Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 1
//
Resident Evil 1 (2002) Belgeleri
2913
20
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
HammerHead
Site Yöneticisi
Ynt: Resident Evil 1 (2002) Belgeleri
«
Yanıtla #10 :
28 Aralık 2018, 16:28:33 »
İNTİHAR NOTU
22 Haziran 1998
Yapmak zorundaydım. O şeylerden kaçtık - hayatta kalmak için birbirimize yardım ediyorduk.
Ama Robert, belirtiler göstermeye başladı. Yapmak zorundaydım. O lanet şeyler saf kötülük.
Başka bir yolu yoktu. Eğer olaylar tam tersi durumda gerçekleşmiş olsaydı, o da aynısını yapardı. Onu acısından kurtardıktan sonra banyoya bırakmam icap etti. Artık muhtemelen en sona ben kaldım...
Bu nasıl olabildi? Bu projenin bir parçası olduğum için kendimi asla affetmeyeceğim. Gerçi, sonuç olarak başıma geleni hak etmiş olacağım. Bu tımarhaneden kaçış yok. Artık an meselesi.
Her şey hazır. Tek ihtiyacım olan işi bitirmek için birazcık cesaret. Arkamda tamamlanmamış birçok şey bırakmanın, sözcüklerin ötesinde pişmanlık olduğunu biliyorum.
Ama bu, onlardan birine dönüşmeyi beklemekten iyidir. Lütfen anla ve en azından bırak da hayatıma bir insan olarak son noktayı koyayım.
Arka tarafında bir mesaj var.
Linda, lütfen beni affet...
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #11 :
28 Aralık 2018, 16:29:02 »
BİTKİ 42 RAPORU
Kazadan bu yana 4 gün geçti ve Point 42'deki bitki şaşırtıcı derecede hızlı büyüyor.
T-Virüsü'nden diğer bitkilerin etkilendiğinden farklı bir şekilde etkilenmişti ve boyutuna ek olarak farklı bir şekle büründü. Davranışlarının şekline bakıldığında, esasen nasıl bir bitki olduğunu kestirmek artık güç.
Bitki 42 iki farklı şekilde besleniyor. Birincisi, bodrum katına kadar ulaşan kökleri sayesinde.
Kaza olduktan hemen sonra, bir bilim adamı kafayı sıyırıp bodrum katındaki su tankını bozdu. Şu anda bodrum katı su ile dolu. Bazı kimyasal elementlerin suya karıştığını ve Bitki 42'nin inanılmaz derece hızla büyümesine yardımcı olduğu kolaylıkla düşünülebilir.
Bodrum katındaki Bitki 42'nin diğer bir bölümü kanal boyunca büyüyor ve birinci katın tavanından bir sürü çiçek soğanı olarak sarkıyor. O çiçek soğanlarından bir sürü üzüm asması çıkıyor ve bunlar da, beslenmesi için ikinci kaynak oluyor.
Bir hareket algıladığında, Bitki 42 üzüm asmalarıyla avının etrafını çevirip onu kavrar. Sonra da asmalarının arka tarafında bulunan emicilerini kullanarak kanını emmeye başlar.
Zekâ sahibi de. Av yakaladığında veya uyurken, üzüm asmalarını dolayarak kapıyı bloke ediyor.
Birçok personel üyesi çoktan onun kurbanları oldular.
21 Mayıs 1998
Henry Sarton
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #12 :
28 Aralık 2018, 16:31:36 »
ORGANİK KİMYA LABORATUVARI DENEYİ
Tyrant Virüsü enfeksiyonu kapmış olan bitkinin, seri bir şekilde büyümesine dair hücresel karakteristiğindeki benzerlikler, önceki sayfalarda rapor edilmiştir. Ancak, bu deneyleri tekrarlarken, ilginç bir yeni durum netlik kazandı. Öğrendik ki, UMB ailesindeki bir kimyasal olan UMB No. 20, bitkinin hücreleri için zehirli bir bileşim taşıyor.
UMB No. 20'ye yeni bir isim verdik; V-JOLT. Eğer hesaplamaların doğruluğu kanıtlanırsa, V-JOLT doğrudan bitkinin köklerine uygulanırsa, bitkinin tamamı 5 saniye içerisinde ölmüş olacak.
V-JOLT sadece VP ve UMB kimysalları belirli oranda karıştırılarak üretilebilir. Bununla birlikte, bu UMB kimyasallarıyla uğraşılırken fazladan önlem alınmalı. Eğer hor kullanılırsa, zehirli gaz üretmeleriyle biliniyorlar.
