Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 30446
  • 89

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: The Evil Within 2 Belgeleri
« Yanıtla #30 : 05 Şubat 2023, 07:15:48 »
E-POSTA: UNION'IN BÜYÜMESİ

ALICI: Tüm İlgililer
GÖNDEREN: Operatör Raith

KONU: Union'ın Büyümesi

Mu Merkezi'nin üye alım planının başarısı sayesinde, Union'ın büyüyüşü beklentileri aştı. STEM kapsül fabrikası gelişti. Union genişlemesi masaya yatırıldı ve yakında da gerçekleşecek.

Popülasyon büyümesinden ötürü, Union çevre haritası %50 büyütülecek. Yeni yerleşim alanlarına ek olarak tarım ve endüstriyel alan, yeni vatandaşlar için birer ek iş imkanı olacak.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #31 : 05 Şubat 2023, 07:23:14 »
E-POSTA: GENİŞLEME VE VERİ HEDEFLERİ

ALICI: Tüm Operatörler
GÖNDEREN: Harekat Seyrüseferi

KONU: Genişleme ve Veri Hedefleri

Başarılı geçen yeni üye alım süreci sayesinde veri hedeflerimize gitgide yaklaşıyoruz. Her bir Union vatandaşı, STEM'in depolama ve işlem hacmini yüz eksabayt ekler.

Kablosuz STEM'i etkinleştirmek içinse iki milyon eksabayt gereklidir. Öngörülen büyümeye bakıldığında, bu hedefe birkaç ay içinde ulaşmamız mümkün gözüküyor.

Kablosuz bir STEM; normalde fazla maliyetli olan STEM kapsüllerinin zorunluluğunu ortadan kaldırıp genel nüfusun STEM'e tam dalışını sağlayacak olan 2. Faz hedefimizin gerçekleşmesine yardımcı olacak.

Beyinsel Birlik Çipleri de; Mobius Operatörleri'ni ayırt etmeye ve onları, STEM'in kablosuz vericileri aracılığıyla gezegenin her köşesine gönderilecek olan 2. Faz sinyalinden korumaya hizmet edecektir.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #32 : 05 Şubat 2023, 07:30:34 »
ARTA KALAN ANI #8: İLİK'TE MAHSUR KALIŞ

Mobius Operatörü: Merhaba? Beni duyabiliyor musunuz? Ben Watkins!

İletişimci'den Gelen Ses: Watkins! Hayırdır?

Mobius Operatörü: Çökme tahmin ettiğimizden daha hızlı oluyor, şimdi İlik de tehlikeye girdi. O... şeyler gedik açmaya çalışıyor. Bana yardım etmelisiniz!

İletişimci'den Gelen Ses: Bu tarafı güvenceye aldık. Yanımıza gel.

Mobius Operatörü: Gelemem! Çökme; Erişim Tünellerinde gaz sızıntısına neden oldu, maskemi zırhlı araçta bıraktım! Benim için yanında fazladan maskeyle tünellere bir ekip gönderemez misiniz?

İletişimci'den Gelen Ses: Maalesef. Sırf sana yardım etmek için başkalarını riske atamayız.

Mobius Operatörü: Siktirin gidin lan o zaman!

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 05 Şubat 2023, 07:33:12 »
ARTA KALAN ANI #9: FELAKETİN ÖNCESİ

Union Vatandaşı: Başka bir güzel gün. En son ne zaman bulutlu veya çok soğuk olduğunu hatırlamıyorum... Her zaman iyi hissettiriyor. Union'da doğmuş ve büyümüş olmak gerçekten mutluluk verici. Bu yerden asla ayrılmadım.... Ayrılmayı istemiyorum. Burada ölmeyi planlıyorum. Kokuyu alıyor musun? İlkbahar gibi kokuyor. Buraya ektikleri çiçek tarhları çok güzel, değil mi?

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #34 : 05 Şubat 2023, 08:00:02 »
SEBASTIAN CASTELLANOS'UN FOTOĞRAFI

Lily'i alan adamın işi bu. Deponun dışındayken çekmiş olmalı. "Seni bekliyorum..." yazmış. Demek ona gelmemi istiyor.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 05 Şubat 2023, 09:42:29 »
RAPOR #00977: ACİL YAPISAL SORUNLAR

KONU: Durum Raporu

Union'ı büyütme konusundaki çalışmalara ara verildi. Orijinal harita yapısının korunması her şeyden önemli.

