimden biliyorum.
Chris: Yeter arkadaşlar, kafayı yedirteceksiniz bana. Tamam hepiniz susun ve direktiflerime uyun. Kapıyı ben açarım.
Dedi ve kapıyı açtı. İçeriye girip hemen kapattılar. Bu esnada Wesker ve Nemesis dışarıda kaldılar. Hemen hastane giriş holünde asansörü gördüler.
Chris: Görünüşe göre yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Ben ve Claire 2. kata gidelim diyeceğim ama siz iki manyağı beraber bırakamam. Levent sen benimle geliyorsun. Biz 2. kata çıkıp oraya bakacağız Jill için. Telsizle bağlantımız koptu ama buralarda olmalı. Siz de bu katta arayın ama dışarıdaki tehlikeleri unutmayın.
Leon: Anlaşıldı. Peki onu bulduğumuzda nerede buluşacağız.
Chris: Bulan ekip buraya gelsin ve girişte beklesin. Telsizle iletişim kurmayı da deneriz.
Levent: Bir şey sorabilir miyim? Ama korkuyorum.
Chris: Haydi sor sor.
Levent: Tamam ama kızmak yok. Bunun adı telsiz ama içini açıp baktığımızda telleri görüyo....
Leon bu aşamada Levent'in ağzını kapattı ve.
Leon: Anlaşıldı iğrenç bir espri geliyor ya da gerçekten ne olduğunu bilmediğinden tespit sıçmak üzere. Chris al bunu ve benden uzaklaştır, buradan sağ salim çıkarsak ilk işim psikolog ile görüşmek olacak!
Chris Levent'i ağzını bantlayarak asansöre bindirdi. Ve 2. kata doğru yola koyuldular.
Leon: Haydi küçük kahraman, biz de yolumuza devam edelim.
Claire: Gerçekten buradan kurtulduğumuzda seni psikologa elimle götüreceğim.
Leon: Oldu gözlerim doldu.
Bu aşamada dışarıda ise beklenmeyen bir çatışma vardı. Wesker sersemlemiş vaziyette hastanenin pencerelerinden birisine yaklaştı ve camlarını kırdı. İçeriye doğru kendini atacakken Nemesis belirdi ve ona doğru koşmaya başladı. Bu anda içeride ise yolculuk devam ediyordu.
Chris ön tarafta elinde silahıyla ilerlerken gerisindeki Levent'e;
Chris: Demek Türkiye'den geliyorsun, amacın ne?
Kısa süren sessizlik ve Chris yineler.
Chris: Sana diyorum. Bana cevap ver.
Biraz daha süren sessizlik sonrası arkasına dönen Chris Levent'in ağzındaki bantı hatırladı ve ağda yaparcasına bantı çekti. Levent'in bıyıkları ise sağ taraftakiler bantın etkisiyle kopmuş şekilde sadece sol tarafta biraz kalan haliyle komik bir görüntü oluşturdu.
Levent: Senin suratına tüküreyim, kas yığını! Ne yaptın bıyıklarıma!
Chris: Bence yakıştı.
Bu anda aşağıda Leon ve Claire ilerlemeye devam ederken bir patlama geldi ve sağ taraflarındaki kapıya doğru koştular. Kapının arkasından uğuldamalar geliyordu.
Leon: Bu ses neyin nesi?
Claire: Kapıyı açmalıyız!
Leon: 3'e kadar sayacağım ve kapıyı açacağız.
3-2-1....
7. Bölüm sonu.
devam edecek...