Her bir UMB kimyasalının karakteristiği aşağıdaki gibidir:
UMB No. 3 kırmızı
Yellow-6 sarı
UMB No. 7 yeşil
UMB No. 10 turuncu
VP-017 mavi
V-JOLT koyu kahverengi
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #13 :
28 Aralık 2018, 16:32:21 »
AİLE FOTOĞRAFI VE NOTLARI
Arkasına bir şey yazılmış.
Ata Virüsü uygulandı (10 Kasım 1967).
* Jessica
Uygulanmış olan virüs: A-Tipi
Hücre etkinleştirmesi sırasında doku plazmolize oluyor.
Virüs kaynaşması: Olumsuz
Eylem: İmha edildi.
* Lisa
Uygulanmış olan virüs: B-Tipi
Hücre etkinleştirmesi sırasında doku plazmolize oluyor.
Virüs kaynaşması: Olumlu ama kaynaşma gecikti.
Vücut değişikliği: Sabit sonuçlar gözlendi.
Durum: Koruyucu gözleme devam.
* George
Eylem: Sonlandırıldı (30 Kasım 1967).
15 Kasım 1967
Annemi buldum. Birlikte yemek yedik. Çok mutlu olmuştum.
Ama sahteydi o. Benim gerçek annem değildi. Yüzü aynı olsa da içi farklıydı.
Annemi bulmam lazım. Anneme yüzünü geri vermem lazım.
Annemin yüzünü geri aldım. Benim dışımda kimse anneme sahip olamaz. Ayrılamasın diye yüzünü, kendime taktım. Çünkü yüzü olmadan karşılaşsak annem üzülürdü.
17 Kasım 19 7
anneciğimin kokusu, kutudan çıkıyor.
belki gerçek anne oradadır.
taş kutu sert. Canımı yaktı.
çelik ip engelliyor.
4 taş yüzden anneyi göremiyorum.
19
ilk anneeyi bağlamış oln babbba iknciyi bağlaı
kırmızınıN iÇinde ve kİrli beyAz ve seRt
gerçek anneniN olduğu yerde değİl
babaa anneyi tekrar buldu mu bilmiyorum
anNe bağlandığınd daha fazla hareket edemedi çığlık atıyor
neden? Sdc onunla birlikte olmak istiyorum
4
anne
nerdesin?
Seni özleim
Bu bir mektup.
Lisa'ma,
Günden güne şuurumun gitgide kaybolduğunu hissedebiliyorum.
Beyaz giysili adamların bana yaptığı iğneler, anneciğinin kaşıntısını iyice giderdi. Bugün bana, "besin" dedikleri başka bir iğne yaptılar.
Bana iğneleri yaptıkları annen düzgün bir şekilde düşünebiliyor canım; fakat anneciğin şoka girdi ve üzgün; çünkü annenin seni her daim düşünebilmesi mümkün olmuyor.
Annen korkuyor. Her şeyi, bilhassa da senin ve babanın hatıralarını unutmaktan korkuyor... Yüzünüzün nasıl göründüğünü, eskiden nasıl bir arada olduğumuzu... Hepsi aklımın karanlık bir tarafına doğru yok olmaya başlıyor.
Ah Lisa, keşke şu an yüzüne dokunabilseydim ve seni kollarımda tutabilseydim, böylece sen ve babanla birlikteki harika hatıralarımıza tutunabilirdim.
Lisa burada daha fazla kalamayız, kaçmamız lazım!
Beni dinle Lisa. Birlikte laboratuvara gittiğimiz bir sonraki sefer, bizim kaçma şansımız olacak. İkimiz de yalandan baygın numarası yapacağız ve beyaz giysili o adamı hazırlıksız yakaladığımızda bir şansımız olacak.
Dışarı çıktığımızda ise, birlikte babanı ararız. Tamam mı yavrum?
Güçlü ol Lisa.
13 Kasım 1967
Jessica Trevor
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #14 :
28 Aralık 2018, 16:33:38 »
BARRY'NİN FOTOĞRAFI
Resmin arkasına bir şey yazılmış.
Sevgili Moira ve Polly.
Umarım güçlü ve güzel kadınlar olmak için büyüyecek ve annenizin neşelenmesine yardım edeceksiniz.
Babanız hepinizi cennetten izleyecek.
Babanız
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #15 :
28 Aralık 2018, 16:33:59 »
BİR ARAŞTIRMACININ MEKTUBU
Sevgili Ada,
Bu mektubu okuduğun sırada, ben artık senin tanıdığın o adam olmayacağım. Test sonuçlarım bugün geldi ve tahmin ettiğim gibi pozitif çıktılar.
Yaklaşan ölümüm hakkında düşünürken, sanki akli dengemin kıyısında sendeliyormuş gibiyim. Onlardan birine dönüşmemek için ne olsa verirdim.
Bildiğim kadarıyla, sen enfeksiyon kapmadın. Olayların vahim bir duruma ulaşmamasını içtenlikle diliyorum, ancak olur da sen yaşayan son kişi haline gelirsen, malum materyali; Görsel Veri Odası'ndan almanı istiyorum. Malzemeyi aldıktan sonra, Güç Odası'ndaki Kendi Kendini İmha Sistemi'ni etkinleştir ve buradan kaç git. Lütfen, tüm bu kazayı insanların öğrenmesi için elinden geleni yap.
Eğer her şey hâlen normal çalışıyorsa, Güvenlik Sistemi'ni kullanarak bütün kilitleri açabiliyor olmalısın. Küçük güvenlik odasındaki terminali ben yapılandırdığımdan dolayı, benim adımı ve şifre olarak da kendi adını kullanarak sisteme giriş yapabilirsin.
Görsel Veri Odası'nın bulunduğu Bodrum Katı İki'deki kapının kilidini açabilmek için başka bir şifreye daha ihtiyaç duyacaksın.
Güvenlik önlemi olarak şifreyi, X-ışınlı bir resme, röntgen filmine kodladım. Seni tanıyorum, hiçbir sıkıntı çekmeden onu çözebileceğinden eminim.
Bir şey daha var... ve bu benim son isteğim. Umarım, beni asla o durumdayken görmek zorunda kalmazın; ama eğer bana, o korkunç hâldeyken rastlayacak olursan, lütfen beni ızdırabımdan kurtaracak büyüklüğü göster. Umarım anlarsın.
Teşekkür ederim Ada.
Saygılarımla,
John
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #16 :
28 Aralık 2018, 16:34:12 »
V-ACT
Araştırmacı'nın Notu
Konak bilincini kaybettiğinde, bedenin hareketsiz hale geldiğine dair artık bir kanıt var. Bu sırada, virüs etkin hale geliyor ve seri bir şekilde evrim geçirerek bedenin temel bileşimini yeniden inşa ediyor.
Konak en nihayetinde insansı bir yaratığa dönüşüyor. (Onlara V-ACT adını veriyoruz).
Hızı ve hayret verici kasıl gelişimleri bilhassa dikkate değer. Dönüşüm sonrasında, daha atik ve saldırgan oluyorlar.
Şimdiden dört araştırmacımız, onu beslemeye çalışırken, anında ortalığı kan revan içinde bırakarak öldü.
(Bu trajik ve barbarca kazadan dolayı, bu türe "Kızıl Kafalar" adını verme kararı almıştık.)
O tehlikeli ve değerli ilk numune orada bırakılamaz. Onunla başa çıkmanın bir yolunu bulmamız gerekiyor.
İmha etmek kesinlikle bir seçenek değil.
Sonunda numuneyi dondurmaya ve bedeni arka bahçedeki mezarlığın bodrum katına kapatmaya karar verdik.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #17 :
28 Aralık 2018, 16:34:28 »
FAKS
Alıcı: Sağlık Hizmetleri Bölümü
Muhatap: Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü
Gönderen: Raccoon Özel Araştırma Departmanı Özel Hastalıklar Komisyonu
Bu tezkere katiyen gizlidir ve anlaşılır anlaşılmaz yok edilmelidir.
Yakınlarda meydana gelmiş olan "T-Virüsü" salgınına bağlı olarak, bu Komisyon bir saha araştırması yürüttü. Araştırmanın sonuçlarına bakılırsa, kazanın neden olduğu hasarın ölçüsü önceden rapor edilenden çok fazlaymış gibi görünüyor.
İlk olarak, gerçek rakamlar açısından kesin veriyi elde etmek oldukça zor olsa da, "T-Virüsü"ne maruz kaldıktan sonra araştırmacıların yarısından fazlasının öldüğü düşünülüyor. Ceset sayısı, neredeyse tüm afetzedelerin "T-Virüsü"ne has belirtiler gösterdiğinden dolayı büyük ihtimalle artacak.
İkinci olarak, güvenlik sistemimiz halen işliyor. Ancak, özel güvenlik koruma ekibimiz neredeyse yok edildi.
Bu yüzden, şirketimiz tarafından çok gizli olması düşünülmüş olan araştırma bilgisi üçüncü şahıslara açıldı. Karşı önlemler mümkün olan en kısa sürede alınmalı.
