Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7565
  • 23

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil Code: Veronica X Belgeleri
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2008, 15:37:50 »
MAHKUMUN GÜNLÜĞÜ

13 Mayıs

Bu oda kokuyor. Bulduğum bilgilere dayanarak ekvatorun güneyinde bir yerde olduğuma inanıyorum. Şansıma altımdaki ranzada ilginç adam tiplerin biri olan Bob var...

16 Mayıs

Bugün Bob, benimle birlikte bu yere neden tıkıldığına dair çılgınca bir hikaye anlattı. Bu yeri işleten adam için önceden bir hizmetkar olarak çalıştığını söyledi. Alfred adındaki bu "patron", güya küçücük bir yanlışından dolayı onu buraya yerleştirmiş. Ne demek oluyor bu? Bana ne olacak?

20 Mayıs

Uyarı olmaksızın bir bölük asker, Bob'u idam sehpasının arkasındaki binaya götürdü. Gece yarısı sıvışıp, neler olduğunu görmeye çalışacağım. O binaya götürülenlerin asla dönmediğini işitmiştim. Daha da önemlisi, sürekli olarak o mekandan çıkarılan GERÇEKTEN büyük plastik torbalar var. Bob için dua etsem iyi olur...

21 Mayıs

Yanılmışım. Oraya asla gidemem ben. Orada neler dönüyor yahu?! Buradan tüm duyabildiğim bir takım çılgıncasına ürpertici kahkahalar ve Bob'un çığlık sesi! Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir türlü bunun hakkında düşünmeyi kesemiyorum... Bana olacan olan da bu mu?! Buna izin veremem... Yalnızca veremem işte...

27 Mayıs

Son yazımdan bu yana, mahkum arkadaşlarımın hepsi o binaya götürüldü! Sıradaki benim biliyorum... Hepimizin, Alfred'in kobyaları olarak kullanılmak üzere burada olduğumuz gayet açık. Hiçbir çıkış yolu yok! Ne yapacağım ben?!.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2008, 16:30:24 »
GÜNCELLENECEK

KULLANIM KILAVUZU

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2008, 14:03:48 »
GÜNCELLENECEK

TESİS ERİŞİM TALEBİNE DAİR FAKS

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2009, 21:22:28 »
GÜNCELLENECEK

"TG-01" ÜRÜN TANIMLAMASI

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2009, 03:04:12 »
SEKRETERİN NOTU

Efendi Alfred'e hizmet etmeye başlayışımdan bu yana 4 yıl geçti.

Kendisi hiç kimseye güvenmez! Hizmetkarı olmama rağmen benim bile hâlâ, kati suretle özel hanesine girmem yasak!

Artık sorunu neyse? Denildiğine göre tepedeki özel hanesinde, ikiz kız kardeşi Alexia'yla birlikte yaşıyormuş. Ara sıra evin penceresinden ayakta duran birisini görmüşlüğüm vardır. O kişi, sık sıkı olağanüstü güzelliği hakkında konuşulan Alexia olabilir belki.

Bir keresinde bununla ilgili Efendi Alfred'e soru sordum, ama kızdırmakla kaldım o kadar. Hizmetkarı olmama rağmen bana, sıfır müsamaha gösterir. Eğer Alexia hakkında tekrar soru soracak olsam, herhalde hayatımı tehlikeye atmış olurdum. Nihayetinde, bir sır olan Alexia'yla ilgili özel hayatını o kadar ümitsizce korumaya çalışmasının nedeni bir hâyli gizemli.

Robert Dorson

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2009, 19:31:17 »
GÜNCELLENECEK

GEÇİŞ NUMARASINA DAİR PUSULA

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2009, 19:25:09 »
YENİ AİLE REİSİNE BİLDİRGE

Efendi Alfred,

Ashford Ailesi'nin reisi olarak verasetinizi kutlarım.

Bu vesileyle, Ashford Ailesi'nin geleneklerine göre size çömlek bir vazo hediye ediyorum.

Bilebileceğiniz gibi bu gelenek, ilk olarak bir kahyanın, Bayan Veronica'ya hatıra hediyesi olarak altın bir çay fincanı sunmasıyla başlamıştır. Ashford Ailesi'nin kurucusu olarak zekası ve güzelliği efsanevidir.

İkinci ve üçüncü reisler Stanley ile oğlu Thomas'a da aynı şekilde, benzer çay fincanları hediye edilmiştir. Bu hediyeler, sonraki reisler için, Bayan Veronica'nın onlardan önce kazandığı ihtişama erişme umutları oldu.

Aile reisi konumu, Efendi Thomas'tan ikiz kardeşi Efendi Arthur'a geçmiştir. Daha sonrasında sıra, dedeniz Efendi Edward'a gelmiştir. Bu da Ashford Ailesi'nin altın çağını yaşadığı zamandır.

Ayrıca büyük kimyasal kuruluş Umbrella Şirketi'nin kuruluşu da Efendi Edward'ın başarısıdır.

Ancak Efendi Edward vefat edip de babanız Efendi Alexander bu konumun varisi olduğunda, şanlı Ashford Ailesi yavaş yavaş batmaya başlamıştır...

İçtenlikle ümit ediyorum ki tıpkı bu vazonun ebediyen parlamaya devam edişi gibi, Ahford Ailesi de, rehberliğiniz sayesinde hak ettiği ihtişamına tekrar kavuşacaktır.

Ashford Ailesi'nin Kahyası,
Scott Harman

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2010, 13:08:33 »
GÜNCELLENECEK

TEMENNİ KARTI

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2010, 13:08:41 »
HUNK'IN RAPORU

Dikkat Dikkat: Tesis Başkanı Sayın Alfred Ashford,

Bugün 16.32'de, büyük ölçekli B.O.S. kapsülüyle birlikte başarılı bir şekilde Umbrella nakliye üssünden döndüm. Taşıma esnasında aşırı dikkat gösterilmiş olup, standart usuller gereğince 108 kontrol noktasının hepsinde, "yeşil" renk koşulu teyit edilmiştir. Kapsül, şu an bir dondurucu içinde muhafaza edilmektedir.

Anlamadığım bir şey var: biz, genelde özel görevlere atanırdık. Neden bu sefer donmuş bir kapsülü taşımak için emir aldık? Bu görevin, çok gizli olarak sınıflandırılmış olabilme ihtimalini anlarım; fakat böylesine bir taşıma işleminde, içerik bilgisi olmadan güvenliğimiz tehlike altında olabilir. Eğer ki içerikler, potansiyel olarak zararlıysa, bu durum özellikle önemli demektir. Gelecekte benzer görevlere tahsis edilme durumumuz varsa, bize daha fazla bilgi sağlanacak mı diye sormak istiyorum.

Askeri eğitim merkezinde eski güzel günleri hâlâ hatırlarım. O zamandan beri hiçbir şey değişmedi. Bugün 23.00'da sıradaki görev için hazır bekliyor olacağız.

Umbrella Özel Kuvvetler Birimi - Hunk