Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 34048
  • 138

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Hayaller ve Ötesindekiler; "Raccoon City Ziyareti!"
« Yanıtla #120 : 02 Ocak 2019, 23:12:27 »
Göreyim seni abi, yayınladığında seni puana boğacağım :-J :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 03 Ocak 2019, 01:34:15 »
Tamamdır yarın yayınlıyoruz o zaman. :D

Ahan da geliyor!

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 03 Ocak 2019, 21:40:54 »

Yıllar sonra hikayeyi bitireceğim mesajı atıyorum sonunda. Hikayenin yarım kalması beni de üzmüştü geçmişte. O kadar hayalin ardından, hikaye bir şekilde sonlanmayı hak etmişti. Ve son bölümle hayalleri ve hikayeyi şimdilik bitiriyoruz. Geçmişten bu yana hikayeyi zaman ayırıp okuyan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Yeni hikayelerde ve de yolculuklarda görüşmek üzere. Hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin!

Öncesinde elbette güzel ve sizi finalin içine çekecek bir şarkıyı tam olarak buraya bırakıyorum. Şarkıyı dinledikten sonra tam olarak final moduna girmiş olacağınıza eminim!

Hayaller ve Ötesindekiler; "Raccoon City Ziyareti!"  - Final Bölümü

Sandalyenin aniden dönmesi ile beklenmedi bir misafir çıkmıştı ortaya. Tam o anda yan kapı açıldı ve içeriye Wesker girdi koşarak. Asansör indi ve Levent, Chris ikilisi de artık oradaydı. Tek eksik kalan Nemesis ise geldiğini belli eden adımlarla yaklaştığını belli ederken sandalyedeki beklenmedik misafirden gelen ses;

"Sona çok az kaldığını hissedebiliyorum!"

Birkaç saniye süren derin sessizlik ortamın ateşini düşürmeye başlamıştı ki; Leon patladı.

Leon: Sen nereden çıktın, kırmızı giyen şeytanın kızı!

Sandalyenin dönmesi ile ortaya çıkan kişi, şeytani gülümsemesi ile Leon'un Levent ile takıldığından beri yarım kalan aklını tamamen başından alan Ada Wong'tu. Birden bire Leon'un surat ifadesi değişti, yaklaşık 20 dakika önce Jill Valentine'a sarkan abaza Leon gitmiş, Ada Wong'a sarkan abaza Leon gelmişti. Yani bir şey değişmemişti; Leon yine abazanın en önde gideni hatta halay başında mendil sallayanıydı.

Claire: Leon şu an dudağının sağ tarafından salyaların akıyor, istersen sil azgın köpek!

Levent: Bu köpeğin aşıları tam mı? Bütün gün yanımda dolaştı, abaza hastalığına yakalanıp düz duvara tırmanmayalım sonra!

Chris: Boku çıktı işin, adamların bir tarafında Nemesis diğer yanında Wesker var, halen kafa açmaya devam ediyorlar. Nasıl bir soğukkanlılık lan bu?

Ada: En son ne içtiyseniz aynısından istiyorum, hepinizin kafa güzel olmuş. Size yardım için geldim, Leon bana şeytanın kızı diyor! Elimdeki anahtarı görüyor musunuz?

Jill: Yok ben Leon'un ağızdan akan salyalara baka kaldım, bir tas su oldu resmen yerde, nasıl bir kuduz oldu çocuk sana bakarken. Şaşırdım.

Levent: Evet elindeki anahtarı görüyorum, hatta sol elinde duruyor, sol anahtarı diyordunuz demi buna siz?

Bu kargaşa içinde Wesker yerinden aniden fırladı ve hızlı bir şekilde köşede duran masanın bacağını tekme ile kırıp bundan bir sopa elde etti. Ve ne olduğunu anlamadan Levent'in yanına doğru yaklaşıp kafasına bu odun parçası ile vurdu ve Levent yere yığılıp bayıldı.

Wesker: Aynen o sol anahtarıydı, bu da masanın sol bacağıydı sersem herif! Ben bile dayanamadım artık bu saçma espri tarzına, işin komiği adam espri de yapmıyor, ciddi bir şey soruyor ama espri gibi geliyor bize, buna rağmen itici!

Ada: Bu manyağın bayıldığı cidden iyi oldu, düşmanım da olsan bu şık bir hareketti sayın Wesker. İşin özetine gelirsek; bu anahtar özel jetime ait. 15 dakika içinde hükümet şehri nükleer füze ile yok edecek. Ve benimle gelenler için son şans!

Wesker: Arkadaşlar, lütfen beni de aranıza alın. Size düşman gibiydim ama Nemesis beni kontrol ediyor neredeyse, kaçacak bir yerim yok, istediğinizi yaparım, bu adam ayıldıkça kafasına odunu geçiririm ve sizi yormasını engellerim.

Chris: En büyük düşmanın benim ama bu manyak baygın herife karşı bu şekilde davranacaksan sana olan düşmanlığımı bile unuturum. Benim için sorun yok.

Bu konuşmalardan sonra Leon hariç herkes Wesker'in onlara katılmasına evet verdi. Leon hariç dedim, çünkü o ısrarla Levent'in ayık gezmesini istiyordu, söylediğine göre o baygınken kendini eksik hissediyordu. Nasıl bir manyaklık kimse anlam veremedi ama orta noktada buluştular. Çözümse; Levent espri yaptıkça ya da espri yaptığını sandıkça Wesker odun ile ağız burun dalacaktı. Bu şekilde anlaştılar ve Chris hemen komutaya eline aldı.

Chris: Ada, haydi o zaman seni takip edelim ve bizi bu cehennemden çıkar! Nemesis neredeyse gelmek üzere ve bu adamların geyikliği yüzünden geri sayımın bitmesine 8 dakika kaldı.

Claire: Aynen, abime katılıyorum. Bizi buradan kurtar lütfen.

Jill: Haydi çocuklar gidiyoruz!

Levent: 1 dakika bir şey söylemem lazım.

Leon: Hayır Levent, şimdi değil, seni götürmeyeceklerdi ve zar zor ikna ettim sen baygınken, şu an konuşursan ölürsün ve ben senle ölürüm. Gerizekalı herif, ne yaptıysan bana, bağımlı oldum iğrenç yaşam tarzına. Lütfen sus, sakın bir şey söyleme.

Chris: Wesker sen odunu hazırla, bakalım ne diyecek?

Levent: Benim karnım acıktı, var mı yarım ekmek köfte?

Belli ki Wesker adamın kafaya sağlam geçirmiş, patlamaya 6 dakika kala adam yarım ekmek köfte dedi. Ve Leon'da durur mu, yapıştırdı lafı.

Leon: Benim de hem büyük hem küçük abdestim geldi. Yani ortaya karışık.

Claire: Büyük ve küçük abdest ne ola ki Jill?

Jill: Onu anlamadım ama ortaya karışık derken neyi anlatmaya çalıştı hiç anlamadım.

Levent: Lavabo şu tarafta Leon, büyük abdest 5 tl, küçük abdest 2 tl, karışık 10 yazıyor kapıda.

Chris: Wesker bey, sahne sizin?

Wesker: Zevkle, gömüyorum sobaya odunu!

Dedi ve odunu tekrar kafasına geçirdi Levent'in. Chris durma dedi, Wesker hiç beklenmeyeni yaptı ve odunla Leon'un kafaya da bir tane geçirdi, ikisi de üst üste gelecek şekilde yere yığıldılar. Nemesis'in sesi duyulurken, bu iki manyak ikiliyi de sürüye sürüye asansöre sürüklediler, Oradan en üst kata çıktılar ve çatının yoluna ulaştılar. Nemesis giderek yaklaşırken süre azalıyordu, sadece 2 dakika kalmıştı patlamaya.

Ada: Hızlanın, çok az kaldı.

Jill: Bu gerzekler yüzünden öleceğiz, bırakalım bence!

Claire: Evet bırakalım gitsin.

Wesker: Ölmek var dönmek yok, kimseyi ardımda bırakamam!

Chris: Wesker sen ne ara yufka yürekli oldun anlamadım, bu ikisine benzemeye başladıysan o odunu kafanda kırarım!

Çatıya çıktılar, özel jete doğru koşarak gitmeye devam ediyorlardı, Nemesis arkalarında belirdi, yavaş yavaş hepsi jete binmeye başlarken en arkada Wesker kaldı. Wesker elini hafifçe başına götürdü ve siz devam edin tarzında bir hareket yaptı.

Chris: 50 saniye kaldı, havalanmamız lazım Wesker!

Wesker: Hayır,  size karşı çok hata yaptım, bu bedeli ödemem lazım, HASTALAVİSTA.

Herkes birbirine şaşkın gözlerle bakarken, bu hiç beklenmedik hareket herkesi duygulandırdı ama bir sorun vardı. Hem Leon hem Levent gözlerini açıp ayılmaya başladı, Jill önce Levent'in kafaya bir tekme attı ve Levent bu darbe ile kafasını Leon'un beyinciğine gelecek şekilde çarptı ve yine yığıldılar.

