Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7574
  • 23

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil Code: Veronica X Belgeleri
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2010, 13:08:49 »
GÜNCELLENECEK

ANATOMİNİN NOTLARI

Kafamda bir şeytan var. Kontrol edemediğim vahşi, itici güe sahip şeytan zaman zaman beni bazı hareketlere sürüklüyor. Bu yabani bir seromoni. Yakınımdaki şeytanla, insanları ızdırap içinde bağırırken, ölürlerken siddetle sarsılmaları sırasında acı içinde inlemelerini izlemek bana eğlenceli geliyor. Sir Alfred beni bilgilendirme ve bana yönergeleri, kimyasalları ve gerekli envanterleri verme konusunda nazik davranıyor.
Sir Alfred2in kibarlığı karşısında asla ona ihanet etmemeliyim. Bu durum genellikle kritik ki kimse benim ve onun bildiği gizli yeri keşfedemez. Yemin ederim ki revir binasının bodrumu gizli tutulacak.
Elbette, gizli yerin anahtarını her zaman yanımda tutacağım. Herhangi dışardan gören olsa bile, anahtarı imseye anlatamayacak. Efendi Alfred'in güvenini kaybettiğim zaman hayatımın son bulacağını hatırlamalıyım.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2010, 13:08:56 »
GAZETE KÜPÜRÜ

10 yaşındaki dahi bir kız, bölümündeki en üst dereceyle, saygın bir üniversiteden mezun oldu. Uluslararası kuruluş Umbrella Kimyasal Şirketi, kıza, baş araştırmacı konumu teklifi etti.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2010, 13:09:01 »
İTİRAF MEKTUBU

Kız kardeşim Alexia, bir dahidir ve eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Alexia, benim için her şeydir. Onun için hayatımı tehlikeye atmaya hazır olarak her engelin üstesinden gelirim. Alexia için, babam Alexander'ın devrinde gerileyen Ashford Ailesi adının şanını yeniden canlandırmalıyım.

Birlikte ailemizin adını tekrar eski hâline kavuşturacağız. Bu bir kez gerçekleştiğinde, yalnızca soyluların toplanabileceği bir saray inşa edeceğim. Hayatımı adadığım sevgili Alexia'yı, ayak takımı ehlinin görmesine müsaade edemem. Bir kraliçe olarak, kulu olan benle beraber dünyaya egemen olacak.

İşte benim rüyam bu, gerçekleşmesi ne kadar hoş olur. Bu başarılar, Alexia'ya olan sevgimin kanıtı olacak. Varoluş amacım da budur.

Diğer tüm insanlar anlamsız, onların, ancak Alexia ve benim ayaklarıma kapanmaları uygundur.

Kendisini çok sevgili Alexia'sına adayan,
Alfred Ashford

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2010, 13:09:06 »
GÜNCELLENECEK

ALEXANDER ASHFORD'UN KAYDI

Babam Edward, başka bir soylu olan Lord Spencerla olan işbirliği ile ana virüsü keşfetti. Askeri amaçlı kullanım için üzerinde çalışmalar yaptılar.
Önünde sonunda çalışmaları bir şekil alacak. Ana virüsteki değişiklik karşısında yeni bir isim verdiler ki bu T-virüsnün kamufule edilmişi. Umbrella Kimyasal ünitesini kurdular.
Biogenetik alanında yer aldım ve çok gizli belgelerin yer aldığı, babamın desteklediği projelerde bulundum.
Kimyasallar ve ekipmanlar çalışmak için gereklidir. Bunula birlikte araştırmam zor bir evreye girdi, ve bu projenin ortasında babam öldü.
Diğer araştırmacılara karşı şimdi daha büyük bir dezavantaj içindeyiz. T-virüs araştırma sahasında büyük rekabet olduğundan, atasal yüce Veronica kurcusu Ashford ailesinin gözünden düştüm.
Eğer bir şey olmazsa, Umbrella Spencer tarafından yürütülecek. Spencer farketmeden projeyi ele almalıyım.
Birçok düşünceden sonra, büyük çapta ileri düzey üniteyi kurmaya karar verdim. Taşıma sisteminin içinde bulunuyor ki Antartic'de vasıta olmadan maden çıkarmak için kullanıyorum. Bi oda inşa ettim. Malikanemin dizaynına çok benziyecek, trevor'ın geç kalmş mirası.
Gizli nedenlerden dolayı tatlı anılarım üzerine çok düşüyorum. Bu gizli projeye kod ismi verilecek. Ashford ailesinin en güzle ismi olan Veronica adı verilecek ki o kişi kötü bir şekilde diriltmek istediğim kişi.
Bir şeyden eminim ki araştırmamın sonucu ismi kadar şöhretli olacak, ve bu onur Ashord Ailesi içinde yer alacak.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #14 : 17 Ekim 2010, 13:09:13 »
KAHYANIN MEKTUBU

Efendi Alfred,

Ani ayrılışımdan, bıraktığım bu mektup vasıtasıyla sizi haberdar ettiğim hâlde beni affedin lütfen.

