Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 5519
  • 129

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ynt: The Evil Within 1 Belgeleri
« Yanıtla #60 : 16 Mayıs 2021, 12:33:59 »
ŞAHSİ BELGE #11: SEBASTIAN CASTELLANOS'UN GÜNLÜĞÜ - 11 TEMMUZ 2012

Kazadan bu yana yaklaşık altı ay geçti. Myra ve ben, geçen her hafta birbirimizden daha da uzaklaşıyoruz. Güçlü kalmak zorunda olsam da düşüncelerimi viskiyle bastırmak çok kolay. Zaten işime etki etmediği sürece, kendi özel zamanımda ne yaptığım beni ilgilendirir.

Sonunda Myra'nın kazayla ilgili olarak bana açılmasını sağladım. Artık hiç olmadığı kadar endişeliyim. Hangi daha kötü bilmiyorum: Myra'nın paranoyaklaşıp aklını kaçırıyor olması mı; yoksa ileri sürdüğü şeyin, yangının kaza olmadığı ihtimalinin, gerçek olması mı? Onun hislerini göz ardı edemem; ama şayet gerçekten haklıysa... bu işin arkasında her kim varsa tanrı yardımcısı olsun.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 16 Mayıs 2021, 13:02:05 »
SES KAYDI #8: ARAYIŞ

Her nasılsa o ışığı,  deniz fenerinden gelen o ışık demetini, bu mekandaki herhangi bir yerden görebiliyorum. Her şeye, bana nüfuz ediyormuş gibi görünüyor. Hastanenin o görünüşü benim hafızama ait değil, lakin nasıl oluyorsa burada var ettiğim her şeyden daha esaslı. Her daim orada mıydı? Işığın altında bir şey değişti. Çağırıyor. Püskürtüyor. Diğerlerini çekiyor. Kaynağa ulaşacaklarını, kaybettiklerini geri kazanacaklarını düşünüyorlar. Ne olduğunu bilmiyorlar bile.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 16 Mayıs 2021, 13:28:12 »
ŞAHSİ BELGE #12: SEBASTIAN CASTELLANOS'UN GÜNLÜĞÜ - 12 AĞUSTOS 2012

Şahsen ve profesyonel olarak baş ettiğim yeteri kadar şey yokmuş gibi, Joseph ile bana eğitmemiz için bir acemi verildi. Harika. Bakıcılık işi. Kidman genç ve tecrübesiz, ama bu günlerdeki tüm acemiler gibi hoşgörüsüz. Ne zaman kural kitabını azıcık çiğnesem, onu bana yan yan bakarken yakalıyorum. Eğer vaka çözmek istiyorsan, bazen böyle şeyler yapılması gerektiğini anlamıyor.

Kişilik olarak soğuk nevale bir tip. Mesafeli. İşi; gözlemlemek ve yardımcı olmak, ama bazen sanki test kabındaki örnekleri inceleyen bir bilim insanı gibi hissettiriyor. Bizden bir şeyler öğrenmek yerine, daha çok bizi izlemekle yetiniyor. Onunla ilgili canımı sıkan bir şey olsa da, tam olarak çözemiyorum.

Joseph her zaman olduğu gibi aşırı duyarlı olduğumu söylüyor. Sanırım ona abayı yakmış. Belki de... Tek bildiğim şey; o buralardayken ağzımı sıkı tutmam gerektiği.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #63 : 16 Mayıs 2021, 13:39:48 »
GAZETE #18: MÜFETTİŞ KAYIP

SERİ KATİL MÜFETTİŞİ KAYIP
Müfettişin Akıbeti ve Kimliği Bilinmiyor

Kırsal bölgedeki seri katil araştırmasında dava tozlu raflara gömülüyor. Polis baş müfettişin kaybolduğunu reddediyor.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #64 : 16 Mayıs 2021, 13:56:10 »
ŞAHSİ BELGE #13: SEBASTIAN CASTELLANOS'UN GÜNLÜĞÜ - 1 EYLÜL 2012

Myra gitti. Günlerdir ondan haber alamadım. Arama emri çıkartmaya gittim, ama delirdiğimi düşündüler. Arabası, bilgisayarı, bazı özel eşyaları kaybolmuş. Cinayet izi yok. Herkes beni terk ettiğini düşünüyor.

İçki içmemden bahsedip duruyorlar... Sanki Myra'nın kaybolmasıyla bir ilgisi varmış gibi. Gerçi onlara göre ortada bir kaybolma durumu yok. Bana onun gitmesine ben sebep olmuşum gibi bakıyorlar... Ama gitmediğini biliyorum. Birisi onu kaçırdı. Bir şeyleri çözmesine ramak kalmıştı... ama neyi?

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #65 : 16 Mayıs 2021, 19:15:42 »
GAZETE #19: KÖŞK KÜL OLDU

ASIRLIK KÖŞK YANIP KÜL OLDU
Kundaklandığından Şüpheleniliyor

Victoriano Mülkü yanıp kül oldu. Kundakçılıktan şüpheleniliyor. İnzivadaki sahibinin nerede olduğu bilinmiyor.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #66 : 16 Mayıs 2021, 19:18:45 »
KAYIP İLANI #11: JOSEPH

KAYIP: Krimson Şehri Polis Dedektifi Joseph Oda

Eve dönüş yolunda kayboldu. Birkaç görgü tanığı Krimson Şehri'nde birisini ararken görüldüğünü belirtti.

LÜTFEN BİLGİ İÇİN 1-555-0125-6969'u Arayın

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #67 : 16 Mayıs 2021, 19:22:05 »
ŞAHSİ BELGE #14: MYRA'DAN NOT

Benim Değerli Sebastian'ım

Eğer bu mektup eline geçtiyse, demek ki olmasından en korktuğum şey gerçekleşti. Yani araştırmam gerçeklere gereğinden fazla yaklaştı. Bu durumda beni bir daha göremeyeceksin.

Senden gizlediğim için özür dilerim, ama bu seni korumak içindi...  gerek gerçeklerden gerekse de benim manyaklığımdan.

Dosyalarımın bir kopyasını zarfa iliştirdim. Umarım bunlar asla eline geçmez, ama geçerse de... başladığım işi bitirmek sana bağlı. Lütfen, Lily için adaleti sağla. Ve benim için de.

Seni tüm kalbimle seviyorum.

Myra

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #68 : 16 Mayıs 2021, 19:28:00 »
GAZETE #20: OFİSTE YANGIN

YABANCI İSTİHBARATA BAĞLI OFİS YANDI
Tutuklama Yapıldı

Toplumsal konut sağlama merkezinin binası yanıp kül oldu. Merkezin yabancı bir istihbarat için paravan şirket olduğuna dair iddialar var.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #69 : 16 Mayıs 2021, 22:52:26 »
KAYIP İLANI #12: IVAN

KAYIP: Ivan Diaz

Serbest gazeteci, bir hikayeden üzerindeki araştırmasından sonra geri dönmedi. Kamerası ve not defteri Elk Nehri Köyü'nde bulundu.

LÜTFEN BİLGİ İÇİN 1-555-0125-6969'u Arayın