Jill: Üzgünüm, kurtulmamız bunların baygın kalmasına bağlıydı.

Bu esnada jet çalıştı, yavaş yavaş havalanırlarken Wesker elindeki meşhur odun parçasını Nemesis'e doğru gönderdi, döne döne gelen odun tam da bazukasını ateşlemek üzere olan Nemesis'in kafaya geldi ve onu sendeleterek yere yığdı. Ve onları kurtaracak son hareketi yaparak kendini feda etti Wesker. Nükleer füzeler şehre doğru yönelirken kahramanlarımız gökyüzünden tarihi ve efsanevi Raccoon şehrinin yok oluşunu izleyerek hüzünlendi. Çok anıları vardı. Ama her güzel şey gibi bu da bitmişti.

Chris: Her şey bitti, ama biz bir aradayız ve her bitiş yeni bir başlangıçtır.

Gözlerini birden açan Levent;

Levent: Evet kaslı çocuk, her bitiş yeni bir başlanKIÇTIR.  Wesker ve odunu gidip biz de kurtulduğumuza göre, hepiniz kıçı yediniz!

Leon: Beni unutmayın, ben de yedim o kıçı. Hadi bakalım, toplaya bilirsek toplayalım dağıttığımız kıçı başı.

Levent: Sensiz olmaz kadim dostum; ama sizsiz hiç olmaz! Hepiniz iyi ki varsınız!

Okuduğunuz için teşekkürler. Raccoon City'den canlı çıkan son adamdan selamlar ve sevgilerle!

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 03 Ocak 2019, 21:51:48 »
Oy reis, koca reis!  :W

Hikayenin finalini sonunda okuduk diye sevinsem mi yoksa artık devamı gelmeyecek diye üzülsem mi bilemedim vallahi...

Ellerine sağlık ve teşekkürler Levent abi.  :W

Dipnot: Wesker büyük adam vesselam.  :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 03 Ocak 2019, 22:26:26 »
Hikayeyi baştan alıp da bir daha okuyayım :D Aklımda hiçbir şey kalmadı çünkü :D :D

silentrock11

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • Facebook
« Yanıtla #125 : 04 Ocak 2019, 01:33:41 »
Artık finali de okuduğumuza göre Half Life 3'ü bekleyebiliriz :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #126 : 05 Ocak 2019, 21:57:57 »
Ben de sıfırdan alıp okuyacağım, bazı yerleri yakalayamadım :D Ama bir-iki günümü alacak gibi, artık eskisi gibi genç değilim :D

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #127 : 05 Ocak 2019, 22:02:16 »
Ben de sıfırdan alıp okuyacağım, bazı yerleri yakalayamadım :D Ama bir-iki günümü alacak gibi, artık eskisi gibi genç değilim :D

Şu an aynen sana şunu yapasım geldi;

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #128 : 05 Ocak 2019, 22:49:51 »
Vay be, Levent abi, duygulandırdın beni. :'( Hem seneler sonra bu hikayenin finalini görmek, hem de hikayenin sonunda Raccoon şehrinin yok olduğunu okumak. Cidden okurken o dakikalar gözümün önünde tekrar canlandı. Böyle bir efsanenin yok oluşu seriyle hiç alakası olmayan birisini bile son derece üzer, bu konuda eminim. :U Onun dışında, Wesker'ın kendisini feda etmesi beni aşırı şaşırttı. Yani bu dünyada Wesker'ın kendisini feda edeceği tek şeyin bir virüs uğruna olduğunu düşünürdüm. O an da duygulandırdı beni. Ve Jill'den o tekmeyi hiç beklemezdim. :'( Ayrıca "Leon yine abazanın en önde gideni hatta halay başında mendil sallayanıydı." kısmını defalarca okuyup okuyup güldüm. Hala da gülüyorum. İlahi, nereden geldi aklına bu? :H
Emeğine sağlık Levent abi. Umarım hikayelerin devam eder. Okuması çok zevkliydi. :W

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #129 : 05 Ocak 2019, 23:54:33 »
Bilal kardeş 5 sene sonra site geri dönüyor ve hikaye bitiyor sen halen okuyacak zaman bulamıyorsun. Kızgın gülücük, kızgın gülücük. :D

Okuyan herkese teşekkürler, farklı bir çalışmam daha var aslında sitenin kapalı olduğu süreçte üzerinde çalıştığım, belki onu da biraz zaman sonra yayına alırız. :D