Alıntı yapılan: ilsirya - 25 Şubat 2021, 00:28:30Albert için seçilen oyuncu bayağı kaslı maslı bir şey. Boy uzun falan uyuyor aslında, ben memnun kaldım fakat William için seçilen oyuncu fazla büyük kalmamış mı? Yani Albert ve William aşağı yukarı aynı yaştalar, Albert öyle taş dururken William'ın bu denli büyük durması sırıtmayacak mı? Kadroyu yapan arkadaşa sesleniyorum buradan. Umarım film çıkana kadar şu virüs muhabbeti biter de gidip sinemada izleyebiliriz filmi. Sinema hayal gibi sanki. Öte yandan Wesker 183 mü 190 mı ? Bu bizim eleman az daha Dimitrescu olacakmış herhal
Albert için seçilen oyuncu bayağı kaslı maslı bir şey. Boy uzun falan uyuyor aslında, ben memnun kaldım fakat William için seçilen oyuncu fazla büyük kalmamış mı? Yani Albert ve William aşağı yukarı aynı yaştalar, Albert öyle taş dururken William'ın bu denli büyük durması sırıtmayacak mı? Kadroyu yapan arkadaşa sesleniyorum buradan. Umarım film çıkana kadar şu virüs muhabbeti biter de gidip sinemada izleyebiliriz filmi.
Albert S.T.A.R.S. zamanlarında 1.80 civarlarındaydı. 87 mi ne, ama seçtikleri oyuncu yüz olarak falan oturmuş. Shawn Roberts gibi turşu bidonuna benzemiyor ya, ona şükrediyorum.
Alıntı yapılan: ilsirya - 28 Şubat 2021, 15:59:08Albert S.T.A.R.S. zamanlarında 1.80 civarlarındaydı. 87 mi ne, ama seçtikleri oyuncu yüz olarak falan oturmuş. Shawn Roberts gibi turşu bidonuna benzemiyor ya, ona şükrediyorum. Geriye doğru takla atarken de babun gibi hareket ediyordu