Son olarak, deneylerde kullanılan birçok "denek" kaçtı ve kontrol dışılar. Bazı araştırmacıların bu "denekler" tarafından öldürüldüğüne ve vücutlarının tahrip edildiğine inanıyoruz.
İlginç bir tesadüfle, bu olaylar, araştırmamızın başarısının bir kanıtıdır. Ancak, eğer derhâl harekete geçmezsek, bu haberin basına sızması kaçınılmaz.
Durum çok ciddi. Olayı örtbas etme operasyonumuzun başarıya ulaşması zor, bununla birlikte umuyoruz ki problem çabucak çözülecek. Bilhassa Eyalet Polisi ve S.T.A.R.S.'ın çok çabuk müdahil olmasından endişe ediyoruz. Bu durum için de harekete geçmeliyiz.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #18 :
28 Aralık 2018, 16:35:51 »
GÜVENLİK PROTOKOLLERİ
KAT BİR
Helikopter pisti / Sadece idari kullanım içindir. Bu sınırlandırma, bir acil durum vak'asında uygulanmaz.
BODRUM KATI BİR
Helikopter pistine geçiş / Uzman Araştırmacı veya Güvenlik Şefi eşliğinde olmadığı sürece giriş yasaktır. Helikopter pistine izinsiz olarak giren kişiler, görüldüğü anda vurulacaktır..
Asansör / Asansör acil durumlar sırasında durur.
BODRUM KATI İKİ
Görsel Veri Odası / Sadece Özel Araştırma Bölümü tarafından kullanılması içindir. Görsel Veri Odası'na yapılacak tüm diğer erişimler Oda Yöneticisi Keith Arving tarafından temizlenmelidir.
BODRUM KATI ÜÇ
Hapishane / Sağlık İşleri Bölümü hapishanenin kullanımını kontrol eder. Eğer virüs kaynaklı kullanıma yetki verilmişse, en az bir Uzman Araştırmacı (E. Smith, S. Ross, A. Wesker) hazır durumda bulunmalıdır.
Üç Kilitli Kapı / Odaya giriş, tüm Geçiş Kodları ile kilidi devre dışı bırakmış olan tek kişi ile sınırlıdır. Her bir Kıdemli Araştırmacılar bölgesine yerleştirilmiş olan Üretim Terminalleri'ne erişim, kilitleri devre dışı bırakır.
Güç Odası / Bu odada azot dioksit bileşimi gücün birincil yakıt kaynağı olarak kullanılmıştır. Karargâh Denetmenleri'ne erişim sınırlıdır. Bu sınırlandırma, özel yetkilendirme ile Uzman Araştırmacılar için uygulanmayabilir.
Geçiş Kodu Üretim Terminalleri / Üretim Terminalleri kullanımı ve erişimi, yetki verilmiş Kıdemli Araştırmacılar ile sınırlıdır.
BODRUM KATI DÖRT
T-Virüsü'nün uygulanması sonrasında, "Tyrant"ın gelişimine ilişkin--
(Buradan sonrası okunaksız.)
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #19 :
28 Aralık 2018, 16:36:02 »
GÖZLEMLEME NOTU
G-Virüsü keşfi, esasında ata virüsünün idaresinden 21 yıl sonra gerçekleşti.
Fransa'daki laboratuvardan ulaştırdığımız "İlk Numune Paraziti" örnek parçaya uygulanmıştı. Örnek parça, herhangi bir ters reaksiyon işareti göstermeden paraziti içine aldı.
Reaksiyon eksikliği çözülememiş bir gizemdi. Ama artık benim için her şey anlaşılır.
"İlk Numune Paraziti", 21 yıldır örnek parçanın bedeninde kuluçkadaydı. O kuluçkaya yatma halinden sonra, numune aniden dönüştü. ("Evrim geçirdi", tanımlamak için daha uygun olabilir.)
Bu gözlemleme, araştırmamda olayın iç yüzünü daha iyi kavramamı sağladı. Daha fazla modifikasyon ve test sayesinde, "T"nin performansını geride bırakacak "G"yi yaratmak için bir yöntem geliştirebilirdim.
Bu B.O.S.'in tarihinin geleceğini değiştirecek bir buluştu.
Araştırmamı en sonunda duyurduğumda, Alexia'nın rahatsız edici yüzündeki bakışı görmek için sabırsızlanıyorum. Ama ne yazık ki, bulgularımı tamamıyla doğrulamak için birkaç yıl daha beklemem gerekecek.
William Birkin
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
3
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//