İlk olarak babanız Efendi Alexander'a hizmet ettim ve uzunca bir süre boyunca Ashford Ailesi'nin sevinç ve derin kederlerini paylaştım. Efendi Alexander, 15 yıl önce umulmadık bir şekilde ortadan kayboldu. Ardından bir deney sırasında meydana gelen kazan, sevgili Alexia'mızın yaşamını çaldı.

Genç yaşta ailenin başkanı olmak zorunda kaldınız ve az kalsın, bütün aile fertlerini bir anda kaybetmenin kederinden ötürü akıl sağlığınızı kaybediyordunuz. Yapabileceğim hiçbir şey olmadığından, kendimi güçsüz hissettim.

İlk önce, özür dilemek için kendimi öldürmeliyim diye düşündüm. Daha sonra yapacağım bu şeyin, öbür dünyadaki sevgili Efendi Alexander ve Alexia'ya karşı bir hakaret olacağını fark ettim...

Scott Harman
Ashford Ailesi, Kahyası

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #15 : 17 Ekim 2010, 13:09:20 »
GÜNCELLENECEK

ALLAY RAPORU

Yeni B.O.S. kapsülünü elde etmek için çürümesi engellenmiş alaşım olan Deploid2i elde etme planımıza rağmen, planı iptal etmek zorunda kaldık. Bu öncelikli gereçeklere dayanıyor ki tüm likit asitlere dayanmasından dolayı 2 kimyasalın birleştirilmesi amacıyla eriterek son derece kolay.
Bileşim ve Bileşim B.O.S.daki kurşuni yapılarından dolayı kapsüllerindeki materyalleri seçme konusunda dikkatli olamayız. Bunun yerine onları kullanmaya karar verdik. Kartal kasesini elde etme konusunda bileşeni başka göze çarpan karakter dışında silah koruması için bileşeni de mavi rengi tamamlanma günüyle aynı sıcaklıkta değişecek. Analizlerimize dayanarak inanıyoruz ki bileşim daha çok özelliği elde edecek. Yeni bilgiler öğrenildikçe bunlarla ilgili eklemeleri yapacağız.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #16 : 17 Ekim 2010, 13:09:32 »
GİZLİ GEÇİT NOTU

Alexia ve benim yaşadığım köşke uzanan yeraltı geçidi çok kötü şekilde tahrip edilmiş. Ayaktakımı ehlinin Alxia'yı görmesine asla izin vermeyecek olsam da, artık yöre halkının yaptığı yeraltı su yolunu da kullanmaya devam edemem.

Ah, tabii ya... Muhtemeldir ki şu mahkumlara bir köprü inşa ettirebilirim. Alexia'nın mükemmeliğine yakışan muhteşem bir köptü olmalı. Elbette köprü tamamlandığında, inşaatta yer alan herkesi elden çıkarmalıyım, böylece kimse, köşkümüzün varlığından haberdar olmaz.

Bu durum sıkıntı teşkil etmese de, sanki bu türden meseleleri yürütürken bir sorun var gibi. Köprü tamamlandığında, yeraltı su yolunun sonunda köşkün giriş kapısını mühürleyeceğim. Köşkümüzün gizliliğinin sağlanması için, üç boyutlu tablo hilesiyle de, su yolu girişinin kullanılması engellenir.

Alfred Ashford

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #17 : 17 Ekim 2010, 13:09:38 »
ALFRED'İN GÜNLÜĞÜ

30 Ocak

Antarktika'daki ana tesis içinde bulunan koridorda mühürlenmiş bir oda var. Orada ne olduğunu bilmiyorum; fakat içeri nasıl girileceğini biliyorum. Ashford Ailesi soyundan gelindiğinin kanıtı olarak bizden her üç üyenin taktığı üç adet mücevheri kullanabilirim. Tek sorun, babamın emare mülkünü nasıl ele geçirebileceğimi bilmeyişim.

17 Şubat

Sonunda o mühürlü odaya girmeyi başardım. Hem Alexia hem de kendi doğumuma dair böylesine rezil bir sırrın var olduğunu asla hayal edemezdim... Babamdan nefret ediyorum. O budala Alexander'dan... Bizim sadece, babamın başarısızlığını örtme çabasıyla oluşturulmuş olduğumuz artık çok belli. Ona bir daha asla güvenemem. Kız kardeşimle birlikte, Ashford Ailesi'ne şanını tekrar kazandırmalıyım. Alexia yanımda olduğu sürece korkacak hiçbir şey yok.

3 Mart

Alexia, hakkında konuştuğumuz insan vücudu üzerindeki deneyi gerçekleştirdi. İşe yaramaz babamız, sonunda Ashford Ailesi'ne katkıda bulunabildiğinden dolayı şu an mutlu olmalı.* Dikkatli olmaması gerektiren tek şey, kahya Harman'in hareketlerimize dair bilgili hâle gelmemesi.