Yerdeki kütlesel yarıklar ve atmosfer kontrolünün kaybedilmesinden ardından, gün ışığı simülasyonu da sınırlandırıldı.

Sistem arızalarına karşı önlemler oluşturuldu; ancak daha önce kategorize edilmemiş sorunların ortaya çıktığı bilgileri alındı. Vatandaşların hafızasında yeniden yazılmalar yaşanıyor. Ayrıca açıklanamayan nedenlerden dolayı bedensel dismorfi (algı bozukluğu) ve şiddet eğilimlerine dair raporlar da geliyor. Dikkatli olun.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #36 : 05 Şubat 2023, 09:45:54 »
KRIMSON POST GAZETE YAZISI

KAFASI KESİLMİŞ BİR CESET DAHA BULUNDU

KDCP yetkililerinin aktardığına göre, bu sabah Krimson Şehir Parkı'nda bir kadın cesedi bulundu. Kurban; geleceği parlak bir model ve aktris olan Emily Lewis olarak teşhis edildi. Kesilen kafa henüz bulunamamış olsa da, olay yerinde toplanan kişisel eşyaların incelenmesi, kimliğin belirlenmesini sağladı.

Bu; benzer nitelikteki bir dizi faili meçhul cinayetin sonuncusu kabul ediliyor. Cinayet Birimi'nden Teğmen James Vankirk, düzenlediği basın toplantısında en kötü ihtimali doğruladı: Krimson Şehri, bir seri katilin avlanma yeri hâline gelmiş olabilir.

Bu haber karşısında tamamen yıkılmış vaziyetteki Emily'nin uzun zamandır arkadaşı ve fotoğrafçısı olan Stefano Valentini şunları söyledi: "Güzel modelimin başına gelen bu şey korkunç. Neyse ki, yitip gitmeden önce onun özünü sonsuza dek yakalayabildim."

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #37 : 05 Şubat 2023, 10:03:19 »
ÖLDÜRÜLEN MOBIUS OPERATÖRÜNÜN FOTOĞRAFI

Belediye Binası'nın girişinde bulunan Mobius ajanı. Başka bir donmuş görüntü hâline getirilmiş. Zavallı herif... Yukarıdan aşağı atılmadan önce ölmediyse bile yere düştüğünde ölecekmiş.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #38 : 05 Şubat 2023, 10:11:16 »
ELLE YAZILMIŞ NOT

Süslü bir kağıda karman çorman şöyle çiziktirilmiş:

"Sokakta bırakılmayacak kadar güzel. Onlara bunu göstermek zorundayım. Keşke sözüm geçiyor olsaydı... Yine de burada benimle birlikte başka sanatçılar olduğunu bilmek hoş."

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2023, 10:26:10 »
RAPOR #00213: UNION SOSYAL ÇEVRE İDAMESİ

KONU: SOSYAL ÇEVRE İDAMESİ

Çatışmasız ve itaatkar bir nüfus sürekliliği sağlamak adına bürokratik sistemler yapılandırarak üretkenlik yanılsamasını artırmakla sorumluyuz. Binaenaleyh;

- Hükümet makamını temsil edecek bir Belediye Binası yapılacak.

- Tüm vatandaşların, çeşitli form ve ilave ücretleri kapsayan bir dizi yeterlilik belgesi ibraz etmesi gerekecek (İçerik BELİRSİZ; yapım ekibi üzerinde çalışmakta).

- Bizim seçeceğimiz iki Mobius Ajanı arasında, vatandaşların oy kullanabilecekleri bir Belediye Başkanlığı seçimi yapılacak (Halihazırda yürürlükte olan standart gerçek dünya seçim süreci takip edilerek).

- Union için planlanan yeni genişleme düzenlemelerinde "Amerikansı" yapı kalıbı korunacak; ancak vatandaşların konut iyileştirmeleri ile bireyselleştirmelerine imkan tanınarak %30 oranında değişikliğe izin verilecek.

Bu yeni tedbirler, halkı refahlatıp normal tutacaktır. Uysal bir halk demek; Union'ın büyümesine yardımcı olmak demektir ve bu da sonuçta, 2. Faz'a geçmek için yeterli "vatandaş hafıza birimine" ulaşmak demektir.