Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 30432
  • 89

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Evil Within 2 Belgeleri
« Yanıtla #70 : 06 Şubat 2023, 09:24:35 »
ORTADAN YIRTILMIŞ PSİKOLOJİK DEĞERLENDİRME RAPORU (ALT YARISI)

(Kağıdın üst yarısı yırtılmış.)

...görevine devam etmesi ve izlenilmesidir. STEM'deki deneyimleri hakkında bilgi edinmek birliğimiz için önemli olabilir.

STEM'in uzun süreli kalıcı etkilere sahip olabileceği öne sürülmüştür. Standart hazırlıklara sokulmadan veya hafızasına yeniden yazılmalara maruz kalmadan STEM'e girip çıkmayı başarmış biri olması Dedektif Castellanos'u özel kılıyor.

Sadece onu tekrar işinin başına göndererek ve uzaktan izleyerek bile STEM'in akıl sağlığı üzerindeki etkileri hakkında çok şey öğrenebiliriz.

Zorunlu terapi oturumlarımız aracılığıyla Dedektif Castellanos'un akıl sağlığını izlemeye ve karşılaştığım her bulguyu haftalık raporlar halinde birliğimize sunmaya devam edeceğim.

Walter Harrington, Psikiyatrist

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #71 : 06 Şubat 2023, 09:24:40 »
POLİS ŞEFİ'NDEN PUSULA

Tarih: 17 Kasım 2014

Benim, Jimbo. Şu Castellanos/Beacon durumuyla alakalı kısa bir bilgilendirme yapayım dedim.

Sebo'ya "zorunlu danışmanlık" aldırıyoruz. Beacon hadisesi gizli tutulmalı, eh onu kötü ve işi bitik bir dedektif gibi göstermezsek her şey bir anda sarpa sarabilir. KCPD içinde birçok ajanımız var, ama bilgi sızmadığından emin olmaya yetecek kadar değil.

Şükür ki, yetkili psikoloğumuz Organizasyon'un maaş bordrosunda. Castellanos'un ne kadar bilgiye sahip olduğunu bulduğumuzda, birkaç seansla kendisinden şüphe etmesini sağlayabiliriz. Onunla işimiz bittiğinde, Sebastian tanık olduğu Beacon'ın gerçek olup olmadığından emin olamayacak.

Gerçi bizim çok da bir şey yapmamıza gerek yok. Herif şu anda bile etrafta zombi gibi geziniyor. Zavallı pezevengin başına orada neler geldiyse artık hâlâ atlatamamış. Neredeyse onun için üzüleceğim. Bu adamı on yıldır tanıyorum... Sanki şu anda bambaşka biri gibi.

Ama bu da sürecin bir sonucu. Zafere giden yolda her şey mübahtır.

James Vankirk, KCPD

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #72 : 06 Şubat 2023, 09:24:43 »
FOTOĞRAF SLAYTI #8: STEAM SONRASI GERÇEKLİK

Sebastian: Kidman. Cevap ver...

Kidman: Buradayım, Sebastian. Ne oldu?

Sebastian: Gerçeğin ne olduğunu bilmediğin hissiyatına hiç kapıldığın oldu mu?

Kidman: Çoğu insandan daha fazla... Yine de muhtemelen senin kadar değildir.

Sebastian: İlk kez STEM içindeyken, orada ne olduğunu bilmiyordum. Çıktığımda bile, çıktığımdan tam anlamıyla emin değildim. Ve ne olduğunu açıklamaya çalıştiğimda...

Kidman: ...İnsanlar delirdiğini söylediler.

Sebastian: Aynen. Birisi bana benim hikayemle gelseydi, onları kendilerinden koruma sözü verirdim.

Kidman: Biliyorum. Mobius ile çalışıyorum ve Beacon sonrasında uyum sağlamam hâlâ zaman alıyor... Bazen hâlen kafam karışıyor...

Sebastian: ...Ve bu defa dışarıda kalmanın nedeni bu mu?

Kidman: Eğer kaçmışsam, bir daha asla STEM içine dönmeyi istemem.

