Sen muhteşem bir detaysın diyorum o zaman Bilal usta.
Oo efsane yine yeniden dönmüş.O zaman yeniden dirilen RE serisiyle bizim kelebekler de uçuşsun. Ellerine sağlık üstad yine fena olmuş
Bilâl Baker çok uğraşarak siteyi bu haline getirdin. Çok çabaladın, ağrılarla savaştın ama en nihayetinde emeklerinin karşılığı bu güzel site oldu. Emeğini en başından en sonuna kadar takdir ediyorum. Karşılaştığın zorluklar seni asla vazgeçirmedi. O yüzden azmine hayranım. Gözlerine, emeğine sağlık. Bu site şu anda ayaktaysa sayende ayakta.
Alıntı yapılan: ilsirya - 14 Şubat 2021, 18:42:38Bilâl Baker çok uğraşarak siteyi bu haline getirdin. Çok çabaladın, ağrılarla savaştın ama en nihayetinde emeklerinin karşılığı bu güzel site oldu. Emeğini en başından en sonuna kadar takdir ediyorum. Karşılaştığın zorluklar seni asla vazgeçirmedi. O yüzden azmine hayranım. Gözlerine, emeğine sağlık. Bu site şu anda ayaktaysa sayende ayakta. Abooooovvvvv! Neler diyorsun sen Allah aşkına biçici Bu adamı mutlu ettin yorumunla, daha başka ne diyebilirim ki Herkes elinden geleni yaptı, gerçek bu Biçici
Olmasaydın, olmazdık Biraru-san Bu kadar diyorum Başından sonuna kadar gösterdiğin çaba, seni yataklara düşürmesine rağmen vazgeçmeyişin ve nihayete erdirişin... Herkesin yapabileceği bir şey değil. Kesinlikle gurur duymalısın
Alıntı yapılan: DWG22 - 14 Şubat 2021, 19:54:35Alıntı yapılan: ilsirya - 14 Şubat 2021, 18:42:38Bilâl Baker çok uğraşarak siteyi bu haline getirdin. Çok çabaladın, ağrılarla savaştın ama en nihayetinde emeklerinin karşılığı bu güzel site oldu. Emeğini en başından en sonuna kadar takdir ediyorum. Karşılaştığın zorluklar seni asla vazgeçirmedi. O yüzden azmine hayranım. Gözlerine, emeğine sağlık. Bu site şu anda ayaktaysa sayende ayakta. Abooooovvvvv! Neler diyorsun sen Allah aşkına biçici Bu adamı mutlu ettin yorumunla, daha başka ne diyebilirim ki Herkes elinden geleni yaptı, gerçek bu Biçici O zaman ne mutlu bana Bilâl Baker, emeğin çok büyük. Ne desek az emeğin karşısında. Hala da emek veriyorsun site daha nasıl ileriye gider diye. Forever kere Forever.