Not: Denek olarak babalarını kullanmışlar.

22 Nisan

Deney başarısızlıkla sonuçlandı. Babamız, aslında düşündüğümüzden de işe yaramazın tekiymiş. Daha da kötüsü, tamamen kontrol dışı tehlikeli bir yaratığa dönüştü. Onu sıkıca bağlayıp bir yeraltı hapishane hücresine kilitledik. Her şey sarpa sardığı hâlde Alexia, bir çözüme yakın gibi görünüyor. Korktuğumdan da fenası, Alexia, kendi üzerinde deney yapmak istediğini söyledi. Deneyi başarıyla sonuçlanması için, 15 yıl boyunca uykuda tutulması gerektiğini belirtti. O ahmak yüzünden, 15 yıl boyunca sevgili Alexia'mı göremeyeceğim. Alexia, tüm inancıyla bana güvenerek uykuya dalacak. Artık onu koruyabilecek tek kişi benim.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2010, 13:09:44 »
İŞÇİNİN GÜNLÜĞÜ

30 Ekim

Umbrella Kuruluşuna katıldığımda, bu koca şirket tarafından işe alınarak hayatımın geri kalanını dertsiz tasasız geçirebilirim sanmıştım.

Böyle bir yerden alt tarafı bir sürücü olup çıkmam tam bir şaka. Bir mevki değişikliği istedim; fakat düpedüz reddedildim. Burada bayağı bayağı hapishane havası var! İş son derece zorlu ve görevimin hiçbir eğlenceli tarafı yok.

3 Kasım

Zorlukla elde ettiğim tatil aniden iptal edildi. Tesis başkanı Alfred tarafından yapılan bir hata nedeniyle yeterli insan gücü sağlamada başarısız olduklarını duydum. O aptal affedilmeyi hak etmiyor. Hatta bir insan gibi muamale görmeyi bile hak etmiyor.

5 Kasım

8 yıldan fazla burada çalışan bir elemandan garip bir hikaye duydum. Acayip sabırlı olmalı...

Dediğine göre, 10 yılı aşkın bir süredir hapsedilerek buranın aşağı derinliklerinde bulunan bir hücreye kilitlenmiş birisi varmış. insanlar, ona "Nosferatu" diyor ve ondan ölesiye korkarlar. Ne abes bir hikaye!

10 Kasım

Gece yarısı yerin derinliklerinden geliyormuş gibi görünen tekinsiz bir hırıltı sesine uyandım... Öylesi aptalca bir hikayeden korktuğum için çok acınacası bir hâldeyim.

Üstelik böyle bir yerde sıkışıp kalmış kim olursa olsun, akıl sağlığını korumak için zor zamanlar geçirmiştir diye tahmin ediyorum!

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #19 : 17 Ekim 2010, 13:09:58 »
KRALİÇE KARINCA RAPORU

Bir kraliçe karıncanın genleri içinde çok eski bir virüsün kalıntılarını keşfinden sonra, karınca araştırmalarına yoğunlaştım.

Karıncaların ekosistemi, benim için tam anlamıyla biçilmiş kaftan görünüyor. Her karınca yuvasında bir kraliçe karınca bulunur ve oradaki asker ile işçi karıncalarsa, kraliçenin köleleridir. Hepsi hayatlarını kraliçeye adarlar.

Kraliçe karıncanın ölümü, tüm karınca yuvasının ölümü demektir. Buna karşın kraliçe yaşadığı sürece asker ve işçi karıncaların yerleri kolayca doldurulabilir. Bulduğum bu bağ, ben ve cahil kitleler arasındaki bağa çok beziyor.

Spencer'ın ortaya çıkardığı Ana (Progenitor) Virüs'le, kraliçe karıncanın genlerini birleştirmem vasıtasıyla uygun bir virüs oluşturmayı başardım.

Bir deney öznesi olarak kendi işe yaramaz babamı kullandım; ancak tahmin ettiğim gibi virüs, babamın beyin hücreleri ve dış bedeninin büyük bir bölümünde tam bir tahribatı tetikleyerek, hücrelerinde hızlı bir değişime neden oldu.

Ayrıca vücudu içerisinde, karşısında mavi bitkinin bile etkisi olmayan, özel bir zehirli gaz türü meydana getirdi. Bu yüzden acil durumlara yönelik olarak bir antidot ürettim ve onu, B2 katındaki silah/kimyasal  ambarına istifledim.

Bu virüsü, tasavvur edilemez potansiyelinden dolayı "T-Veronica" virüsü diye adlandırmaya karar verdim. Bu mükemmel virüsün gücünden, bütünüyle nasıl istifade edeceğimi öğrendiğim vakit, araştırmam nihayet tamamlanmış olacak.

Alexia Ashford