Sebastian: Kendini şanslı say. Union; deja vu ile ilgili rüyanın ortasında deja vu görmek gibi bir şey... Umarım aklımı kaybetmeden çıkmayı başarırım.

Kidman: Umudum oradan, o süreçten çıkman yönünde. Biri aklı tamamıyla sağlam oradan çıkabilir mi emin değilim. STEM... sanırım kimsenin henüz farkında olmadığı şekillerde seni işaretliyor.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 06 Şubat 2023, 10:07:39 »
ARTA KALAN ANI #18: HER ŞEYİN BOŞA GİDİŞİ...

Mobius Araştırmacısı: Bütün çalışmalarımız boşa gitti... Çekirdek bir günden az süre önce kaçtı. Şaşırtıcı sayıda Yitik'in ortaya çıktığına dair raporlar almaya başladık. Artık her yerdeler... Mobius Araştırmacısı: Şimdiden Union nüfusunun yüzde yirmisini kaybettik. Ve şu anda da aktif bir şekilde geriye kalanları avlayıp, öldürmeye devam ediyorlar. Bu bir kabus... Bu hızla giderse iki hafta içinde canlı kimse kalmayacak. Mobius ile iletişimimizi de kaybettik. Burada kapana kısıldık. Her şey bitti. Artık çok geç. Bütün Union deneyinin sonu geldi... Hepimizin sonu geldi... Üzgünüm...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #74 : 06 Şubat 2023, 10:07:42 »
BİLGİSAYAR DOSYASI: HAREKAT DURUMU

En kötü korkularımız gerçeğe dönüştü. "Yitik Fenomeni"; Mobius Harekatçıları'na yayıldı.

Dönüşümlerin, bellek üstüne veri yazılması sonucu yaşandığını farz etmiştik; fakat hiçbir harekatçının belleğine herhangi bir yazılma olmadı.

Fenomene maruz kalan erkek bir Mobius Operatörü'nü dönüşüm geçirmeden karantinaya alarak etkisizleştirebildik. Belki çukurda çok sayıda Yitik cesetle karşılaşması, buna neden olan şeye karşı onu savunmasız kılmıştır. Belki de tamamen tesadüfen bu duruma düştü. Yeni veri sağlar umuduyla operatörün Beyinsel Birlik Çipi'ni çıkaracağız.

Sağlam Beyin Çipleri'ni sökme işlemi, Çıkartıcı'yla mümkündür. Nispeten basit ve otomatik bir süreçtir. Tek yapmanız gereken şahsı sedyeye yerleştirmek ve Çıkartıcı'ya etkinleştirme kodunu girmektir: 0128.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #75 : 06 Şubat 2023, 10:07:49 »
ARTA KALAN ANI #19: EFENDİSİ'NİN SESİ

O'Neal: Evet, Efendim... Tabii ki. Makine olması gerektiği gibi çalışıyor...

Theodore: --

O'Neal: Ahhhh....

O'Neal: Teşekkür ederim Peder Theodore... Bunu sizin söylediğinizi duymak... içimin gururla dolmasını sağladı...

O'Neal: Ne? Ama onun bize zararı yok. O...

O'Neal: Hayır. Asla emrinizden çıkmam. Tabii ki yaparım.

O'Neal: Nasıl isterseniz...

O'Neal: Yukiko... Beni duyuyor musun?

Hoffman: ---

O'Neal: Üretim odasındayım...

O'Neal: Herkes öldüğünde izinin çok da bir önemi olmuyor.

O'Neal: Lütfen sadece gelip benimle orada buluş. Sana göstermem gereken bir şey var. Önemli...

O'Neal: Üzgünüm Yukiko. Ama o emretti...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #76 : 06 Şubat 2023, 10:07:55 »
"ÖZGÜRLÜĞE TESLİMİYET" BİLDİRİSİ'NİN YANIK SAYFASI 2

Özgürlük nedir? Bireysel anlamlarla dolu; ancak zaman ve mekan kapsamında tamamen anlamsız bir kelime ve kavramdır.

Biz atomlardan oluşuyoruz. Her atomun yörüngesinde elektronlar bulunan merkezi bir çekirdeği vardır. Bu elemanlar arasındaki boşluk çok geniştir. Biz çoğunlukla... hiçten var olmuşuz. Kabul etmesi zor bir gerçek; ama bu bilginin artında derin bir güç yatıyor. Kabullenişte fırsat vardır. Teslimiyette güç vardır... Yeter ki Özgürlüğe Teslim olmaya razı olun...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #77 : 06 Şubat 2023, 10:07:59 »
FOTOĞRAF SLAYTI #9: LILY EVDE

Sebastian: Kidman.

Kidman: Evet, Sebastian? Aklında ne var?

Sebastian: Lily... Burada olan her şey onunla ilgili. Herkes onu istiyor... Sanki sahip olunacak bir nesneymiş gibi... Buradaki asıl kurban o. Zavallım, normal bir hayat yaşamak ne demek unutmuştur. Mobius'la geçirdiği onca yıl muhtemelen masumiyetini yok etmiştir.

Kidman: O hâlâ tatlı bir küçük kız.

Sebastian: Umarım öyledir. Çocukluğu ondan çalındı. Okula gitme şansı olmadı, hiç arkadaşı olmadı. Hele kaçırdığı tüm o doğum günleri ve tatiller... Yaşadıklarını düşününce insanın içi eziliyor. Lily her zaman çok olgundu. O kadar akıllı ve dikkatliydi ki... Bir bakışı vardı; o bakıştan seni anladığını çözerdin. Sadece söylediğin şeyi değil; hissettiğin şeyi de anlardı. Her zaman özel olduğunu biliyordum; fakat benim kızım diye öyle olduğunu düşünürdüm...

Kidman: Lily özel. Standart testlerdeki sıradışı puanları yüzünden burada.

Sebastian: Ondan hâlâ geçmiş zamanla bahsediyorum. Hayatta ve burada olduğu bana hâlen... gerçek gelmiyor.

Kidman: Hayatta. Ama ilişkinize yeniden başlamadan önce onu kurtarmalısın. Yardım etmek için buradayım. Sadece senin için ne yapabileceğimi söyle yeter...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #78 : 06 Şubat 2023, 10:08:06 »
MYRA'DAN MEKTUP

Benim Sevgili Sebastian'ım,

Bu mektup eline geçtiyse, en korktuğum şey gerçekleşmiş demektir. Bu da soruşturmamın gerçeğe çok yaklaştığı anlamına geliyor, ve beni de bir daha göremeyecek olman anlamına.

Senden bunu sakladığım için özür dilerim; fakat bunu yapmamın nedeni... seni olası gerçeklerden ya da aksine kendi deliliğimden korumak içindi.

Dosyalarımın bir kopyasını bıraktım. Umarım eline hiç geçmez; ama geçerse de... başladığım işi bitirmek artık sana bağlı demektir. Lütfen Lily için adaleti sağla... Tabii benim için de.

Seni tüm kalbimle seviyorum.

- Myra

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 06 Şubat 2023, 10:08:10 »
FOTOĞRAF SLAYTI #10: ÇOK FAZLA GÜÇ

Sebastian: Buralarda mısın Kidman?

Kidman: Senin için mi? Her daim.

Sebastian: STEM... Sonu ikidir hüsran oldu. Seni diğer insanların kafalarının içine yerleştiren bir makine? Birilerinin buna ihtiyacı olduğuna kim karar verdi? Bir başkasının kafasında ne olduğunu bilmeyi istemiyorum. Geçen sefer öğrenmiştim.

Kidman: Ruvik ilkin kendi çarpık amaçları için tasarlamıştı onu, ama Mobius teknolojideki potansiyeli gördü.

Sebastian: Herkesi köle yapma potansiyelini mi diyorsun?

Kidman: Bir manyağın elinde olmasından iyidir.

Sebastian: Onu bilemeyeceğim. Tüm o "insanlığı birleştirme" şeyine inandığını söyleme...

Kidman: ...Onu durdurmasaydın, kim bilir Ruvik ne yapmış olacaktı?

Sebastian: Ruvik ya da Mobius...Her halükarda, kimse bu teknolojiye el sürmemeli. Çok kuvvetli. Ve kötüye kullanılmaya meyilli...