Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
The Evil Within Evreni
//
The Evil Within 2
//
The Evil Within 2 Belgeleri
13735
89
Yazdır
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
Orcuncharted
Forever Emektarı
Ynt: The Evil Within 2 Belgeleri
«
Yanıtla #80 :
06 Şubat 2023, 10:08:14 »
SYKES'TAN MESAJ
Bir kağıt parçasına aceleyle karalanmış gibi görünen mesaj şu şekilde:
"Bana burada yardım ettiğin için teşekkürler, Sebastian. Sen adamın hasısın (heykelini diksek malum yerlerine çimento yetmez). Sana bol şans diliyorum. Eğer buradan çıkmayı başarırsan, beni ziyarete gel. Gerçek Dünya'da sana bir içki borçluyum...
Dostun,
Sykes"
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #81 :
06 Şubat 2023, 10:08:19 »
FOTOĞRAF SLAYTI #11: SONUNCU
Sebastian: Joseph. Ortağım. Dostum.
Kidman: Sebastian? Bizi tez aradın, neler oldu?
Sebastian: Onca yılın ardından, konuşmadığımız bir konu var.
Kidman: Bu kulağa pek hoş gelmiyor... Nedir?
Sebastian: Ne değil... Kim. Joseph...
Kidman: Evet. Joseph'e saygı duyduğunu biliyorum ve o da aynı şeyleri hissediyordu.
Sebastian: Bunu telafi etme fırsatım hiç olmadı. Beacon'dan sonra işler... kafa karıştırıcıydı. Neler olduğu hakkında cevaplar almaya çalışmalıydım. Yani, ne olduğunu biliyorum. Endişelenme, yaptığın şeyden dolayı seni suçlamıyorum... ama yine de onun ölümünden kendimi suçluyorum...
Kidman: Bunu yapmana gerek yok, Sebastian--
Sebastian: Neden? Seni suçlamamı mı tercih edersin? Onu öldüren kişi sendin.
Kidman: Hayır, öldürmedim.
Sebastian: Ona ateş ettiğini gördüm, Kidman.
Kidman: Gördüğünü biliyorum. Ama...
Sebastian: Ama ne?
Kidman: ...Joseph ölmedi.
Sebastian: Ne? Sen...? Hayır. Bu olmuş olamaz... Ona ne oldu? Nerede?
Kidman: Bu uzun bir hikaye. Bunu başka bir zaman konuşuruz. Güvende olduğunuz zaman. Bilmen gereken tek şey, artık o öldü sanıp kendini suçlamana gerek yok... Gitmem gerekiyor, Sebastian. Bu işi bitirelim ve öyle konuşalım.
Sebastian: Evet. Sonra konuşacağımıza emin olabilirsin...
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #82 :
06 Şubat 2023, 10:08:23 »
HOFFMAN'IN GÜNLÜĞÜ
Bu günlükteki el yazısını çözümlemek meşakkatli; fakat zorlanarak da olsa son girdide şu yazılanlar okunabilmekte:
"Liam'ın dönüşümü korkunç olmakla beraber büyüleyiciydi. Nöro-linguistik programlamanın çok ötesindeydi... Theodore'in sözleri Liam'ı sadece etkisi altına almadı; fiziksel olarak değişmesini de sağladı. Theodore'in STEM'i kontrol etmek istemesine şaşmamalı... Şu anki durumu bile, onun hali hazırdaki korkunç hünerlerini daha da perçinlemiş. Burada öyle şeyler yapabilir ki...
...Sebastian'ın kişiliği Liam'ınki kadar zayıf olmasa da, hâlâ çözülememiş travmalarından dolayı acı çekiyor... Theodore'in yeni hünerlerini, Sebastian'ı yıkmak için kullanacağından şüphem yok... Umarım ki Sebastian bunlara dayanacak kadar güçlüdür..."
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #83 :
06 Şubat 2023, 10:08:26 »
THEODORE'İN YAZITI 1
Bu yerin, Union'ın inanılmaz bir potansiyeli var. Ve Mobius boşa harcıyor. Yarattıkları şeyin büyüklüğünü anlamayı başaramıyorlar...
...Hayal edin: Benim dinime geçenlerden oluşan koca bir dünya, yeniden yazılmış ve programlanmış hatıralar... Hepsi merkezi tek bir zihne bağlı: Çekirdek'e.
Emirlerim, düşünce hızıyla dolaşır ve sorgulanmadan kabul edilirdi... Kendi ruhsal ütopyamı on yıllar yerine günler içinde yaratabilirdim...
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #84 :
06 Şubat 2023, 10:08:29 »
THEODORE'İN YAZITI 2
Çekirdek olup da hayalimdeki kendi yeni dünyamı yarattığımda, "gerçeklik" de beraberinde gelecek...
Mobius, toplumun dayanak noktalarını her açıdan çoktan oluşturmuş durumda. Ama ahmaklığa gelin ki herkesi, zihinlerinde her an patlamaya hazır bombalara mahkum ettiler.
Kendilerini kurt ve diğerlerini de koyun sanıyorlar... Ama ben, bakmıyorlar iken kurtları avlamak için bekleyen bir çobanım.
Union bana kaldığında, Mobius'un günleri sayılı olacak...
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #85 :
06 Şubat 2023, 10:08:35 »
ARTA KALAN ANI #20: ADİ İTTİFAK
Theodore: Onu buldun mu? Mükemmel...
Stefano: ---
Theodore: ...Sen özelsin. Her zaman özel oldun. Seni o yüzden buraya getirdim. O yüzden kendi alanını yaratmana izin verdim. Bana sadakatini göster. Çekirdek'i getir bana.
Stefano: ---
Theodore: Hiç şüphen olmasın. Sen bir sanatçısın, Stefano. Buna saygım sonsuz... Ama önce kız gerekli...
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #86 :
06 Şubat 2023, 10:08:39 »
ARTA KALAN ANI #21: LILY'İ KURTARMAK
Myra: Kalkanlarını indirdiler. Union pürüzsüz bir şekilde işlediğinden takip etmiyorlar. Ya şimdi ya da asla.
Theodore: Burada olduğum fark edilmeden önce Lily'yi serbest bırakabilmeliyiz. Kurtulduğu an, biz de bulunmaz oluruz.
Kidman: ...Bundan emin misin, Theodore? Senin kadar yüksek dereceli birisi... Eğer yakalanırsan...
Theodore: Kararımı verdim, Kidman. Onlar zavallı kızı kendi bencil ihtiyaçları için kullanırlarken, artık öyle boş boş duramam...
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #87 :
06 Şubat 2023, 10:08:43 »
ARTA KALAN ANI #22: VEDA SÖZLERİ
Kidman: Esmeralda şu an Union'da ve talimatları bekliyor.
Theodore: Gidelim, Myra. Vakti geldi.
Kidman: Myra, Bundan emin misin? Sen Çekirdek'e dönüştükten sonra...
Myra: Biliyorum. Ama bunu yapmazsam, Lily'i yakalayıp, tekrar içeri atacaklar. Bunun olmasına izin veremem. Bana, bütün bunlar bittiğinde Lily'i Sebastian'a götüreceğine dair söz ver.
Kidman: Söz veriyorum, Myra. Sanırım vedalaşma zamanı geldi...
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #88 :
06 Şubat 2023, 10:08:46 »
ARTA KALAN ANI #23: MYRA'YA İHANET
Myra: İşte orada. Acele et, Theodore, hadi... Ne yapıyorsun?
Theodore: Gerçekten Mobius'u yok etmene öylece izin vereceğimi mi sandın? Dar görüşlü olabilirler, ama onlar benim için çok değerli. Onları kontrol ettiğimde... STEM'i kontrol etmiş olacağım. Anca o zaman tam potansiyellerine erişecekler. Şimdi kızı bana ver.
Myra: Ölürüm de vermem.
Theodore: Eğer böyle olmasını istiyorsan...
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #89 :
08 Şubat 2023, 01:15:43 »
ARTA KALAN ANI #24: ÇEKİRDEK'İ ÖZGÜR KILIŞ
Myra: Kaç, Lily! Gizlen! Seni bulurum, söz veriyorum!
Theodore: Ne yaptığını sanıyorsun, Myra?
Myra: Kızımı koruyorum!
Theodore: Ahmak. Hükmettiği gücü... anlamıyorsun...
Myra: Hayır, ASIL SEN, onu güvende tutmak için neler yapacağımı anlamıyorsun!
(BOĞUŞMA SESLERİ)
Theodore: Canın çıksın, Myra! Benden kaçamazsın! Seni bulacağım!
Yazdır
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek